Gkogkos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Όταν πάω να διαβάσω ένα συγκεκριμένο pdf μου εμφανίζει αυτό Εκεί που εμφανίζονται οι γραμμες(?) είναι ελληνικοί χαρακτήρες! Άνοιξα άλλο αρχείο μόνο με ελληνικά και μου το διαβάζει κανονικά! Ξέρει κανεις πως μπορώ να το διορθώσω? Να σας πω μόνο ότι είμαι νέος χρήστης στα linux! Χρησιμοποιώ τα ubuntu! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Βαλε τις γραμματοσειρες της ms. sudo apt-get install ttf-mscorefonts-installer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkogkos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Κατ αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση! Αρχικά έγραψα αυτό που μου είπες στο terminal αλλά μετα από λίγη ώρα μου εβγαλέ αυτό το μήνυμα αλλά επειδη δεν μπορούσα να πατήσω οκ απλά το έκλεισα για να το ξανά κάνω! Έκανα το επανεκίνηση στο πσ και τώρα όταν γράφω ξανά την εντολή μου βγάζει αυτό Τι κάνω τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Τρεξε την εντολη που σου λεει γιατι πριν εμεινε στην μεση η εγκατασταση Αν βγει παλι η οθονη που εχεις στην 1η εικονα...πατας ΤΑΒ να επιλεχθει το ΟΚ και πατας ΕΝΤΕΡ να συνεχισει την εγκατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkogkos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Όταν τρέχω την εντολή αυτή μου βγάζει το μήνυμα που έχω στην δεύτερη εικόνα! Κάποια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Εννοω τρεξε την εντολη που σου λεει στην δευτερη εικονα sudo dpkg --configure -a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkogkos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το έκανα εγκαταστάθηκε(νομίζω) αλλά καμία αλλαγή στο έγγραφο!Συνεχίζει και δεν μου εμφανίζει τους χαρακτήρες! Κάποια άλλη ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 δηλαδή έτρεξες πρώτα sudo dpkg --configure -a και μετά sudo apt-get install ttf-mscorefonts-installer ΟΚ. αν θες ανέβασε κάπου το pdf να το δούμε κι εμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkogkos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 To pdf το έχω ελέγξει με άλλους και το διαβάζουν κανονικά στα ubuntu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 άνοιξε τερματικό, γράψε evince κενό και σύρε μέσα στο τερματικό το αρχείο pdf. μετά πάτα έντερ και δες αν γράφει τίποτα στο τερματικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkogkos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Όχι απλά μου άνοιξε το αρχείο!Στο τερματικό δεν έγραψε τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Με ποιό πρόγραμμα το ανοίγεις το pdf? Για δοκίμασε και το offical της adobe θα το βρεις στο κέντρο λογισμικού του ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkogkos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Πως λέγεται το επίσημο της adobe που μου λες(για να δω τι να γράψω στο search? Με αυτο που το ανοίγω λέγεται Προβολή εγγράφων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Acrobat reader λεγεται και acroread το πακετο που το περιεχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkogkos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Από το σιτε της κατέβασα αυτό AdbeRdr9.5.1-1_i486linux_enu.bin! Πως θα το τρέξω για να κάνει εγκατάσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα