chimaira Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν έχω μια lg m2232 22'' πολύ καλή οθόνη δεν λέω, η πρώτη μου hd μιας και τώρα ήμουν με αρχαία τεχνολογία. Αλλά έχω ένα πρόβλημα που βασικά ξεκινάει από την δική μου άγνοια στο θέμα του ήχου. Πως γίνεται να συνδέσω ακουστικά στην τηλεόραση αυτή; Καταρχήν δεν ξέρω αν γίνεται. Η μοναδική είσοδος που φαίνεται να δέχεται το βύσμα των ακουστικών είναι το audio in (RGB/DVi). Αλλά ότι και αν έχω δοκιμάσει να συνδέσω εκεί, από ακουστικά μέχρι και ηχεία μικρά (pc) δεν έχει αλλάξει κάτι και ο ήχος συνεχίζει να έρχεται από το ηχείο της tv. Στο manual, που δεν βοηθάει και τόσο, κάτι αναφέρει για να κόψεις το ήχο από τα ηχεία της tv αλλά στα menu δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την επιλογή αυτή σε καμιά περίπτωση. Γενικά το menu της tv στο θέμα του ήχου έχεις πολλούς περιορισμούς στις επιλογές ότι και αν συνδέσω. Τι κάνω λάθος και πως μπορώ να συνδέσω ακουστικά στην tv. Αν δεν δέχεται ακουστικά, με τι άλλο μπορώ να συνδέσω την tv για να έχω ήχο από άλλη πηγή και όχι από τα ηχεία της tv? (π.χ. με κάποιο στέρεο που να βγαίνει αποκλειστικά από εκεί ο ήχος και τα ακουστικά να μπαίνουν στο στέρεο ή με ηχεία pc για να κάνω το ίδιο κόλπο αν δεν δέχεται απευθείας ακουστικά η tv φυσικά). Η άλλη επιλογή που έχει η tv για ήχο είναι τα δύο βύσματα audio L & R Επίσης μελλοντικά θα ήθελα να βάλω σύστημα ήχου 5.1 στην tv αλλά φυσικά έχω μαύρα μεσάνυχτα. Όποιος δεν βαριέται ας πει 2 κουβέντες και για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Εφόσον βαζεις τα ακουστικά σε audio in δηλαδή είσοδο ήχου, πως περιμένεις να βγει ο ήχος απο εκει? Δέχεται σήματα δεν βγάζει.. Η μονη λύση είναι μεσώ του scart που ειναι αμφίδρομο και κανει και είσοδο αλλα και έξοδο σηματων Αγοράζεις αυτό Το ορίζεις στο out και μετα του κουμπώνεις ενα καλώδιο σαν αυτο To οποίο θα συνδέσεις στην aux οποιουδήποτε ενισχυτή, home cinema η απλου στέρεο συστήματος με αντίστοιχη είσοδο audio in. Εαν εχεις ηχεια υπολογιστή με έξοδο ακουστικόν τοτε μπορείς να τα συνδέσεις στο πρώτο εξάρτημα με ενα τέτοιο καλώδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chimaira Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν το έκανα αυτό που μου λες αλλά ο ήχος επιμένει να βγαίνει από τα ηχεία της τηλεόρασης. Βασικά δεν μπορώ να απενεργοποιήσω για κάποιο λόγο τον ήχο από τα ηχεία της tv. Το σύνδεσα και με το στερεοφωνικό μου αλλά και εκεί τα ίδια, ο ήχος σε κάθε περίπτωση επιμένει να βγαίνει αποκλειστικά και μόνο από τα ηχεία της tv. Δυστυχώς στα μενού δεν βλέπω να υπάρχει καμιά αναφορά για το πως να αλλάξω αυτό το πράγμα. Είναι δυνατόν να μην μπορώ να βγάλω τον ήχο από αλλού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Αγορασες adaptor και τα καλώδια και δεν σου Βγάζει καθόλου ήχο απο το scart; Παίξε λίγο νε τον διακόπτη in - out Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα