malmsteen1984 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 αγόρασα την LG Μ2352D και είτε βάλω την ανάλυση 1920x1080 είτε χαμηλότερη έχω το εξής πρόβλημα. μου κόβει γύρω γύρω από το παράθυρο. δλδ δεν βλέπω τα 3 κουμπιά για ελαχιστοποίηση,μεγέθυνση και κλείσιμο όπως επίσης κόβει λίγο και από τα πλαϊνά και από κάτω. πως διορθώνεται αυτό? γνωρίζει κανείς? ευχαριστώ
malmsteen1984 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 ναι παράλειψη μου. μέσω HDMI την έχω συνδεδεμένη
GothmogGr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καρτα γραφικών η ενσωματωμένη του 3770Κ διοτι δεν βλεπω καποια αλλη στην υπογραφή αλλα παιζει και λόγο ηλικίας να έχω γκαβωθει εντελώς....
malmsteen1984 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 έχω την ενσωματωμένη του 3770k εντωμεταξύ μέχρι πριν λίγο καιρό τα έδειχνε κανονικά εκτός από τη μέγιστη ανάλυση της οθόνης δλδ 1920x1080 όπου τα πετσόκοβε γύρω γύρω. είπα οκ και κατέβασα λίγο την ανάλυση και όλα οκ. αλλά τώρα μου το κάνει σε όλες τις αναλύσεις. πειράχτηκε κάποια ρύθμιση?
GothmogGr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Βαλε την μέγιστη ανάλυση της οθόνης σου και απο εκει και πέρα πανε στις ιδιοτητες γραφικών στο tray icon της intel και εκει.... Οθόνη---> custom resolutions---> και παίξε με την μπάρα του underscan - overscan μεχρι να έρθουν τα όρια στα ίσια τους.... αν δεν στρώσει με αυτο ίσως χρειαστέι συνδιασμός ρυθμίσεων απο την οθόνη και απο αυτό. Καταραμενη συνδεση HDMI. 1
malmsteen1984 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 πατάω στο εικονίδιο της intel-ιδιότητες γραφικών-προηγμένη λειτουργία-γενικές ρυθμίσεις διαλέγω την οθόνη και μετά ρύθμιση κλίμακας και τελικά αυτό που κατάφερα ήταν και στις δύο οθόνες να έχω γύρω γύρω ένα μαύρο πλαίσιο. χαχαχα ότι να ναι edit: το ξαναέκανα και πλέον έχω μόνο στη μία οθόνη μαύρο πλαίσιο. οκ τώρα τα βλέπω όλα κανονικά απλά μάλλον θα το συνηθίσω το μαύρο γύρω γύρω... edit2: το μαύρο γύρω γύρω είναι ουσιαστικά επηρεάζει μόνο την εικόνα του wallpaper. οπότε δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. σ'ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με το θέμα φίλε
GothmogGr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο με το wallpaper συμβαίνει λόγο διαφορετικής αναλυσης μεταξύ των οθονών σου και είναι φυσικλογικό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα