Προς το περιεχόμενο

Dell Alienware OptX AW2310 3D 23 - Dell UltraSharp U2312HM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω :D

Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού ότι οι δυνατότητα για 3D δεν είναι στα άμεσα σχέδια και δεν υπάρχει κάποιου είδους ''καούρα'' για 3D, θα ήθελα να ρωτήσω ποια θα ήταν καλύτερη επιλογή για monitor για τη κλασική χρήση που κάνουμε οι περισσότεροι (ταινίες, gaming, internet).

Γνωρίζω πως η 2312 είναι Value For Money αγορά, αλλά μήπως τα 120 ευρώ διαφορά για την Alienware δεν δικαιολογούνται μόνο για το 3D αλλά και για ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας...?

Ρωτάω σε περίπτωση που κάποιος έχει εμπειρία με την Alienware (ή έχει ακούσει-δει) γιατί με την 2312 όλοι θα έχουνε κάτι να πούνε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ακούω γνώμες... :)

ΥΓ: Δεν με νοιάζουν τόσο πολύ οι γωνίες θέασης λόγω του ότι η οθόνη θάνε για προσωπική χρήση στο γραφείο μου. Σε περίπτωση δηλαδή που το TN της Alienware είναι συνολικά καλύτερο απο το IPS της 2312, δεν θα προτιμούσα το IPS μόνο και μόνο επειδή έχει καλύτερες γωνίες θέασης.

Alienware - http://www.skroutz.gr/s/275428/Dell-Alienware-OptX-AW2310-3D-23.html?keyphrase=alienware

2312HM - http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html?keyphrase=DELL+U2312

Δημοσ.

Η διαφορά στα χρήματα είναι το 3d και τα 120hz refresh rate που είναι καλά αν παίζεις γρήγορα fps, κυρίως compatitive. Καλύτερα χρώματα λίγο χλωμό να έχει με tn panel. Για μένα να πας καλύτερα στην dell αφού δεν σε ενδιαφέρει το 3d, αρκετά χαμηλότερη τιμή με πολύ καλά χρώματα. Πάντως και η alienware φαίνεται στα reviews να έχει καλά χρώματα για tn panel. 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω με τον απο πανω φιλο.Και οι 2 Dell ειναι  :P   αλλα εννοει την ultrasharp.

Δεν παιζει ναναι συνολικα καλυτερη η alienware,ουτε στη ποιοτητα εικονας επισης.

Δημοσ.

Τι να πω και εγώ, έχω μπει σε αυτό το τρυπάκι γιατί βλέπω μαγαζιά που πωλούν την alienware 470-500 ακόμα και 550 ευρώ...

και μέχει πιάσει η περιέργια αν φταίει μόνο το 3D ή αν είναι όντως σε άλλο επίπεδο η οθόνη...

Δημοσ.

εχωντας οθονη lgw2362D 3D 120hz μπορω να επιβεβαιωσω οτι η διαφορα στα fps games ειναι τεραστια. πραγματικα αλλο επιπεδο gaming.σαν 3D δεν την ειχα δουλεψει οποτε δεν εχω αποψη. τωρα η alienware σαν πιο καινουρια δεν νομιζω να υστερειτε κατι.αν ο σκοπος τις αγορας ειναι το gaming παρε την 3D. αρκει να ειναι real 120hz γιατι ειναι και μερικες που δε τα ποιανουν

Δημοσ.

φανταζομαι ξερεις οτι για να πιασεις μονιμα 120 fps πρεπει να παιζεις μονο doom 3 η να εχεις καρτες γραφικων αξιας 700 ευρω+++

Δημοσ.

Φιλε vaggos με ποια οθονη ηταν τεραστια η διαφορα στα fps?

με οποιαδηποτε οθονη στα 75hz. παιζωντας πολυ counter strike και πολυ ψαξιμο σε σωστα settings και οχι στην αναλυση που λεει ο φιλος Ντινος.

με κλειδωμενα 241fps μεσω config.

δε θα ελεγα αερολογιες δεν εχω κατι να κερδισω. 

Δημοσ.

ακριβώς CS, γιατί με βαρύ game ούτε για πλάκα...

υσχιει, εγω ο μονος λογος που γορασα 3D ηταν τα 120hz. που ηξερα τεσταρισμενα οτι τα ποιανει στο συγκεκριμενο game. αλλα και παλι σε αλλα βαρια games ηταν αρκετα καλυτερη σε σχεση με μια 75hz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...