epir21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα και καλές γιορτες.. Έχουμε μια LG 42' δεν θυμάμαι μοντέλο.. Στο άκυρο παρατήρησα μια μαύρη γραμη,υπάρχει και στην φώτο.. Το θέμα ειναι οτι την βγάζει στο άκυρο για λίγο και μετα χάνεται και πάλι τα ίδια.. Πρέπει να έχει ακόμα εγγύηση αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει απόδειξη.. Γενικα είναι μεγάλη ζημία; Το περίεργο ειναι οτι δεν ειναι μόνιμο. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 ποτε την αγορασες? πηγαινε στο μαγαζι, με τις φωτογραφιες για αρχη, και εφοσον ειναι μεσα στην εγγυηση ακομα , ζητησε αντικατασταση! και μετα, την πας εκει να την ελεγξουν. αλλα εφοσον ειναι στην εγγυηση, επαναλαμβανω, δεν νομιζω να μην την αλλαξουν!! πριν 2 χρονια, ειχα αγορασει μια μικρη samsung και με το που την ανοιξα, ειχε μια γραμμη σαν την δικη σου, αλλα κοκκινη. την εστειλα πισω και μου εστειλαν αλλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το απόγευμα θα περάσω απο το κατάστημα και θα τους την δείξω.. Υπάρχει κάποια στάνταρ εγγύηση απο την lg για τις τηλεοράσεις της? Την είχαμε πάρει πρίν 2 χρόνια κόντα (αλλα ακριβώς δεν θυμάμαι) και επίσης απόδειξη ούτε καν, δεν την βρίσκω. Πάντως πολύ περίεργο πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 αν την εχεις παρει απο καταστημα που εχει μηχανοργανωση, θα βρουν την αποδειξη, ειτε με ονομα ειτε με S/N..! τις αποδειξεις τις κραταμε παντα, τουλαχιστον μεχρι να ληξει η εγγυηση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ναι το ξέρω ότι δεν τα πετάμε αλλα δυστυχώς δεν την είχα αγοράσει εγώ αλλα ο πατέρας μου Θα πάω να ρωτήσω το απόγευμα στο μαγαζί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα