Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HELPPPPPPP!!!!το λαπτοπ μου εδω κ μια βδομαδα δ φορτωνει τα windows! ανοιγει κανονικα,παει να κανει την εκκινιση και μετα ξαναρχιζει απο την αρχη! το πρωι την προηγουμενη βδομαδα το ανοιξα το πρωι,το ανοιξα στο λεωφορειο καθως πηγαινα στ χωριο και την επομενη μερα π πηγα να το ανοιξω μ εκανε αυτο το πραγμα! το δωματιο ειχε αρκετη υγρασια αλλα ηταν πρωτη φορα που το εκθετω σε υγρασια!επισης το λαπτοπ το ειχα στα ποδια μου οπου εβγαινε ολος ο αερας απο το air condition του λεωφορειου. απο την αλλη 3 μερες πριν φυγω γ τ χωριο καταβασα εναν trainer γ ενα παιχνιδι αλλα ειχε ιο κ ετσι το εσβησα! να καηκε η ram ή να βιαστηκε το λαπτοπ απο τον ιο;;;;; καμμια ιδεα για τι μπορει να φταει;;;;; ευχαριστωωωω

Δημοσ.

λοιπον ετρεξα διαγνωστικα μνημης με bootable disk  κ δν εβγαλε σφαλματα! μετα ετρεξα διαγνωστικα σκληρου και μ εβγαλε ERROR/STATUS CODE:0225..στο site της WD αναφερει σχετικα με αυτο τον κωδικο να αντικαταστησω τον δισκο λογω πολλων σφαλματων! ειμαι δηλαδη γ καινουριο σκληρο ή υπαρχει περιπτωση να σωθει;;;;

Δημοσ.

thank you moviemaker.θα ψαξω να βρω τροπο να αντιγραψω τα αρχεια και να αγορασω καποιον φθηνο! καμμια προταση γ τν αντιγραφη αρχειων;;;

Δημοσ.

Άλλον σκληρό (εσωτερικό/εξωτερικό) ή με τα πατροπαράδοτα cd/dvd ή ακόμα και ένα μεγαθήριο φλασάκι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...