Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ χαλια εξυπηρέτηση.είχε πρόβλημα μια 7850 μετά από 2 μήνες χρήσης, την στέλνω σε αυτούς μου λένε δεν έχει πρόβλημα η κάρτα. την περνώ πάλι πίσω μου δούλεψε για 2 μέρες και μετά πάλι μαύρη οθόνη. την ξαναστέλνω πίσω μου είπανε θα την πάνε στην αντιπροσωπεία και θα περιμένω ένα μηνα. σήμερα τους στέλνω μήνυμα τι έχει γίνει με την κάρτα και μου απαντάνε θα σας πάρουμε τηλέφωνο για να την αντικαταστήσουμε σήμερα η αύριο γιατί θα κάνει άλλες 10 μέρες να έρθει από το εξωτερικό. με παίρνουν τηλ και μου λένε μας ήρθε σήμερα η άλλη κάρτα(η καινούργια 7850 δηλαδή) χωρίς κουτί από την αντιπροσωπεία και δεν γίνετε να σας την αλλάξουμε με κάποια άλλη. τι να πω. και πλήρωσα όλα τα μεταφορικά αθηνα θεσσαλονίκη 3 φορες.

Δημοσ.

πολύ χαλια εξυπηρέτηση.είχε πρόβλημα μια 7850 μετά από 2 μήνες χρήσης, την στέλνω σε αυτούς μου λένε δεν έχει πρόβλημα η κάρτα. την περνώ πάλι πίσω μου δούλεψε για 2 μέρες και μετά πάλι μαύρη οθόνη. την ξαναστέλνω πίσω μου είπανε θα την πάνε στην αντιπροσωπεία και θα περιμένω ένα μηνα. σήμερα τους στέλνω μήνυμα τι έχει γίνει με την κάρτα και μου απαντάνε θα σας πάρουμε τηλέφωνο για να την αντικαταστήσουμε σήμερα η αύριο γιατί θα κάνει άλλες 10 μέρες να έρθει από το εξωτερικό. με παίρνουν τηλ και μου λένε μας ήρθε σήμερα η άλλη κάρτα(η καινούργια 7850 δηλαδή) χωρίς κουτί από την αντιπροσωπεία και δεν γίνετε να σας την αλλάξουμε με κάποια άλλη. τι να πω. και πλήρωσα όλα τα μεταφορικά αθηνα θεσσαλονίκη 3 φορες.

Ζητα τους πισω την καρτα ΚΑΙ τα μεταφορικα αν και μπορει να έφταιγε κατι αλλο και οχι η καρτα.......

Δημοσ.

θα μου στείλουν την καινουργια 7850 που μου αντικατέστησε η gigabyte αλλα με το δικό μου κουτί.ολόκληρη gigabyte και δεν έδωσε καινούργια με κουτί έλεος dld ποσο ψέμα για να μην μου την αλλάξουν με κάποια άλλη και πληρώσω την διαφορα

Δημοσ.

Ναι εσύ πρότεινες το αξιόπιστο μαγαζί τώρα... Μια πρόχειρη αναζήτηση να κάνεις και θα δεις τι ράματα υπάρχουν και για τη γούνα του e-shop. Εγώ πάντως για το vision studio έχω να πω τα καλύτερα. Έχω πάρει κάποια πραγματάκια από εκεί και μιά φορά που πέταξε ένας δίσκος bad sector μου τον αντικατέστησαν μέσα σε μερικές μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα κάθε κατάστημα έχει τις άσχημες στιγμές του. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

• Like 2
Δημοσ.

Παρτε απο τα e-shop εγραψε. Εαν δεν ειναι τυπογραφικο λαθος αναφερεται στα ηλεκτρονικα καταστηματα γενικοτερα και οχι το καταστημα με url eshop.gr

Οντως υπαρχουν καποια προβληματα με καταστηματα σε αποσταση, οσον αφορα εμενα δεν θα ξαναγορασω ποτε ξανα απο καταστημα που δεν μπορω να παω σε 20λεπτα με το μηχανακι/αυτοκινητο μου.

• Like 1
Δημοσ.

όλα έχουν την λύση τους

Αν είναι προιόν που σε περίπτωση που πάθει κάτι, μπορείς να το αποχωριστείς για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε σε συμφέρει να αγοράζεις απο e-shop* λόγω της καλύτερης τιμής.

Αν απο την άλλη είναι κάτι που σε περίπτωση βλάβης χρειάζεται άμεσα να αντικατασταθεί, τότε όντως καλό είναι κάτι τέτοιο να αγοραστεί απο κατάστημα με φυσική παρουσία!

Να μην ξεχνάμε ότι τα eshop καταφέρνουν να έχουν καλύτερες τιμές επειδή ακριβώς είναι eshop και δεν έχουν ούτε φυσικό κατάστημα, ούτε στοκ σε αποθήκη! Απο κεί και πέρα, αν θέλετε καλύτερες τιμές και άμεση αντικατάσταση, τότε σε λάθος χώρα ψωνίζετε!

Κατά την γνώμη μου, προτιμήστε amazon!

*eshop, e-shop ----> γενικά ηλεκτρονικό κατάστημα

Δημοσ.

άμα ενδιαφέρεται κανεις και μένει θεσσαλονίκη η και αθήνα την δίνω 170 euro η gigabyte είναι με τα 2gb μνήμη θα την βάλω και στις αγγελίες. δεν θα την χρησιμοποιήσω καθόλου μέχρι να την πουλήσω.

Ναι εσύ πρότεινες το αξιόπιστο μαγαζί τώρα... Μια πρόχειρη αναζήτηση να κάνεις και θα δεις τι ράματα υπάρχουν και για τη γούνα του e-shop. Εγώ πάντως για το vision studio έχω να πω τα καλύτερα. Έχω πάρει κάποια πραγματάκια από εκεί και μιά φορά που πέταξε ένας δίσκος bad sector μου τον αντικατέστησαν μέσα σε μερικές μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα κάθε κατάστημα έχει τις άσχημες στιγμές του. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

δεν είναι άσχημη στιγμή.. λένε ψέματα και άμα πήγε στο εξωτερικό κιόλας. στο email μου λένε σε 10 μέρες θα έρθει και μετά με παίρνουν τηλέφωνο και λένε ήρθε
Δημοσ.

το visionstudio εχει πολυ καλες τιμες αλλα αν σου κατσει στραβει την @αμησες.Πρεπει να στειλεις πισω τα πραγματα με δικα σου εξοδα. Η ολη φαση το λιγοτερο θα σου παρει 10 μερες.......

Δημοσ.

Μα καλα κανένας δεν θα απαντήσei το αυτονόητο οτι ο topic starter έχει άδικο?

Εννοείται ότι αν η καρτα σταλθηκε στην giga θα γυρνουσε η αντικαταστατρια πίσω χώρις κουτι και παρέλκομενα...

Οι μαμα εταιρειες σχεδον ποτε δεν αντικαθιστούν με καινουργια προιοντα αλλα με refurbished...

Και το λέω απο ιδίας πείρας σε αντιστοιχη περίπτωση με μια saphire 5850!

Δημοσ.

έχω άδικο?.. το vision studio μου είπε επίσης ότι αντικαταστάθηκε με καινούργια αλλα χωρίς κουτί δεν ξέρω τι είναι το refurbised. και εσύ το θεωρείς φυσιολογικό να σου λένε ότι θα έρθει η κάρτα σε 10 μέρες και την ίδια μέρα να σου λένε ήρθε. ok

Δημοσ.

Refurbished ειναι η ανακατασκευασμένη ....

και προφανώς ο προμηθευτής θα είχε καποια ευκαιρη απο καποια αλλη επιστροφή και για αυτο δεν χρειαστηκαν οι 10μερες ωστε να ερθει η καρτα απο την Gigabyte!

Δημοσ.

Refurbished ειναι η ανακατασκευασμένη ....

και προφανώς ο προμηθευτής θα είχε καποια ευκαιρη απο καποια αλλη επιστροφή και για αυτο δεν χρειαστηκαν οι 10μερες ωστε να ερθει η καρτα απο την Gigabyte!

δεν στέκει.. γιατί τι σημαίνει κάποια εύκαιρη? γεμίζουν κάρτες στην gigabyte dld? η κάθε κάρτα είναι για έναν συγκεκριμένο αγοραστή. εσύ θα την στείλεις στην gigabyte και μετά θα πεις δεν την θέλω κρατήστε την εκεi? στο να έχουν εύκαιρη καινούργια συμφωνώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...