Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλες φορές οι προμηθευτες στέλνουν μαζικα προβληματικες καρτες στις μαμα εταιρείες... και κατοπιν οι μαμα εταιρείες στελουν πισω αντιστοιχο αριθμο refurbished στο ενδιάμεσο όμως επιδή αυτή η διαδικασια θέλει το χρόνο της καποιες απο τις αρχικα προβληματικες καρτες έχουν ήδη αντικατασταθει με καινούργιες οποτε και ξεμενουν οι refurbished.

Δεν ξέρω αν έχει συμβει κατι αντιστοιχο στην δική σου περίπτωση αλλα ενα η καρτα που θα σου επιστραφεί είναι 100% λειτουργική τότε ότι και να έχιε συμβει δεν εχεις το δικαίωμα να παραπονιέσαι!! 

Επισης για ανεφερε μας λίγο το τροφοδοτικό σου!! 

Δημοσ.

μου είπανε έγινε αντικατάσταση με καινούργια... παραπονιέμαι γιατί ήμουνα χωρίς κάρτα 1,5 μηνα και πλήρωσα και όλα τα μεταφορικά. τα λεφτά που γλίτωσα από το να την πάρω από κάποιο μαγαζί εδώ στην αθηνα τα έδωσα στα μεταφορικά τέσπα. το τροφοδοτικό είναι καλο http://www.skroutz.gr/s/2162834/Thermaltake-Litepower-LT-600P-600W.html

Δημοσ.

Φυσικά και έχεις δίκιο ο φίλος μας από πάνω έχει φτιάξει ένα υποθετικό σενάριο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.. φυσικά κ γνώστης είναι γι'αυτο κ δεν μπορώ να πιστέψω ότι διαβάζω.. και ξέρει πολύ καλά και τις διαδικασίες,και πως βγαίνουν οι "φτηνές τιμές" και αν υπάρχουν διαθεσιμότητες κλπ κλπ..

Άρα ! επειδή δεν έχουν stock και αυτό έχει αποδειχτεί πολλάκις και από εμένα που έχω κάνει παραγγελίες και τις έχω ακυρώσει γιατί με έχουν πάρει τηλέφωνο να με κουσουμαρουν και από 5-7 μερες που γράφουν θέλουν σχεδόν ένα μήνα,κλπ κλπ

Συνεχίζω ότι έπρεπε να στείλεις την κάρτα 1 φορά άρα μόνο ένα έξοδο και μια αποστολή (7ευρω)και μέσα σε ένα 10ημερο το πολύ να έχει επιστραφεί στα χέρια σου καινούρια η ανακατασκευασμένη σαν καινούρια αλλά πάντα με ένδειξη για το περι τίνος πρόκειται,και φυσικά απροβλημάτιστη.

Ολα τ'αλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίες και επαναλαμβάνω αν είναι αυτή η διαδικασία κ οι χρόνοι όσοι δεν μένουν θεσσαλονικη τους συμφέρει πολύ περισσότερο να ψωνίζουν απο το εξωτερικό που έχουν και καλύτερες τιμές και πιο υπεύθυνες αντιμετωπίσεις.. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι σου στέλνουν πίσω το προβληματικό προϊόν και μετά στο αλλάζουν.. και σου ζητάνε να ξαναπληρωσεις την αποστολή επειδή έκαναν λάθος .. Επίσης δεν σ'ενδιαφερει τι έκαναν με τον έμπορο με την Gigabyte η με οποιονδήποτε άλλον αφού στην εγγύηση είναι υπόχρεος ο πωλητής απέναντι σου κ μόνο αυτός.

• Like 3
Δημοσ.

και δυστυχώς δεν ήταν 7 euro.. ήταν 11+7+11 και νομίζω πως θα πληρώσω και τώρα που θα έρθει δεν το ρώτησα αυτό γιατί τους έκραζα και το ξέχασα.γιατί μονο acs έχω εδώ κοντά. ότι έγινε έγινε εγώ απλά το ανέφερα για να έχετε μια ιδέα για περί τίνος πρόκειται. γιατι καθε μαγαζι εχει τα καλα του και τα κακα του. και δεν είναι τυχαίο που μόλις μίλησα μαζί τους η κάρτα ήρθε την επομενη μέρα άμα δεν είχα επικοινωνήσει πιστεύω θα πήγαινε στους 2 μήνες

Δημοσ.

..και αυτό είναι το κυρίως μεμπτό γιατί δεν μπορείς να ζητάς από κάποιον να είναι αλάνθαστος και λάθη θα γίνουν, αλλά δεν είναι δυνατόν να σε χρεώνουν γι'αυτα αφού δεν προέρχονται από εσένα..Εσύ ένα προϊόν σε συμφέρουσα τιμή ηθελες να αγοράσεις δεν σου αξίζει ούτε το έξοδο ούτε η ταλαιπωρία.. Επίσης πρέπει να μάθεις την αλήθεια με συνοδευτικό για το τι τελικά παραλαμβάνεις.. να ξέρεις τι αγόρασες τελικά..

• Like 1
Δημοσ.

ελα μου ντε πως.. τώρα είναι αργά η κάρτα θα έρθει λογικά σήμερα αλλα τι απόδειξη μπορείς να ζητήσεις ότι όντως αλλάχτηκε η τι άλλο ξέρω γω. στο τηλέφωνο τους ρώτησα τι είχε τελικά η κάρτα και μου λένε η gigabyte είπε απλά αντικατάσταση tpt άλλο... άντε βγάλε άκρη

Δημοσ.

Οκ μακάρι να τελειώσει εδώ,και να βγούμε όλοι σοφότεροι από αυτό. αν έχει αντικατασταθεί από την ίδια την Gbyte δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα θέλω να πιστεύω πλέον.. Το συγκεκριμένο κατάστημα η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ακουστεί πολλές φορές σε παράπονα και έχει απ'οτι αντιλαμβανόμαστε μεγάλο κύκλο εργασιών,ας το κρατήσουν σ'ενα επίπεδο για δικό τους πρωταρχικό συμφέρον.

Δημοσ.

Αποψη μου ειναι σχετικα με τα μεταφορικα, ηταν επιλογη σου τα 11€ καθε φορα, και δε νομιζω να στα δωσει πισω.Απλα γιατι υπηρχε η λυση των ΕΛΤΑ που σε χρεωνουν 2,55€ για τροφοδοτικο, δλδ για ογκωδες και βαρυ αντικειμενο, αρα για μια γραφικων δε θα ξεπερνουσε τα 2,50€, αλλα εσυ επελεξες την γρηγορη Κουριερ με 4πλασιο κοστος.

Επιλογη σου την οποια την πληρωσες.

Οσον αφορα τα Refurbished, προσφατα η οθονη του υπολογιστη μου ειχε προβλημα με ενα πιξελ, και η LG μου την αντικατεστησε με καλυτερη αφου η δικη μουδεν υπηρχε πια, και οπως αναφερθηκε, ειναι λειτουργικη, αλλα μου την παρεδωσαν χωρις τα κουτια. Την φερανε σπιτι την ανοιξαν τη βγαλαν απ το κουτι αφησαν μανουαλ κλπ, και πηραν το κουτι.

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι τα ΕΛΤΑ χρεωνουν τοσο για ενα τροφοδοτικο; Ηθελα να στειλω μια μητρικη, αλλαξα γνωμη και μου κοπηκαν τα ποδια στην ACS, σχεδον 12€ ζητανε. Προφανος δεν κερδιζω αρκετα χρηματα για την "premium" υπηρεσιες που νομιζει οτι προσφερει η ACS.

Δημοσ.

2.5 είναι απλή αποστολή και γύρω στα 7 συστημένη τώρα ποιος θα στείλει αντικείμενο 250 ευρώ με απλή αποστολή και τα ΕΛΤΑ δεν ξέρω..

H  ACS τζιζ  ούτε απ'εξω δεν περνάω από τότε που πλήρωσα 13.5 ευρώ για ένα φακελάκι.. Εγώ τα έχω βρει με Γενικη ταχυδρομική αν και ανέβηκε και αυτή λίγο τελευταία.

Δημοσ.

Γιατι τι εχουν τα ΕΛΤΑ; Ας μην γινομαστε σαν τα παπαγαλακια που προσπαθουν να απαξιωσουν τα παντα σε αυτην την χωρα. Ποτε δεν εχω χασει δεμα. Και εχω παραγγειλει παρα πολλα πραγματα. Μια χαρα υπηρεσια προσφερουν τα ΕΛΤΑ. Μολις τα χασουμε θα τα λησμονησουμε. Οταν λεω "χασουμε" εννοω να τα κανουν ιδιωτικα και εχουν τιμολογια παρομοια με τις εταιριες κουριερ.

Τα ιδια γινονται και με την ΔΕΗ και με το Νερο σε λιγο, απαξιωση και μετα τα χαριζουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι έχουν τα ελτα ρώτησες και μας είπες και παπαγαλάκια απο σπόντα .. ? Οκ.. keep going στην δική σου επιλογή και άσε εμάς που έχουμε χάσει πάνω από 2 δέματα να έχουμε άλλη άποψη.. Εξάλλου το θέμα δεν είναι αυτό ασχέτως αν συνδέθηκε..

και είναι άλλο να σταματήσουν να κλέβουν τα μη συστημένα,και άλλο να πουληθούν οι δεκο.. Όχι να μην πουληθούν αλλά να βάλουν ασφαλιστικές δικλείδες να πιάσουν τους κλέφτες.. και το συστημένο να μην έχει την ίδια τιμή με την γενική γιατί εκεί έχω προσωπική εξυπηρέτηση και δεν έχω ουρά άρα θα την προτιμήσω..

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ.

Δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα με τα ΕΛΤΑ. πηρα δυο τροφοδοτικα.το ενα για τον αδερφο μου, τα παρελαβε αυτος και μου στειλε το δικο μου απο θεσσ αθηνα. Δλδ το δικο μου 2κιλα πραμα πως εφτασε χωρις κανενα προβλημα. και με απλο ειχα στειλει ενα σκληρο στον αδερφο μου και πληρωσα 2,5€ περιπου. το συστημενο ειναι απλα μια ασφαλεια παραπανω αλλα νομιζω δε χρειαζεται. Αρκετες φορες τζαμπα τα πληρωνουμε αυτα. Α ο σκληρος που εστειλα, εκανε 30ωρες να φτασει..ουτε συστημενο εφυγε, ουτε ταχειας....και εμεινα λαλακας... οποτε λεω δεν αξιζει να πεταω τζαμπα λεφτα.

Σωστος ο "orck".. κλαμα που θα πεσει μετα.....με τα ποδια θα το πηγαινουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...