Προς το περιεχόμενο

Videosoft youtube to mp3 converter. Απορια!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοσο καιρο κατεβαζα τα τραγουδια με την επιλογη 320kbs και επιαναν τρελο χωρο, χωρις να κερδιζω κατι σε ποιοτητα..

Η καλυτερη επιλοπη για να κατεβαινουν τα τραγουδια στην κανονικη τους ποιοτητα, ειναι το original youtube;

Μεχρι στιγμης δοκιμασα 3 βιντεο και τα κατεβασε σε m4a. Παντως και τα 3 ειχαν διαφορετικα bitrate, οποτε ισως ειναι αρκετα αξιοπιστο. Τι λετε;

Αντιθετως, οταν δοκιμασα με το jdownloader, τα κατεβαζε με πολυ χαμηλη ποιοτητα, συνηθως στα 40-48kbs! Ακομα και βιντεο που ειχαν επιλογη για 1080p. Ισως να μη μπορει να κατεβασει τη μεγιστη ποιοτητα.

Τελος, εχω επιλεξει απο τις ρυθμισεις να επιλεγει για κατεβασμα το καλυτερο σε ποιοτητα βιντεο, οποτε και εκει θα υπαρχει το καλυτερο bitrate στο τραγουδι.

Κανενας ψαγμενος να βοηθησει;

Δημοσ.

προσωπικα ποτε δεν χρησιμοποιουσα προγραμμα...δοκιμασε αυτο το site

http://keepvid.com/

αλλα τα μετατρεπεπει σε μορφη video οποτε μετα θα χρειαστεις καποιο προγραμμα για να το μετατρεψεις σε mp3

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή στο youtube ανεβάζουνε βίντεο και επαγγελματίες αλλά και «εγώ και εσύ» και η «κουτσή μαρία» δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ που να σου πούμε κάνε αυτό και είσαι οκ.
Το jdownloader σε εμένα βγάζει λίστα με της διάφορες ποιότητες και μπορείς να επιλέξεις ποια θες,το ίδιο και σε πολλά άλλα προγράμματα.
Το ότι το youtube υποστηρίζει καλύτερο ήχο στα HD βίντεο δεν σημαίνει ότι «η κουτσή μαρία» είχε εξ αρχής HD βίντεο με καλής ποιότητας ήχο,μπορεί το χάλια βίντεο/ήχο να τον έκανε upscale σε 1080p.
Εν κατακλείδι,πρέπει να κατεβάζεις τα βίντεο στην αρχική μορφή τους και να χωρίζεις τον ήχο από την εικόνα κατά προτίμηση χωρίς να κάνεις μετατροπή π.χ. με το AviDemux ή στα flv με το flvextract μετά με το mediainfo αλλά κυρίως με το αυτί σου πρέπει να «δεις» ποια έκδοση έχει τον καλύτερο ήχο.

Στο τέλος αν δεν σε βολεύει ή μορφή στο οποίο θα είναι ο ήχος μπορείς να το μετατρέψεις σε mp3.

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι το καλύτερο που υπάρχει είναι το free youtube to mp3 converter...

Έχω κατεβάσει πάρα πολλά τραγούδια έτσι και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος, αφού τα μετατρέπω σε ότι ποιότητα θέλω (προτιμώ την lame standard quality. Καλός ήχος και μικρό σε μέγεθος mp3)

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι το καλύτερο που υπάρχει είναι το free youtube to mp3 converter...

Έχω κατεβάσει πάρα πολλά τραγούδια έτσι και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος, αφού τα μετατρέπω σε ότι ποιότητα θέλω (προτιμώ την lame standard quality. Καλός ήχος και μικρό σε μέγεθος mp3)

Δεν μπορείς να τα μετατρέψεις σε καλύτερη ποιότητα από ότι είναι η αρχική....σε χαμηλότερη ναι.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να τα μετατρέψεις σε καλύτερη ποιότητα από ότι είναι η αρχική....σε χαμηλότερη ναι.

εννοείτε αυτό... :)

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε και εγω αυτο εκανα τοσα χρονια και εχω γεμισει με αχρηστα gb.. Κανονικα ουτε το 1/5 δε πιανουν αυτα τα αρχεια ηχου, αλλα τα κατεβαζει σε μεγαλυτερη "υποτιθεται" ποιοτητα και ετσι πιανουν και περισσοτερο χωρο..

Καποιο εναλλακτικο του youtube υπαρχει; Κυριως με ελληνικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις τις εφαρμογές που έχει αυτό το site 

Έχουν και επεκτάσεις για το Chrome.

http://www.freemake.com/

Κάνουν Παπάδες !

Τοσο καιρο κατεβαζα τα τραγουδια με την επιλογη 320kbs και επιαναν τρελο χωρο, χωρις να κερδιζω κατι σε ποιοτητα..

Η καλυτερη επιλοπη για να κατεβαινουν τα τραγουδια στην κανονικη τους ποιοτητα, ειναι το original youtube;

Μεχρι στιγμης δοκιμασα 3 βιντεο και τα κατεβασε σε m4a. Παντως και τα 3 ειχαν διαφορετικα bitrate, οποτε ισως ειναι αρκετα αξιοπιστο. Τι λετε;

Αντιθετως, οταν δοκιμασα με το jdownloader, τα κατεβαζε με πολυ χαμηλη ποιοτητα, συνηθως στα 40-48kbs! Ακομα και βιντεο που ειχαν επιλογη για 1080p. Ισως να μη μπορει να κατεβασει τη μεγιστη ποιοτητα.

Τελος, εχω επιλεξει απο τις ρυθμισεις να επιλεγει για κατεβασμα το καλυτερο σε ποιοτητα βιντεο, οποτε και εκει θα υπαρχει το καλυτερο bitrate στο τραγουδι.

Κανενας ψαγμενος να βοηθησει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...