Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρανε σημερα τηλεφωνο και ρωτησαν εαν ενδιαφερομαι για vdsl και οτι ειναι μονο 2 ευρω παραπανω το μηνα, δλδ στο λογαριασμο που ερχεται καθε διμηνο, 4 ευρω παραπανω.

Αλλα στο site της forthnet λεει οτι ειναι 10 ευρω παραπανω ( το μηνα;; )

Εγω ειμαι στο απλο πακετο και δινω 25 ευρω το μηνα.

Ξερει κανεις ποιες θα ειναι οι χρεωσεις με την vdsl; Και ποσο θα πληρωνω εαν θελω να βαλω το 2play economy + vdsl;

Δημοσ.

Ψαξε πρωτα αν θα αυξηθει η ταχυτητα, να μην παρεις τσαμπα την προσφορα και δεν σου προσφερει κατι παραπανω.

Δημοσ.

Πηρανε σημερα τηλεφωνο και ρωτησαν εαν ενδιαφερομαι για vdsl και οτι ειναι μονο 2 ευρω παραπανω το μηνα, δλδ στο λογαριασμο που ερχεται καθε διμηνο, 4 ευρω παραπανω.

Αλλα στο site της forthnet λεει οτι ειναι 10 ευρω παραπανω ( το μηνα;; )

Εγω ειμαι στο απλο πακετο και δινω 25 ευρω το μηνα.

Ξερει κανεις ποιες θα ειναι οι χρεωσεις με την vdsl; Και ποσο θα πληρωνω εαν θελω να βαλω το 2play economy + vdsl;

μήπως στο είπε επειδή έχουν ρίξει τις τιμές? π.χ η 24αρα dsl κάνει 17.90 τον μήνα νομίζω, χωρίς κινητά κτλπ. με το economy πακέτο πάντως(απεριόριστα σταθερά +30λεπτά κινητά) + vdsl πάει 35 ευρώ τον μήνα. την έκανα πριν μερικές μέρες την αίτηση.

η forthnet δεν δίνει vdsl απο καφαο οπότε πρέπει να έχεις πολύ καλή γραμμή για να βάλεις. τι στατιστικά έχεις τώρα? μπορείς να τα δείς μέσα απτο router

Δημοσ.

Εάν αφενός είσαι σίγουρος ότι στην περιοχή σου έχει επεκταθεί το νέο δίλτυο του ΟΤΕ με τις νέες μεγάλες γκρι καμπίνες που συνδέονται με οπτική με το ΑΚ, αφετέρου θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις ταχύτητες αυτές, τότε ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος αφού οι εναλλακτικοί δεν έχουν δεχθεί ακόμη το πακέτο του ΟΤΕ και πουλάνε προϊόν που απευθύνεται σε συνδρομητές σε απόσταση 800-1000μ από το ΑΚ, δηλαδή με το χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ.

Είμαι και εγώ σε περιοχή που έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο αλλά δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη το πρόγραμμα και περιμένω υπομονετικά, όπως και πολλοί άλλοι, να ξεκαθαρίσει το θέμα και εάν η 4νετ, με την οποία συνεργάζομαι, εξακολουθήσει να κρατάει την ίδια τακτική, με βλέπω να επιστρέφω στον ΟΤΕ.

Δημοσ.

ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος αφού οι εναλλακτικοί δεν έχουν δεχθεί ακόμη το πακέτο του ΟΤΕ και πουλάνε προϊόν που απευθύνεται σε συνδρομητές σε απόσταση 800-1000μ από το ΑΚ, δηλαδή με το χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ.

σίγουρα ο ΟΤΕ δεν είναι μονόδρομος. Σε γνωστούς μου στο Περιστέρι είναι διαθέσιμο VDSL Forthnet και δεν είναι διαθέσιμο VDSL OTE, οπότε σίγουρα οι δύο υπηρεσίες παρέχονται σε κάποια σημεία ανεξάρτητα από το δίκτυο του ΟΤΕ. Έχει κάνει αίτηση και στις αρχές του έτους περιμένει να συνδεθεί, οπότε θα έχω κι εγώ καλύτερη άποψη για την υπηρεσία.

Το καλύτερο που έχει να κάνεις για να το σιγουρέψεις είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στη Forthnet και να ρωτήσεις.

Δημοσ.

σίγουρα ο ΟΤΕ δεν είναι μονόδρομος. Σε γνωστούς μου στο Περιστέρι είναι διαθέσιμο VDSL Forthnet και δεν είναι διαθέσιμο VDSL OTE, οπότε σίγουρα οι δύο υπηρεσίες παρέχονται σε κάποια σημεία ανεξάρτητα από το δίκτυο του ΟΤΕ. Έχει κάνει αίτηση και στις αρχές του έτους περιμένει να συνδεθεί, οπότε θα έχω κι εγώ καλύτερη άποψη για την υπηρεσία.

Το καλύτερο που έχει να κάνεις για να το σιγουρέψεις είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στη Forthnet και να ρωτήσεις.

Απάντησα με λεπτομέρειες στο άλλο θέμα που είχες αναφέρει το ίδιο (λανθασμένο) επιχείρημα.

ΥΓ Βλέπω ότι το έχεις γράψει και σε τρίτο θέμα και μάλλον πρέπει να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου ποιο είναι το πραγματικό vdsl και τι δίνει ο ΟΤΕ και τι οι άλλοι και σε ποιους συνδρομητές οι άλλοι.

Είμαι και εγώ στη 4νετ και μάλιστα σε περιοχή που έχει ολοκληρωθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ αλλά εάν δεν αποδεχθεί η 4νετ το πακέτο του ΟΤΕ, με βλέπω, όπως και πολλοί άλλοι άλλωστε, να επιστρέφουμε στον ΟΤΕ για πραγματικό vdsl και όχι μούφα.

Δημοσ.

ποιο είναι το λάθος? ότι μπορεί να έχει μια περιοχή vdsl από τη forthnet και να μην έχει πόρτες ο ΟΤΕ? δε νομίζω Τάκη!

Δημοσ.

ποιο είναι το λάθος? ότι μπορεί να έχει μια περιοχή vdsl από τη forthnet και να μην έχει πόρτες ο ΟΤΕ? δε νομίζω Τάκη!

Πριν σχολιάσεις, και μάλιστα ειρωνικά, καλό θα ήταν να διάβαζες τα άλλα θέματα παραπάνω, για να μάθεις μερικά γύρω από το θέμα, ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις την ουσιαστική διαφορά μεταξύ του vdsl που δίνει ο ΟΤΕ και του vdsl των άλλων παρόχων.

Εν πάση περιπτώσει, έτσι είναι αν έτσι νομίζεις ...

Δημοσ.

Μαλλον καταλαβα τι εννουν οι ποιητες... Εγω εχω το economy. Τον πρωτο χρονο εδινε 17 ευρω, μετα πηγε 25..

Οπως και το vdsl ειναι 2 ευρω παραπανω απ'οσο δινω εγω τωρα, 27, ή 10 ευρω παραπανω απο το economy που ειναι 17 για νεους συνδρομητες..

Με ξαναπηρανε σημερα τηλεφωνο και ρωτησα ποια θα ειναι η χρεωση μετα απο τον εναν χρονο και δε μου απαντησαν! Ειπαν οτι θα με ενημερωσουν τοτε.. Κοροϊδα ψαχνουνε;

Ξερει κανεις μετα το περας του ενος χρονου, ποια θα ειναι η χρεωση; Γιατι εαν απο 27 το μηνα, παει 35-40, ε θα ειναι ακριβα!

**Το ΑΚ που λετε τι ακριβως ειναι;**

Δημοσ.

είναι το αστικό κέντρο του ΟΤΕ

http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/CostumerInformation/LLU_Centers.html

μετα τον ένα χρόνο αλλάζεις εταιρία/πακέτο, δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι απο τώρα αυτό... τα στατιστικά σου όμως δεν μας τα είπες

Δημοσ.

Αλλο πραγμα αυτο που δινει ο ΟΤΕ και αλλο αυτο που δινει η FORTHNET και οι υπολοιποι. Αυτη τη στιγμη ο ΟΤΕ δινει VDSL απο τα νεα ΚΑΦΑΟΥ οπου εχει φτιαξει και εχει παρει εγκριση και οι αλλοι απο το Αστικο Κεντρο απο το οποιο πρεπει να απεχεις οχι παραπανω απο μια συκγεκριμενη αποσταση και οσο πιο μακρια μενεις τοσο λιγοτερο πιανεις. Υπαρχει μεγαλυτερη εξαρτηση απο το δικτυο του χαλκου με αυτον τον τροπο (ειναι ο ευκολος τροπος να δωσεις vdsl). Οποτε βλεπει ο καθενας τι υπαρχει διαλεγει και παιρνει αλλα να γνωριζει τι παιρνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...