Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...προκειται να εγκαταστησω τα windows 7 μετα απο format αλλα εχω ενα διλλημα σε ποιον απο τους 2 σκληρους μου δισκους θα ηταν καλυτερα να τα εγκαταστησω....οι 2 σκληροι μου δισκοι ειναι αυτοι:
1)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303677 (ο οποιος ειναι ο καινουργιος)

2)http://www.ebay.com/itm/WESTERN-DIGITAL-500GB-WD5000AACS-00G8B0-DCM-HARNHTJCBB-/170668382234 (αυτο ειναι ο παλιος)

εγω ελεγα να βαλω στον παλιο τα windows ωστε να εχω τον καινουργιο που ειναι κ μεγαλυτερος ως αποθηκευτικος χωρος.Ομως σκεφτηκα οτι ο καινουργιος εχει τη διπλασια μεταδοση gb(6gb/s εναντι 3gb/s) σε σχεση με τον παλιο οποτε θα εβλεπα μια καποια διαφορα...εχω δικιο σε αυτο που σκεφτηκα η δε παιζει ρολο??ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

Ομως σκεφτηκα οτι ο καινουργιος εχει τη διπλασια μεταδοση gb(6gb/s εναντι 3gb/s) σε σχεση με τον παλιο οποτε θα εβλεπα μια καποια διαφορα...εχω δικιο σε αυτο που σκεφτηκα η δε παιζει ρολο

Αυτό με το sata2 sata3 είναι σαν να λες ότι αν πάρεις το lada σου και πας στην γερμανία στην autobahn θα τρέχει με 280k/mh.

Το ότι είναι ποιο γρήγορος ο δίαυλος δεν αλλάζει κάτι στην ταχύτητα του δίσκου,και οι δύο είναι green δεν κάνουν για λειτουργικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ξερω οτι για λειτουργικο ΔΕΝ κανουν αλλα αυτους διαθετω αυτη τη στιγμη...οποτε ΟΠΟΙΟΝ κ αν βαλω ΔΕ θα δω διαφορα??θα ειναι ακριβως το ιδιο???

Επεξ/σία από alexander1611
Δημοσ.

Μπορείς και ο ίδιος να ψάξεις στο google με βάση τα μοντέλα να βρεις της ταχύτητες των δίσκων.

Εγώ πιστεύω ότι ακόμα και να υπάρχουν μερικά mb διαφορά στην ταχύτητα των δίσκων δεν πρόκειται να καταλάβεις κάποια διαφορά στην χρήση.

Δημοσ.

Αμα θες πιο γρήγορες ταχύτητες και αισθητή διαφορά μπορείς να πάς σε πιο ακριβές λύσεις (SSD).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...