Mountzouris Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα καλησπερα.Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το κινητο μου τηλεφωνο, ενα Samsung Nexus S.To τηλεφωνο τα΄χει παιξει και για το λογο αυτο αποφασισα να το στειλω στο service.Ειχα αγοραστει απο το πλαισιο την περιοδο που επαιζε σε προσφορα στα 299περσι τον Αυγουστο. Το προβλημα ειναι πως δεν μπορω να βρω αποδειξη.Μαλλον ο πατερας μου την εστειλε εφορεια, και στο πλαισιο δεν μπορουν να τοβρουν με χρηση IMEI.Μπορει να προτεινει κανεις τι να κανω?
Superpie Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι,αν εισαι τυχερος και η αγορα ειχε γινει ονομαστικα στην αποδειξη
brickman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ή το στελνεις κατευθείαν αντιπροσωπεία με το IMEI σου.
mikegad Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 δεν χάνεις και τίποτα να ρωτήσεις στο πλαίσιο
kostas_dr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Απο περιέργεια, όταν λες ότι τα' παιξε, τι εννοείς; Έχω το ίδιο τηλέφωνο που το είχα αγοράσει την ίδια περίοδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα