Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω το netbook acer aspire one και θέλω μετά από 3 χρόνια χρήσης (και ποιο αργό πεθαίνεις) θέλω να μου πείτε τι προγραμμτατάκια να τρέξω για να στρώσει.

Δημοσ.

Τίποτα...μόνο ram ή ssd μπορείς να του προσθέσεις και να στρώσει...

Μόνο format μπορείς να του κάνεις...

Και να μην τρέχουν πολλά στην εκκίνηση φυσικά

• Like 1
Δημοσ.

Μπαίνει σε NETbook ssd+ram? και κάτι άλλο ποιο antivirus είναι ποιο ελαφρύ? avast-essential?

nod32 το ελαφρύτερο και αποτελεσματικότατο κατά τη γνώμη  μου.

Ναι αλλά σε ραμ δεν πιστεύω να έχεις πολλές επιλογές. ;)

Δημοσ.

το εσσεντιαλ ειναι ελαφρυ ,αρκει να χεις win σπασμενα ή οριτζιναλ, αλλιως δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις σωστα.

Κοιτα αρχικα για μια αναβαθμιση της ραμ, μεχρι ποσο σηκωνει, σε τι συχνοτητες,και βρες μια ακομα και μεταχ, και αν διαθετεις απο κει και περα ενα σεβαστο ποσον, παιρνεις ενα ssd, και πλεον εχεις αλλο μηχανημα.

Δημοσ.

Ssd σε νοτεβοοκ πρέπει να είναι αρκετά γβ διότι δεν παίρνει άλλο δίσκο για να έχεις εκεί τα αρχεία σου, πράγμα που σημαίνει ή ότι θα τρέχεις συνεχεία με φλασακια ή ότι θα πάρεις έναν ικανοποιητικού μεγέθους, πράγμα που είναι ασύμφορο για ένα νοτεβοοκ.

Δημοσ.

Ε τότε είσαι οκ αλλά αν πάρεις πάρε sata 3 ώστε αν θελήσεις να τον χρησιμοποιήσεις στο μέλλων σαν sata 3 να μπορείς, δεν έχουν μεγάλη διαφορά στη τιμή οι περισσότεροι πλέων είναι sata 3.

Δημοσ.

ποιο apsire one εχεισ?εγω εχω το 255DQkk και αφου ειδα και απο 'δα με τα 7 starter του προσθεσα 2γιγα μνημη και του εβαλα windows 8 και τωρα δεν εχω πρόβλημα...

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζεις κάποια διαδρομή linux

Και αν πρέπει να πληρώνει διόδια; Άσε που με τη τιμή της βενζίνης, δεν αξίζει  :P

Ότι σου είπαν οι παραπάνω και +1 για τη διανομή linux :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...