Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Στα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερο τροφοδοτικό αν δεν είναι modular. Ούτε το pc σου ούτε το μπάτζετ σου σου επιτρέπει ή δικαιολογεί τέτοιες πολυτέλειες. Γιατί δεν μπορεί να βρεθεί το fsp? Έχω παραγγείλει αρκετές φορές από το pc1, δεν είχα κανένα θέμα.
ssns Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Πρεπει να εχεις λογαριασμο?Επισεις δεν το εχουν σε διαθεσιμοτητα και επειδη ενας γνωστο ειχε παραγγειλει κουτι του εκανε 2 εβδομαδες για να ερθει.Τελος παντων ενταξει δεν ειναι θεμα αυτο.Το κολλημα μου σχετικα με τα modular οπως σου ειπα ειναι καθαρα λογο cable managment.Eπειδη το κουτι μου δεν εχει τον απειρο χωρο για cable και επειδη εχω τραβηξει ζορι για να φτιαξω τα καλωδια του turbo x τα οποια δεν ειναι και sleve οπως αυτα που μου προτινες με βαζει σε ενδοιασμους!
GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ερώτηση για να μην ανοίγω άλλο θέμα... Οι Kingston HyperX Beast 8GB DDR3-1866MHz Dual Kit (XMP) στα 1600 θέλουν 1.5v ;
Millennium Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 http://media.kingston.com/pdfs/HyperX_Beast_US.pdf Oι Beast ξεκινανε απο τα 1600.Voltage τις εχει απο 1.5 αρα λογικα ναι.
ssns Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εμενα η μητρικη μ σηκωνει μεχρι 1333.Μπορω να τις τρεξω τοσο?Πειραξα bios στα 1333 αλλα δεν μου δειχνει το cpu-z να τρεχουν στα τοσα
ssns Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ναι το θεμα ειναι πως να τις κανω να τρεξουν!!Εκτος και αν τα 667 πιανοντε ως 1333!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 DDR = Double Data Rate 667ΜΗz = real clock X 2 = 1333MHz effective clock Δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα. Τρέχουν ήδη στα 1333.
ssns Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Να τι μαθαινει κανεις μιας και δεν το ηξερα!!! Eυχαριστωωωω!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δεν το ήξερες αλλά το bios αμέσως να το σκαλίσεις, ε?
ssns Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μ ειχε κολλησει οτι απο κει το πειραζουν και το πειραξα και εγω.Πιστευα οτι το cpu-z επρεπε να δειχνει 1333Μhz
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μην μπαίνεις καν στο bios αν δεν ξέρεις άριστα εκ των προτέρων τι θέλεις να κάνεις και πώς θα το κάνεις. Ούτε για παιχνίδια είναι, ούτε για πειράγματα. Την τηλεόραση του σπιτιού σας θα την άνοιγες από πίσω να την πειράξεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα