GothmogGr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Παιδες πριν κανενα 2ωρο παρέδωσε πνευμα η Bloodrage μου και αναγκαστικά μετεφερα σκληρους , καρτα κτλ κτλ στο htpc ... ελα μου όμως που η ASROCK B75M ΔΕΝ υποστηρίζει raid.... οποτε οι δυο sammy F3 1GB που ήταν ένα τώρα εγιναν 2! Παιζει περίπτωση να μπορέσω να ανακτήσω τπτ απο το raid με κανενα Α@File recovery? Και αν ναι καθε οδηγία ευπρόσδεκτη!!
TEOKOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δεν νομίζω να μπορείς να ανακτήσεις τους δίσκους σου αν δεν τους βάλεις με την ίδια ακριβώς σειρά πάνω σε μια mobo με τον ICH10R controler
GothmogGr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 To A@FR αναγνωρισε τους δίσκους τους οποιους δήλωσα στο προγραμμα οτι ήταν raid0 και ήδη έχει βρεί τα παντα και αυτη την στιγμη γίνεται ανακτηση!! 1
TEOKOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μακάρι να υπήρχε αυτό το πρόγραμμα μερικά χρόνια πριν τότε που μίσησα το raid Γράψε άμα θες τις κινήσεις που έκανες. Ίσως κάποιος βοηθηθεί διαβάζοντας το.
GothmogGr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μολις ηραμήσω λιγο και τελειώσω με όλα τα προβλήματα που μου δημιούργησε αυτή η αναμπουμπουλα θα γραψω αναλυτικα τι και πως!
croesus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 GothmogGr Μήπως μπορείς να δώσεις ένα link, από το πρόγραμμα recovery, που χρησιμοποίησες, επειδή έχω "θέμα" μ' εναν δίσκο. Ευχαριστώ πολύ.
GothmogGr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Γενικα για ανακτηση βρες απο τον θείο το Active @ File Recovery Δεν μπορώ να σου δώσω link λογο των κανονισμών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα