Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω στα αλλα ημαστε οκ??  :P  :P

μηπως να κοιταξω απ εξω ebay-amazon θα συμφερει, ή λογω ογκου θα χει πολλε μεταφορικα?

Απ την Corsair κατ ευθειαν υπαρχει η δυνατοτητα αγορας?

Δημοσ.

Στελνουν και με δωρεαν μεταφορικα με αγορες ανω των 25λιρων αλλα με τα πολλα κιλα δεν ξερω τι παιζει.

Ψαξε κεσυ λιγο τις τιμες,ρωτησε τους.

Δημοσ.

Δεν πρέπει να στέλνει Ελλάδα!!! Γράψε άκυρο!!

Versand nach: Europäische Union στέλνει σε όλη την Ευρώπη!!

Αλλά πόσα θα είναι τα μεταφορικά!

Δημοσ.

Πάνο δεν θα χωράει στο έπιπλο!!

Είναι λίγο πιο πάνω απο 50 εκατοστα στο ύψος και 27 εκατοστα πλατος!!δεν θα μπορείς να το μπαινοβγάζεις εάν χρειαστεί κάτι!!

Εάν πας πάνω απο 100 κοιτάς στο 500r(αυτο που έχω εγω,και με 5-6 ευρω βαζεις και πλεξυ) στα 125 απο digital-master.gr στα Χανιά το οποίο εάν δεν κάνω λάθος έχει δωρεάν μεταφορικά!

Δημοσ.

Πλατος 28εκ (26.5 cm) , Υψος 50εκ (50.7 cm) ,και Μηκος μεχρι πισω 43εκ+ κενο 5-7εκ (59.2 cm)

Το υψος στο γραφειο, ειδα το ραφακι που χει,μπορει να ανεβει και λιγο πιο ψηλα εχει δλδ τρυπες και μπορω να κερδισω χωρο.

Νομιζω οριακα θα χωραει.

@millenium, ξερω δεν ειναι καιη καλυτερη επιλογη το stock house αλλα απο 180€ στα 120€ ειναι μια καλη προσφορα. Τιμπορει να χει παθει ενα κουτι τετοιας αξιας??

Δημοσ.

αυτο αξιζει ή οχι? [link=http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Corsair-600T-Black-Midi-tower-CC600T.htm]corsair 600T

120€ απο το stock house.

αν θες να φτασεις αυτο το budget , να πας σε καινουριο και δε σε νοιαζει το επιπλο θα σου ελεγα να κοιταξεις και το midi haf xm

αν σου αρεσει εμφανισιακα , το βρισκω αρκετα καλο για τα λεφτα του (μου αρεσουν και τα haf) και τα χαρακτηριστικα του και σιγουρα θα σε καλυψει για καιρο ο,τι και θελησεις να βαλεις μεσα

http://www.skroutz.gr/s/1981408/CoolerMaster-HAF-XM.html?keyphrase=haf+xm

Δημοσ.

αν θες να φτασεις αυτο το budget , να πας σε καινουριο και δε σε νοιαζει το επιπλο θα σου ελεγα να κοιταξεις και το midi haf xm

αν σου αρεσει εμφανισιακα , το βρισκω αρκετα καλο για τα λεφτα του (μου αρεσουν και τα haf) και τα χαρακτηριστικα του και σιγουρα θα σε καλυψει για καιρο ο,τι και θελησεις να βαλεις μεσα

http://www.skroutz.gr/s/1981408/CoolerMaster-HAF-XM.html?keyphrase=haf+xm

Καλό αλλά έχουμε ξεγύγει ήδη απο το μπάτζετ!!!
Δημοσ.

πολυ τετραγωνισμενο μου φαινεται..Δε μου κανε το κλικ, @Δεινο..

@qsis, ωραιο κουτι,αλλα δεν ειναι του στυλ μου. παει πιο πολυ σε gamer, που δεν ειμαι τετοιου στυλ. 

@razerd θα σε τρελανω μαλλον μ αυτα που σκεφτομαι. με ταβανι 70-80€ να κοιταζω των 120€ εεε??χαχαχχαχααχ..

Κοιταξα μονο αυτο απ το στοκ του πλαισιο, λογω της διαφορας τιμης, των 60€ κατω.

Σαν ταβανι αντε ας βαλω τα 100€, αν και με βλεπω να καταληγω στο 300R.

Δημοσ.

Μαλλον προς το 300R συγκλινω προς το παρον.Απο βδομαδα θα πεσει η παραγγελια..

Ελπιζω να ριξετε καμια προταση καλη ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...