KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 μπραβο παρα πολυ καλος ο οδηγος θα βοηθησει αρκετους για να εχουν το pc σε φορμα...οτι δεν το προσεχεις δεν σε προσεχει 1
aneurysm Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Να τον συνεχίσω η θα πάει στα αζήτητα?
WalkerSW Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Συνεχισε τον και ας ελπισουμε, μερικοι να κανουν αναφορα για να γινει sticky!!
npapo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά εγώ έχω ακόμη XP και Vista στο Laptop , δεν κανεται καμιά ιστορική αναδρομή και για εμάς
aneurysm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Πανω κατω ισχυουν τα ιδια πράγματα... Μην το πάρεις με φόβο..
JoEone Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστούμε aneuyrism!Εχω περιορισμένες γνώσεις στα pc και δεν ήξερα καν το HD Sentinel γιαυτό...το κατέβασα μόλις,το free trial! Ευτυχώς και οι δυο δίσκοι [C: // D:] ειναι 100% καλά![εχω και back-up φυσικά] Στα win7 το αλλο που γράφεις... γίνεται μόνο του?Να ακολουθείσω το path που δινεις για να κάνω και ενα manual defragmentation?? Δεν εχω ξανακάνει,ελπίζω να μην γίνει εκρηξη... Eχω ενα partition που θέλω να καταργείσω,μπορώ να κάνω κατι αλλο για την καλή λειτουργεία του δίσκου οταν ξαναγίνει "ολοκληρος" ? Περιμένουμε και το 2ο,να`σαι καλά!!
npapo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δε βλέπω τη συνέχεια του οδηγού την οποία περιμένω με αγωνία διότι αργεί πολύ στο boot Ο υπολογιστής μου και όταν επιχείρησα να αλλάξω το config Μου σε κάθε επανεκκίνηση με ρώταγε κάτι που δεν εσβηνε πότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα