andrikakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια σας πολλά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα tablet με 150 ευρώ κυρίως για σερφάρισμα και ταινίες.(εννοείται εφαρμογές όχι πολύ βαριές) Θέλω να είναι 9-10 inches. Προτιμώ να είναι από Ελληνικό site αλλά έχω βρει και αυτό. Καλό είναι για αυτά που θέλω; Ας μου προτείνεται ότι καλύτερο μπορείτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 η οθονη εχει πολυ μικρη αναλυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 η οθονη εχει πολυ μικρη αναλυση άρα δεν λέει για ταινίες ε; Έχεις κάποιο να προτείνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 παιδιά δεν βρίσκω κάτι καλό από Ελλάδα με αυτά τα λεφτά :/ Κανείς δεν έχει να προτείνει τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 http://www.lightinthebox.com/e88-c-9-7-inch-5-point-tocuh-screen-tablet-via-wm8850-corex-a9-1-2ghz_p461591.html αυτό καλό δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 http://www.lightinthebox.com/e88-c-9-7-inch-5-point-tocuh-screen-tablet-via-wm8850-corex-a9-1-2ghz_p461591.html αυτό καλό δεν είναι; κοιτα και κανα hands-on στο youtube για να παρεις μια γευση! παντως με αυτα τα χρηματα θα παρεις κινεζο-αξιολογο tablet.. εγω ψηνομαι πολυ με το ainol αλλα δεν ξερω ποιο!! κοιταει στα "ματια" brand name του χωρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 κοιτα και κανα hands-on στο youtube για να παρεις μια γευση! παντως με αυτα τα χρηματα θα παρεις κινεζο-αξιολογο tablet.. εγω ψηνομαι πολυ με το ainol αλλα δεν ξερω ποιο!! κοιταει στα "ματια" brand name του χωρου ωραια... Ποιο απο τα δυο ειναι πιο καλο; Το budapest ειναι δυπυρινο αλλα το desire εχει 3g, 2 ωρες παραπανω αναμονη η μπαταρια,16gb και ΠΟΛΛΑ 5αστερα reviews... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Απο εξωτερικο κοιτας τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 άρα δεν λέει για ταινίες ε; Έχεις κάποιο να προτείνεις; Μια χαρα κανει για ταινιες 720p. Υποθετω θα παιζουν και 1080p χωρις προβλημα. Δεν θα κολλας και τη μυτη σου στην οθονη για να ξεχωρισεις τα pixels. Ας μην ξεχναμε οτι δεν εχει περασει και τοσος καιρος απο τοτε που βλεπαμε dvd (χαμηλοτερη αναλυση απο την οθονη του tablet) σε οθονες πολλαπλασιας επιφανειας και ηταν μια χαρα. Ο μονος δισταγμος μου για το desire θα ηταν ο μονοπυρηνος επεξεργαστης. Κατα τ'αλλα πολυ καλο για τα λεφτα του. Το Budapest εχει 2πυρηνο αλλα η μπαταρια διαρκει λιγοτερο, ενω με τα 8gb που εχει θα χρειαστεις σιγουρα και μια sdcard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Απο εξωτερικο κοιτας τελικα? ε στην Ελλάδα δεν βρήκα και τπτ καλό στα 150... Μια χαρα κανει για ταινιες 720p. Υποθετω θα παιζουν και 1080p χωρις προβλημα. Δεν θα κολλας και τη μυτη σου στην οθονη για να ξεχωρισεις τα pixels. Ας μην ξεχναμε οτι δεν εχει περασει και τοσος καιρος απο τοτε που βλεπαμε dvd (χαμηλοτερη αναλυση απο την οθονη του tablet) σε οθονες πολλαπλασιας επιφανειας και ηταν μια χαρα. Ο μονος δισταγμος μου για το desire θα ηταν ο μονοπυρηνος επεξεργαστης. Κατα τ'αλλα πολυ καλο για τα λεφτα του. Το Budapest εχει 2πυρηνο αλλα η μπαταρια διαρκει λιγοτερο, ενω με τα 8gb που εχει θα χρειαστεις σιγουρα και μια sdcard. μια χαρά είναι τότε... τι διαφορά μπορείς να καταλάβεις σε ένα tablet στους πυρήνες; Δεν νομίζω η διαφορά να είναι φανερή. Ούτως η άλλως για σερφάρισμα το θέλω πιο πολύ και όχι για games τόσο. Γενικότερα μου φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του... Και μάλλον θα το αγοράσω σήμερα! ερώτηση: Θα μπορώ να το αναβαθμίσω σε jelly bean? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2012 από andrikakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 μια χαρά είναι τότε... τι διαφορά μπορείς να καταλάβεις σε ένα tablet στους πυρήνες; ερώτηση: Θα μπορώ να το αναβαθμίσω σε jelly bean? Αμα το θετεις ετσι θα σε καλυψει ο επεξεργαστης του. Για jelly bean εξαρταται απο το αν βγαλει update ο κατασκευαστης. Μονο οι συσκευες nexus απ'οσο ξερω παιρνουν ολες την τελευταια εκδοση android γιατι τρεχουν τον κωδικα αυτουσιο. Οι υπολοιπες θελουν και αλλαγες και μερικες εταιριες καθυστερουν η δεν ασχολουνται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το παρήγγειλα.. Λογικά την άλλη βδομάδα θα μπορώ να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου, Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2012 από andrikakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Έφτασε χθες το ταμπλετ και είναι μια χαρά για τα λεφτά του.. Αυτό που με εκνευρίζει όμως είναι το αδύναμο σήμα του και ότι αργεί το download σε μεγάλη σύνδεση. Αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Έφτασε χθες το ταμπλετ και είναι μια χαρά για τα λεφτά του.. Αυτό που με εκνευρίζει όμως είναι το αδύναμο σήμα του και ότι αργεί το download σε μεγάλη σύνδεση. Αυτά καλοδουλευτο.. το budapest αγορασες τελικα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 καλοδουλευτο.. το budapest αγορασες τελικα;; Όχι, το desire Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα