Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα στην τηλεόραση, μόνο για αύριο και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Δίνει και δώρο 30€σε κάψουλες. Είναι καλή προσφορά ή μάπα;

Δημοσ.

Η τιμή είναι η χαμηλότερη που έπεσε ποτε η μηχανή..

Προσεξτε ομως τα δωρα γιατι την αλλη φορα εκανα 2 φορες φασαρια.. Ειναι πολυ αναξιοπιστοι σε αυτο το θεμα και τελικα ακρη δεν εβγαλα 100%..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ποιο μοντελο dolce gusto ειναι ρε παιδια?? και η προσφορα ισχυει και για ηλεκτρονικες παραγγελιες η μονο για παραλαβη απο το καταστημα??

Δημοσ.

παιδια η piccolo ειναι μαλλον τωρα ειδα την διαφημηση μαζι μαλιστα δινουν δωρα αξιας 30 ευρο....απλα αν ξερει καποιος να μου απαντησει........επειδη την θελω κυριως για espresso ποια ειναι καλυτερη αυτη η η tassimo που την εχουν και αυτην προσφορα διαφορα καταστηματα??? για να ξερω ποια να παρω...η να παω καλυτερα σε Nespresso να χω το κεφαλι μου ησυχο?? ....ευχαριστω.

Δημοσ.

<p>Δηλαδη μπορει σε καποιο καταστημα να σου πουν οτι δεν δικαιουσαι τα δωρα; Τι εννοεις αναξιοπιστοι;</p>

Πηγα την πηρα οταν ηταν προσφορα με 49€ και ειχε αλλα 49€ δωρα.. Ανοιγω το κουτι και εχει 3 κουτια καφε και 1 ποτηρι.. Μετραω και βγαινουν 20€.. Παω στο καταστημα αφου πηρα πρεφα απο το τοπικ εδω οτι δικαιωμουν περισσοτερα και τους το λεω.. Δικαιολογουνται οτι πηγα πρωι πρωι και μετα διναν κι αλλα.. Τελικα μου δινουν αλλα 3 κουτια καφε.. Φτανουμε τα 35€.. Πρωι πρωι η κοπελα της ντολτσε μου εδωσε και ακομα μια κουπα οποτε ας πουμε 40€ δωρα.. Τα αλλα 10€ ακομα τα παιρνω..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν την πάρει κάποιος το πρωί να πει τι δώρα είναι να λυθούν και οι απορίες αλλά αν στα 50 δώσανε με το ζώρι 35Ε εδώ πόσο θα είναι

(Υ.Γ. ας ελπίζουμε ότι δεν είναι 2 ποτήρια το δώρο.)

στο site δεν έχουνε αντικαταβολή ...γιατί έτσι?

Δημοσ.

παιδια η piccolo ειναι μαλλον τωρα ειδα την διαφημηση μαζι μαλιστα δινουν δωρα αξιας 30 ευρο....απλα αν ξερει καποιος να μου απαντησει........επειδη την θελω κυριως για espresso ποια ειναι καλυτερη αυτη η η tassimo που την εχουν και αυτην προσφορα διαφορα καταστηματα??? για να ξερω ποια να παρω...η να παω καλυτερα σε Nespresso να χω το κεφαλι μου ησυχο?? ....ευχαριστω.

Εγω nespresso θα διαλεγα κυριως για espresso

Δημοσ.

offtopic/ αν επρεπε να παρω με αμπουλες θα επαιρνα nespresso, κυριως του καλου support που εχει. Αν κανεις παραγγελιες online πανω απο καποιο ποσο εχει δωρεαν μεταφορικα με κουριερ-ετσι παιρνω πλεον αμπουλες- ενω εναλλακτικα  μονο μεσω του δικυτου της βρισκεις. Γενικα ειναι ακριβες οι μεριδες που εχει.

Δημοσ.

Για Espresso και λοιπα παραγωγα του (fredo, capuccino, latte κτλ) αν θελετε με καψουλες μονο nespresso. Dolce gusto και Tassimo δεν κανουν espresso, κανουν κατι σαν espresso. Κατι ετοιμα fredo κτλ για μενα δεν πινονται. Μετα για πιο απαιτητικους αλλα και για περισοτερη οικονομια πας σε χυμα.

Δημοσ.

απο mediamrkt συγγρου : 1. dolce gusto picolo μαυρη +3 πακετα καψουλες +μεταλλικη βαση για αποθηκευση

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/appliances/kitchen/coffe-mach/24-dolce-gusto.php

2. dolce gusto picolo λευκη,κοκκινη,titanium +4 πακετα καψουλες

https://www.dolce-gusto.gr/EL/shop/accessories/Pages/cups-and-glasses.aspx?productId=5000243791388_00

επειδη δεν με ενυπωσιασε η βαση και το χρωμα του 1 πηρα το 2 σε λευκη.

11 το πρωι ειχε ακομα καμια 100+ κομματια.

Δημοσ.

Δηλαδή η λευκή πόσους καφέδες έχει...ρε παιδιά?

Στον Ρέντη που πήγα μια βόλτα είχε την λευκή η μαύρη τέλος.

Έχει και μέσα κάποιες κάψουλες 6 νομίζω αλλά δεν κατάλαβα καλά

Ήταν κάποιες περίεργες εκεί και κάνανε λες και δουλεύουν σε κάνα μπαρ δεν μου έδωσαν πολλά στοιχεία το μόνο που έλεγαν παρ'την γιατί θα φύγει :)( δεν είχα σάλιο εκείνη την ώρα)

Πάντως η λευκή είναι ποιο ωραία!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...