Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Εδώ και αρκετά χρόνια ήμουν forthnet, τα τελευταια 5 είχα πάρει και χρησιμοποιούσα ένα router της Netgear, τον DG834PN, αντι για αυτο που έδινε η Forthnet

Πριν λίγες βδομάδες άλλαξα σε HOL (POTS και η Forthnet και η HOL, οχι VoIP) και πλέον δεν μπορώ να παίξω με τον Netgear παρά μόνο με αυτόν της HOL

Συγκεκριμένα, σηκώνει connectivity και link αλλά φαίνεται σαν να μην παίζει το service, σαν να σκάει το PPP (πιο "μπακαλίστικα" αναβουν τα 2 πρώτα φωτάκια και δεν ανάβει το τριτο που θα έλεγε κανείς)

Θέλω τον συγκεκριμένο γιατί έχω κάνει κάτι παπατζιλίκια στο LAN και που να κάθεσαι να τα φτιάχνεις σε αυτόν της HOL από την αρχή.

Στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως έφταιγε που το είχα σετάρει με στατική το pc, gw το router και καρφωτούς DNS forthnet οπότε το γύρισα το router σε automatic και το Pc σε DCHP και DNS ότι δώσει ο provider. Τζιφος. Δεν μπορει να τρέξει το setup wizard σωστά

Καμια ιδέα?

Δημοσ.

Τζιφος. Δεν μπορει να τρέξει το setup wizard σωστά

Μην πας μεσω wizard.

Κανε ολες τις αλλαγες απο το web interface.

Αν και παλι δεν παιζει, reset to defaults.

Δημοσ.

Αρχικα δοκιμασα να "καθαρισω" μεσω του gui τα παντα που αφορουν dns, dchp, credentials (γιατι παλια η forthnet σου εδινε credentials, πλεον η HOL δεν θελει) και να τα βαλω "αυτοματα" οπως θα "περιμενε" (αν μπορουμε να το πουμε ετσι) να τα δει ο παροχος αν κουμπωνα νεο router

Μετα δοκιμασα με wizard

Τιποτα απο τα δυο δεν πετυχε

Το reset το εχω σαν τελευταια λυση γιατι αυτος ακριβως ειναι ο λογος που θελω να κρατησω το Netgear, γιατι σε θεματα wireless και lan και port forwarding εχω κανει αρκετη δουλεια και δεν εχω ορεξη να το ξανακανω στο modem της HOL απο την αρχη. Αν ειναι να κανω reset το Netgear δεν κερδιζω κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...