Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα απανταχου φιλοι του insomnia...σημερα σε εξοδο μ στο magic park (το αλου φαν παρκ της θεσσαλονικης) βρηκα to iphone 5...πραγματικα δεν ξερω ποιανου ηταν αλλιως θα το επεστρεφα..
κ δεν ειδα κ κανεναν ν το αναζητα..κ ετσι το κρατησα..ομως ηταν κλειδωμενο.λογω στενοτητας δεν εχω την δυνατοτητα να δωσω 20 ευρω για ν το ξεκλειδωσω,για αυτο ζητω βοηθεια απο οποιον ξερει ν με βοηθησει ν το κανω μονος μου.. ευχαριστω :)

Δημοσ.

μπορουσες να το αφησεις στην υποδοχη....

η να δεις απο τις επαφες του και να ειδοποιησεις καποιον γνωστο του...

Δημοσ.

μπορουσες να το αφησεις στην υποδοχη....

η να δεις απο τις επαφες του και να ειδοποιησεις καποιον γνωστο του...

φιλε μ δεν ειδα κανεναν ν ενδιαφερεται και επισης που ν ξερω αν δεν το σουφρωνε ο τυπος στην υποδοχη?

τεσπα ας πουμε πως ηταν θελημα θεου..

επισης αφου ειναι κλειδωμενο πως ν δω τις επαφες?

τλκ ξερεις καναν τροπο?

Δημοσ.

Το πιο εύκολο πράγμα,είναι να βρείς τον ιδιοκτήτη ενός τηλεφώνου και κυρίως ενως smartphone!

Οπόταν ή το επιστρέφεις ή το κλέβεις!

Δημοσ.

μπορείς να ανοίξεις θέμα στο iPhoneHellas.gr ειναι πολύ πιθανό να το δει αυτός που το έχασε η κάποιος γνωστός του, αν αφήσεις ανοιχτό το τηλ και είχε Ίντερνετ ενεργοποιημένο ο κάτοχος θα το βρει μέσω της υπηρεσίας find my iPhone. και μην περιμένεις απο εδώ να σε βοηθήσει κάποιος στο πως να κλεψεις ένα κινητο..

Δημοσ.

Και εφοσον λες οτι ξεκλειδωνει με 20 ευρω, το ξεκλειδωνεις βρισκεις ποιανου ειναι και του ζητας μετα τα χρηματα...

μπορει να σου δωσει και παραπανω...

αν αρνηθει κρατα το.... τι νοημα εχουν 20 ευρω μπροστα στα 700+ που εχει το τηλεφωνο?

Απλα μην ψαχνεις δικαιολογιες για να το κρατησεις...

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι αν το κινητό έχει τηλεφωνικό κατάλογο και δεν το επιστρέφεις, είναι σαν να το κλέβεις.

Στην υποδοχή φυσικά και δεν το δίνεις, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα το κρατήσουν.

Αν δεν έχει τηλεφωνικό κατάλογο και δεν μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη, ok το κρατάς. Δεν χρειάζεται να πας στην εκπομπή έχεις πακέτο.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ο κάτοχος του κινητού να του δώσει λεφτά; Είμαστε υποχρεωμένη να είμαστε σωστοί. Δεν είναι όλα λεφτά. Έλεος!!!

Δημοσ.

ο τύπος ειναι μεγάλη απάτη παιδιά μην γράφεται παραπάνω, 1ον αποκλείεται να έχασε κάποιος 740€ κινητο και να μην παίρνει συνέχεια τηλ να δει αν το σηκώσει αυτός που το βρήκε, άρα ο φίλος μας ειναι έξυπνος έκλεισε το κινητο και πέταξε την κάρτα σιμ στα σκουπίδια... 2ον το κινητο θα μπορούσε να το παει στην υποδοχή να αφήσει τα στοιχεία του και να έρθει να τον βρει ο κάτοχος και εφόσον βάλει το passcode και ανοίξει η συσκευή να του το παραδώσει... Μπορω να γράψω και πολλές άλλες τέτοιες περιπτώσεις, αλλα κανονικά για εμένα τέτοιο θράσος που έχει αυτός να μπει εδώ και να ζητησει οδηγίες για το πως να κλέψει ένα κινητο μου ειναι αδιανόητο, παρακαλώ οι mods αν κοιτάξουν το θέμα να το διαγράψουν και αν επιλέξουν να διαγράψουν και αυτόν απο το forum...

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ. Υπήρχαν πολλοί τρόποι να το επιστρεψεις μεγαλε, οπότε καλό το παραμύθι σου αλλα δεν με άγγιξε. Αιντε μη σου πω καμία χοντράδα βραδιατικα...

Έχεις πάντως μεγάλο θράσος, το οποίο φυσικά θα το βρεις μπροστά σου κάποια στιγμή. Απορώ πως δεν εφαγες ban ακόμα. Αιντε χρονιαρες μέρες με τα... φρούτα ας πούμε.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...