Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ειπα.το firewall σκιζει αρκετα τo cpu usage.ενω χωρις αυτο μια χαρα.και  vdsl να βαλεις λογικα θα εισαι λιγο προς τα ορια με full firewall

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα ειπα.το firewall σκιζει αρκετα τo cpu usage.ενω χωρις αυτο μια χαρα.και  vdsl να βαλεις λογικα θα εισαι λιγο προς τα ορια με full firewall

Ναι, ανεβάζει αρκετά το cpu util. 

Αν ερθει στη γειτονιά μου το vdsl νομίζω ότι θα αναβαθμίσω σε cisco 2811. 

Μια χαρα. Firewall εννοεις acls?

Οχι. Το firewall στηρίζεται σε rules.

Δημοσ.

Μια χαρα. Firewall εννοεις acls?

οι αccess lists δεν νομιζω να ανεβασουν το cpu usage.

Ναι, ανεβάζει αρκετά το cpu util. 

Αν ερθει στη γειτονιά μου το vdsl νομίζω ότι θα αναβαθμίσω σε cisco 2811. 

Οχι. Το firewall στηρίζεται σε rules.

αρκετα ακριββως ο 2811.επισης πιο πανω εγραψαν οτι δεν παιρνει καρτακι vdsl οποτε θα πρεπει να γινει bridge to vdsl το ρουτερ κτλ.

Δημοσ.

οι αccess lists δεν νομιζω να ανεβασουν το cpu usage.

Τα acl ανεβάζουν το cpu util και το latency. Μάλιστα όσο πιο μεγάλες λίστες τόσο μεγαλύτερο το latency.

Δεν σκέφτομαι καθόλου για αγορά του vdsl module γιατί δεν βρίσκεις μεταχειρισμένο πουθενά. Το καινούργιο έχει πάρα πολλά λεφτά!

Δημοσ.

Τα acl ανεβάζουν το cpu util και το latency. Μάλιστα όσο πιο μεγάλες λίστες τόσο μεγαλύτερο το latency.

Δεν σκέφτομαι καθόλου για αγορά του vdsl module γιατί δεν βρίσκεις μεταχειρισμένο πουθενά. Το καινούργιο έχει πάρα πολλά λεφτά!

λογικα πρεπε να το ανεβαζουν λιγοτερο απο το firewall σωστα?

vdsl card μεταχειρισμενο πραγματι πολυ δυσκολο.ποιος θα το δωσει ??

απλα ο 2811 τελικα παιρνει vdsl module η θελει 2900 series?Καινουριο ειναι πιο ακριβο απο ενα vdsl router draytek

Δημοσ.

Θελει 29xx σειρα.βασικα θελει router που να υποστηριζει EHWIC (enhanced high-speed...)

αυτο θα πει να εχεις σκασει τοσα λεφτα και τωρα να θες αλλο ρουτερ.εκει τραβας τα μαλλια σου μετα.εχει ενα trade in βεβαια η cisco αλλα δεν ξερω τι λεει.

Δημοσ.

Δυστυχώς μόνο οι σειρές 19χχ/29χχ/39χχ υποστηρίζουν vdsl module... 

Από τη σελίδα της cisco:

...
The 1-port VDSL2 HWIC is supported on the Cisco 1941, 2901, 2911, 2921, 2951, 3925, and 3945 ISR G2 starting with Cisco IOS Software 15.0.1M1.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, υπάρχει πάντα και η "φθηνή" λύση του bridge mode στο modem/router του παρόχου και πραγματοποίηση κλίσης με τον cisco router.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μετά απο Lab δοκιμή μπορώ να πω με 1000% βεβαιότητα οτι δεν μπορεί να δεχτεί ο 28χχ vdsl Module.

πουλινέ, για αυτό το trade in Που είπες παραπάνω, είναι κοροιδιία σκέτη... φαντάσου οτι μου παίρναν τον 2811 με τίγκα μνήμες 190 ευρώ...  Δεν το κάνω κοτέτσι καλύτερα να βάλω κότες?

Δημοσ.

μετά απο Lab δοκιμή μπορώ να πω με 1000% βεβαιότητα οτι δεν μπορεί να δεχτεί ο 28χχ vdsl Module.

πουλινέ, για αυτό το trade in Που είπες παραπάνω, είναι κοροιδιία σκέτη... φαντάσου οτι μου παίρναν τον 2811 με τίγκα μνήμες 190 ευρώ...  Δεν το κάνω κοτέτσι καλύτερα να βάλω κότες?

συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι trade in.αυτο ειναι μηπως να κατσουμε να μας γαμ.... κιολας.ελεος δηλαδη.190 ευρω δεν κανει ουτε η μια μνημη του.πεστους οκ εγω θα σας το δωσω  190 αλλα και εσεις θα μου το δωσετε σε τιμη που το δινετε σε provider .ακου 190 ευρω.ελεος.δηλαδη αν τους εδινες κανα 836 τι θα σου διναν ?μια σοκοφρετα?

Δημοσ.

συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι trade in.αυτο ειναι μηπως να κατσουμε να μας γαμ.... κιολας.ελεος δηλαδη.190 ευρω δεν κανει ουτε η μια μνημη του.πεστους οκ εγω θα σας το δωσω  190 αλλα και εσεις θα μου το δωσετε σε τιμη που το δινετε σε provider .ακου 190 ευρω.ελεος.δηλαδη αν τους εδινες κανα 836 τι θα σου διναν ?μια σοκοφρετα?

δεν μπήκα καν στον κόπο για αντιπαράθεση, αφού ο υπάλληλος ήταν εξυπηρετικότατος. περιττό να σου πω οτι μόνο τι χρώμα σώβρακο φοράω δεν μου ζητήσανε...  Πάντως το ρεζουμε απο όλα αυτά (με αυτούς κάναμε και το λαμπ, οπότε στο τέλος ευχαριστώ τους έλεγα) είναι οτι 28χχ και vdsl δεν πάνε μαζί...

κάτι μου λέει πάμε για χ9χχ σειρά :ΡΡ

Δημοσ.

δεν μπήκα καν στον κόπο για αντιπαράθεση, αφού ο υπάλληλος ήταν εξυπηρετικότατος. περιττό να σου πω οτι μόνο τι χρώμα σώβρακο φοράω δεν μου ζητήσανε...  Πάντως το ρεζουμε απο όλα αυτά (με αυτούς κάναμε και το λαμπ, οπότε στο τέλος ευχαριστώ τους έλεγα) είναι οτι 28χχ και vdsl δεν πάνε μαζί...

κάτι μου λέει πάμε για χ9χχ σειρά :ΡΡ

ναι δεν υπηρχε λογος για αντιπαραθεση και καλα εκανες αφοιυ και ο υπαλληλος κανει αυτο που του εχουν πει.απλα το ειπα γενικοτερα οτι ειναι κοροιδια απο την ιδια thn cisco που ηδη τα πουλαει πολυ ακριβα.

τα στοιχεια μπορει να τα θελουν για να ξερουν τα παντα.σαν να εχεις κανει Register.οπως γινεται και με Hp που παιρνεις για κατι απλο και σε ρωτανε τα παντα.serial numbers κτλ.κριμα παντως για 2800 και vdsl να μην πανε,πολυ καλο ρουτερ και αρκετα ακριβο για να μην υποστηριζεται.γενικα το να μην μπορεις να κουμπωσεις οτι καρτακι θες σε οποιο ρουτερ θες ειναιενα θεμα.ο 1841 πχ νομιζω δεν παιρνει t1/e1 Καρτακι και κατι τετοια κουφα.

Δημοσ.

...γενικα το να μην μπορεις να κουμπωσεις οτι καρτακι θες σε οποιο ρουτερ θες ειναιενα θεμα.ο 1841 πχ νομιζω δεν παιρνει t1/e1 Καρτακι και κατι τετοια κουφα.

...ο 1841 παίρνει Τ1/Ε1 καρτάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...