prankster23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 HELPPPPPPP!!!!το λαπτοπ μου εδω κ μια βδομαδα δ φορτωνει τα windows! ανοιγει κανονικα,παει να κανει την εκκινιση και μετα ξαναρχιζει απο την αρχη! το πρωι την προηγουμενη βδομαδα το ανοιξα το πρωι,το ανοιξα στο λεωφορειο καθως πηγαινα στ χωριο και την επομενη μερα π πηγα να το ανοιξω μ εκανε αυτο το πραγμα! το δωματιο ειχε αρκετη υγρασια αλλα ηταν πρωτη φορα που το εκθετω σε υγρασια!επισης το λαπτοπ το ειχα στα ποδια μου οπου εβγαινε ολος ο αερας απο το air condition του λεωφορειου. απο την αλλη 3 μερες πριν φυγω γ τ χωριο καταβασα εναν trainer γ ενα παιχνιδι αλλα ειχε ιο κ ετσι το εσβησα! να καηκε η ram ή να βιαστηκε το λαπτοπ απο τον ιο;;;;; καμμια ιδεα για τι μπορει να φταει;;;;; ευχαριστωωωω
brickman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 ή να βιαστηκε το λαπτοπ απο τον ιο Αυτο ψηφίζω οτι εγινε, απλα τσεκαρε μην γκαστρώθηκε. 2
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Βγάλε τον σκληρό σου δίσκο,σύνδεσε το σε ένα άλλο pc και τρέξε διαγνωστικά..
Psycho13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ή καψε ενα live cd με διαγνωστικα και τρεξε τα απο εκει!
prankster23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 thank you παιδια θα τ δοκιμασω κ θα σας πω αποτελεσματα!
prankster23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 λοιπον ετρεξα διαγνωστικα μνημης με bootable disk κ δν εβγαλε σφαλματα! μετα ετρεξα διαγνωστικα σκληρου και μ εβγαλε ERROR/STATUS CODE:0225..στο site της WD αναφερει σχετικα με αυτο τον κωδικο να αντικαταστησω τον δισκο λογω πολλων σφαλματων! ειμαι δηλαδη γ καινουριο σκληρο ή υπαρχει περιπτωση να σωθει;;;;
prankster23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 thank you moviemaker.θα ψαξω να βρω τροπο να αντιγραψω τα αρχεια και να αγορασω καποιον φθηνο! καμμια προταση γ τν αντιγραφη αρχειων;;;
Antwni Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Άλλον σκληρό (εσωτερικό/εξωτερικό) ή με τα πατροπαράδοτα cd/dvd ή ακόμα και ένα μεγαθήριο φλασάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα