samniotis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 πήρα μία κόκκινη απο mediamarkt πυλαίας. έχει μέσα 3 συσκευασίας με καφέ και ένα ποτήρι απ'ότι φαίνεται απ'έξω. δεν την άνοιξα μιάς και την είδε η σύζυγος και δεν της άρεσε, οπότε κατά τις 5 θα την πάω για επιστροφή. αν ενδιαφέρεται κανείς απο θεσσαλονίκη να την πάρει, μέχρι τις 5 είναι διαθέσιμη
paan71 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Πήγα πριν λίγο στο μμ στο μαρούσι και είχε άσπρη και μαύρη με δώρα όπως περίπου λένε και οι πιο πάνω:3 καφέδες και ένα ποτήρι.αφού είπα ότι αυτά δεν είναι τριάντα € μου είπαν ότι το πρωί δίναν επιπλέον.ακριβώς δίπλα ήταν η tassimo που με 49€ έδινε την καφετιέρα και μαζί δώρα που λέει αξίας 50€.είχε κανάτα ποτήρια εσπρέσο ποτήρια καπουτσίνο νομίζω 2 πακέτα κάψουλες και κουτάκι lacta συν κούπα, οπότε τσίμπησα την Bosch.
cris41 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 παιδια η piccolo ειναι μαλλον τωρα ειδα την διαφημηση μαζι μαλιστα δινουν δωρα αξιας 30 ευρο....απλα αν ξερει καποιος να μου απαντησει........επειδη την θελω κυριως για espresso ποια ειναι καλυτερη αυτη η η tassimo που την εχουν και αυτην προσφορα διαφορα καταστηματα??? για να ξερω ποια να παρω...η να παω καλυτερα σε Nespresso να χω το κεφαλι μου ησυχο?? ....ευχαριστω. Εγω με την τασσιμο ειμαι ευχαριστημενος. Και ο καπουτσινο που κανει με ευχαριστει. Οχι οσο της νεσπρεσο που εχουμε στη δουλεια αλλα με ευχαριστει αρκετα.
paylidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 ενδιαφέρομαι και εγώ για μία αλλα ειμαι εκτός αστικών κέντρων για να την πάρω... τα δώρα που δίνει αξίζουν ή ειναι κοροιδία;
kostastnt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Αρα παλι κοροιδια με τα δωρα απο αυτα που λετε.. Sent from my iPhone using Insomnia
reznor Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Αυτήν την picollo μου την είχαν κάνει δώρο. Μέσα σε 3 μήνες χάλασε....
nk_surfer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Πριν λίγο έπαιξε τηλεοπτική διαφήμιση και δίνει ο Κωτσόβολος την ίδια στα 49€ με δώρα αξίας 50€. Πανικός στις προσφορές και κόντρα προσφορές με τις καφετιέρες!
gavros10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 αγορασε ο πατερας μου μια nespresso en 97. επειδη ημουν πιο μακρια και εβλεπτα πιστευω οτι η πωλητρια του το πουλησε μια χαρα. μπραβο της. αυτη κανει cappuccino;
samniotis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 εγώ τελικά την πήγα πίσω - πήγαν να μου πασάρουν και πιστωτικό για να αγοράσω κάτι άλλο - όχι λέω, τα λεφτά μου πίσω - και τα πήρα! εν τέλει δήθεν 30€ δώρα και είχε μέσα 14,5€ καφέδες και 1 ποτήρι!
simone44 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παντως τελικα παρηγγηλα αυτην την turbo-x !!!!!!!! απο το πλαισιο ειναι βεβαια καθαροαιμη espresιερα μιας και ενδιαφερομαι κυριως για espresso και εχει μια χαρα σχολια απο κατω και πολυ καλη τιμη 50 ευρο και 15 bar πιεση και βαζεις και οτι καφε θελεις η χυμα η αμπουλα κτλπ κτλπ.............. http://www.skroutz.gr/s/334630/82C-CM-4626.html
noob Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Πήγα πριν λίγο στο μμ στο μαρούσι και είχε άσπρη και μαύρη με δώρα όπως περίπου λένε και οι πιο πάνω:3 καφέδες και ένα ποτήρι.αφού είπα ότι αυτά δεν είναι τριάντα € μου είπαν ότι το πρωί δίναν επιπλέον.ακριβώς δίπλα ήταν η tassimo που με 49€ έδινε την καφετιέρα και μαζί δώρα που λέει αξίας 50€.είχε κανάτα ποτήρια εσπρέσο ποτήρια καπουτσίνο νομίζω 2 πακέτα κάψουλες και κουτάκι lacta συν κούπα, οπότε τσίμπησα την Bosch. Κι εγώ επίσης.Κάψουλες είχε 4 πακέτα (τουλάχιστον στο ΜΜ Λάρισας).Εκεί η προσφορά της dolce gusto είχε τελειώσει απ'το πρωί απ΄ό,τι είπε ένας υπάλληλος.Μία πελάτης τον ισοπέδωσε (αυτόν και όσους την άκουσαν) αποκαλώντας τις κάψουλες καψάκια..
maxdore217 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 εγώ τελικά την πήγα πίσω - πήγαν να μου πασάρουν και πιστωτικό για να αγοράσω κάτι άλλο - όχι λέω, τα λεφτά μου πίσω - και τα πήρα! εν τέλει δήθεν 30€ δώρα και είχε μέσα 14,5€ καφέδες και 1 ποτήρι! Πάντως σε σχέση με πριν κάνα μήνα που έπαιξε 49€ και 50€ δώρο ήταν ποιο τίμια αυτή η δήθεν προσφορά μιας και εκεί σου δίνανε 2 ποτήρια. Δεν πειράζει την επόμενη φορά θα κάνουμε αγορά 29€ η μηχανή και 3 πακέτα κάψουλες+ το ποτήρι εκεί θα πάει στο τέλος μιας και πάλι χαμένοι δεν βγαίνουν.
Sotosgl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Πλακα εχει που με το που ειπατε εδω τα "δωρα αξιας 30€" τους πηρα τηλεφωνο να ακυρωσω μια που παρηγγειλα ή να την κραταγα αφου συμπληρωναν το ποσο με καφεδες.<br /><br />Η απαντηση αυτης στο τηλεφωνο ηταν ενα ξερα ακυρωστε την τοτε αν δεν σας αρεσει πειτε μας τα στοιχεια σας ή οταν ερθει ο Courier μην την δεχτητε.<br /><br />Εννοειται οτι δεν την ακυρωσα για να την βαλουν στον πατο τους μαζι με τα εξοδα της Courier.<br /><br />Αν παιζει ακομα η προσφορα με την Bosch θα παω να τσιμπησω αυτη.
agapitos44 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια εγω πηρα αυτην http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10106169&cmicc=skroutz ουσιαστικα δωρεαν καθως δινουν μαζι τις 12 συσκευασιες με 21 αμπουλες η καθε συσκευασια καφε illy απο διαφορα χαρμανια......συν 14 καψουλες που εχει μεσα η μηχανη στο συνολο κανουν καπου στα 160 ευρο οι καφεδες που σου δινουν για να τους αγορασεις κανονικα........δηλαδη ουσιαστικα σου χαριζουν την μηχανη......παιδια εναν απλο espresso που εφτιαξα και ηπια ηταν και γ@μω τους καφεδες καλυτερος απο πολλες καφετεριες................ Υ.Γ. Η συσκευασια ειχε μεσα ακριβως οσους καφεδες εγραφε η προσφορα 266 αμπουλες δηλαδη καφε για ενα 4μηνο τουλαχιστον......αλλο illy αλλο dolce gusto η tassimo......χαχαχαχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα