FrozenTear Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα , Έχω Conn-x γραμμή στην Ροδο. συνδέομαι κανονικά με καλές ταχύτητες για το ποσό που πληρώνω αλλά ξαφνικά με πετάει. Αλλες φορες χωρίς λόγω και αλλες οταν συνδέεται ενα laptop στο Wi-fi η όταν παίρνω τηλέφωνο απο το σταθερό (το δεύτερο όχι πάντα) 0. Το router μου ειναι Thomson αυτο που δινει πακετο η ΟΤΕ. Είναι πολυ ενοχλητικό . Να πάρω την ΟΤΕ ή μπορω να το διορθώσω μόνος μου; Ευχαριστώ πολύ.
SPANK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο που λές για το τηλέφωνο λογικό ειναι αν δεν εχει βάλει φίλτρακι στην καθε μπρίζα που χρησιμοποιείς σταθερό, αυτο που λές για το wifi μου φαίνεται λιγο περίεργο. Δηλαδή οποτε κάποιος συνδεθεί στο wifi σου τι γίνεται ακριβώς πέφτει το internet η κανει restart το router ? Το να σε πετάει χωρίς λόγο μπορεί να οφέιλεται και στην γραμμή σου οποτε πρέπει να παρεις τον οτε να δηλώσης βλάβη μπορεί και οχι όμως να ειναι απο το router το πρόβλημα η κατι αλλο. Το router το έχεις φαντάζομαι συνδεδεμένο με splitter ? αν ναι δοκίμασε να το βάλει μονο του στην μπρίζα στον τοίχο και δοκίμασε παλι με τα wifi και το τηλέφωνο που λες οτι εχεις το πρόβλημα. Κατι αλλο που μπορείς να κανεις ειναι να δοκιμάσεις και με καποιο αλλο router αν μπορέσεις να βρεις απο κάπου
FrozenTear Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο που λές για το τηλέφωνο λογικό ειναι αν δεν εχει βάλει φίλτρακι στην καθε μπρίζα που χρησιμοποιείς σταθερό, αυτο που λές για το wifi μου φαίνεται λιγο περίεργο. Δηλαδή οποτε κάποιος συνδεθεί στο wifi σου τι γίνεται ακριβώς πέφτει το internet η κανει restart το router ? Το να σε πετάει χωρίς λόγο μπορεί να οφέιλεται και στην γραμμή σου οποτε πρέπει να παρεις τον οτε να δηλώσης βλάβη μπορεί και οχι όμως να ειναι απο το router το πρόβλημα η κατι αλλο. Το router το έχεις φαντάζομαι συνδεδεμένο με splitter ? αν ναι δοκίμασε να το βάλει μονο του στην μπρίζα στον τοίχο και δοκίμασε παλι με τα wifi και το τηλέφωνο που λες οτι εχεις το πρόβλημα. Κατι αλλο που μπορείς να κανεις ειναι να δοκιμάσεις και με καποιο αλλο router αν μπορέσεις να βρεις απο κάπου Και φιλτρακι εχω και απευθειας στον τοιχο ειναι χωρις splitter. Δεν κανει restart. Η θα σβήσει το λαμπάκι του ίντερνετ ή θα παραμείνει χωρίς να έχω όμως ιντερνετ. Να δηλωσω βλαβη λες ε; Ευχαριστώ .
SPANK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 χμμμμ τοτε παίζει να υπάρχει κάποιο βλάβη, δεν μπορώ να σκεφτώ κατι αλλο εκτος οπως σου ειπα αν μπορέσεις να βρεις και καποιο αλλο router για να δοκιμάσεις. Το πρόβλημα το ειχες απο την άρχη που εβαλες την adsl η προέκυψε στην πορεία ? Αν μπορείς και δεν βαρίεσαι δώσε και τα στοιχεία της σύνδεσης σου απο το router μεσα οπως downstream upstream snr margin κτλπ
FrozenTear Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 χμμμμ τοτε παίζει να υπάρχει κάποιο βλάβη, δεν μπορώ να σκεφτώ κατι αλλο εκτος οπως σου ειπα αν μπορέσεις να βρεις και καποιο αλλο router για να δοκιμάσεις. Το πρόβλημα το ειχες απο την άρχη που εβαλες την adsl η προέκυψε στην πορεία ? Αν μπορείς και δεν βαρίεσαι δώσε και τα στοιχεία της σύνδεσης σου απο το router μεσα οπως downstream upstream snr margin κτλπ προέκυψε στην πορεία. Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να είναι το router γιατί έχει πέσει κάτω 4 - 5 φορές. Πώς θα βρω αυτά τα στοιχεία;
SPANK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Πρέπει να μπεις στο interface του router απο εναν webrowser (firefox ,internet explorer κτλπ) γράφωντας την ip του router η οποια φυσιολογικά πρέπει να ειναι 192.168.1.1 ή 192.168.1.254. Θα δώσεις username και password (αν δεν τα εχεις αλλάξει εσυ φυσιολογικά πρέπει να ειναι username : Administrator και password κενο) Μετά θα πας στις καρτέλες Broadband connection -> dsl connection και θα στα βγάλει εκει. Αμα δεν βγάλεις άκρη δες και στο Site: http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDUQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.alphait.gr%2Findex.php%2Fuseful%2Feducation-material%3Fdownload%3D10%3Asetup-manual-thomson-tg585v8&ei=njzcUMgz0dvhBLPagPgC&usg=AFQjCNFiyBPfnMV6Wwajtxrtop9SA3W3NQ">manual στο 2.2 και κάτω Αφου σου έχει πέσει κατω μπορεί να έπιασε κανα κουσούρι, παντως οπως σου ειπα αν έβρισκες ενα αλλο router θα έβγαζες πιο ασφαλές συμπέρασμα
FrozenTear Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Πρέπει να μπεις στο interface του router απο εναν webrowser (firefox ,internet explorer κτλπ) γράφωντας την ip του router η οποια φυσιολογικά πρέπει να ειναι 192.168.1.1 ή 192.168.1.254. Θα δώσεις username και password (αν δεν τα εχεις αλλάξει εσυ φυσιολογικά πρέπει να ειναι username : Administrator και password κενο) Μετά θα πας στις καρτέλες Broadband connection -> dsl connection και θα στα βγάλει εκει. Αμα δεν βγάλεις άκρη δες και στο Site: http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDUQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.alphait.gr%2Findex.php%2Fuseful%2Feducation-material%3Fdownload%3D10%3Asetup-manual-thomson-tg585v8&ei=njzcUMgz0dvhBLPagPgC&usg=AFQjCNFiyBPfnMV6Wwajtxrtop9SA3W3NQ">manual στο 2.2 και κάτω Αφου σου έχει πέσει κατω μπορεί να έπιασε κανα κουσούρι, παντως οπως σου ειπα αν έβρισκες ενα αλλο router θα έβγαζες πιο ασφαλές συμπέρασμα Link Information Uptime: 0 days, 1:33:03 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 8.466 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 αυτα;
SPANK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δεν γράφει πουθενά snr margin ? Δεν έχω μπροστά μου thomson για να σου πω ακριβώς ρε γαμώτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα