Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την καρτα μην το σκεφτεσαι παρτην οπως εισαι...την ειχα κ πηγα σε 7970 κ εχω χασει στα φραμς...ολατα παραπανω games που λες 55-60φραμς..στο ασασινσ3 με την 6970 ημουν 62 κολλημενα κ σε καποια σημεια επεφτε στα 35,η 7970 στο συγκεκριμενο 22 με 40.απο προσωποκη εμπειρια σ λεω μην το σκεφτεσαι εγω τημ αλλαξα κ χτυπαω το κεφαλι μ...

Μετάφραση:

Για την καρτα μην το σκεφτεσαι παρτην οπως εισαι στο λέω εγω ο γκουρού της τεχνολογιας...

την ειχα κ πηγα σε 7970 κ εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια...

ολα τα παραπανω games που λες χρειαζομουν 55-60 φραπεδιες για να τα τελιεώσω ..στο Δολοφόνο με το τσεκουρι Νο3, με την 6970 επεινα 62 φραπέδες και καμια φορα 35. 

Η 7970 στο συγκεκριμενο δεν κανει καλο φραπέ. 22 με 40 βαρια βαρια και χανω πελάτες στην καφετερια!

Απο προσωπικη εμπειρια στο λεω μην το σκεφτεσαι εγω την αλλαξα κ χτυπαω το κεφαλι μου γιατι με τοσους λιγους φραπέδες την ημερα κοιμαμε ορθιος και δεν μπορώ να γραψω ούτε καν Ελληνικα!...

• Like 5
Δημοσ.

@ thread starter

Πουλησα μια Sapphire 6970 Dual Fan πριν λιγες μερες. Η καρτουλα ειναι πολυ καλη. Στο BF3 ειδικα, μιας και αυτο λιωνω, μην τα τσιταρεις ολα τα settings. Απενεργοποιησε το αntialising deferred και παιξε με high settings. Το παιχνιδι δειχνει ομορφο και ειναι απολυτως playable απο πλευρας frame rate.

Η 6970 ειναι γενικα απαιτητικη σε ισχυ, οποτε φροντισε, αν εχεις ΤΟΥΡΜΠΟ-ΕΞ τροφοδοτικο να μην το ρισκασεις. Καλυτερα επενδυση σε κατι ποιοτικο.

Δημοσ.

βλεπω πολυ εχετε φαει τρελο @@@@ εδω μεσα....αν γραφεις απο κηνιτο με κολλημενο πληκτρολογιο ετσι ειναι μαγκες...αυτος που επρεπε να καταλαβει πιστευω καταλαβε...τα φιλια μου κ καλη χρονια να εχετε....

Δημοσ.

εγω λεω να παρει το παιδι μια 7870...

μια χαρα επιδωσεις εχει.

http://www.anandtech.com/bench/Product/509?vs=548

να την ξεχασει την 6970, μονο σαν μεταχειρισμένη αξιζει, αλλα και παλυ η τιμη της σε αυτην την φαση ειναι καπως μεγαλη.

με μια 7870 και μαλιστα καινουρια θα ξενιασει !!!!

αλλα οπως και δυποτε θελει τροφοδοτικο  

Δημοσ.

βλεπω πολυ εχετε φαει τρελο @@@@ εδω μεσα....αν γραφεις απο κηνιτο με κολλημενο πληκτρολογιο ετσι ειναι μαγκες...αυτος που επρεπε να καταλαβει πιστευω καταλαβε...τα φιλια μου κ καλη χρονια να εχετε....

Απο όπου και να έγραφες ... το να υποστηρίζεις ότι η 6970 είναι καλύτερη απο την 7970 ειναι το λιγοτερο να μην πω τι!

Δημοσ.

κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο σύστημά σου φίλε μου.

κατα πάσα πιθανότητα δεν έκατσαν καλά οι drivers.

εγώ από 6970 σε 7970 είδα στο Bf3 αύξηση <=20 fps.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...