Tomahawk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Έκανα που λέτε format το L500-1D9 της μάνας μου με αυθεντικά 7 Home Premium, όλοι οι drivers πάνω, όλα τα updates των Win επίσης... Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να συνδεθώ με το wi-fi του tg585 v7 και δεν λέει να συνεργαστεί, είτε με την on board (realtek RTL8191SE) είτε με το TP-Link 722N με τα οποία μέχρι χθες δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα! Κλειδωμένο wi-fi, δεν συνδέεται με τίποτα και "παγώνει" ταυτόχρονα το thomson. Ανοιχτό wi-fi συνδέεται μια χαρά (τουλάχιστον με τους αρχικούς drivers του 2009 που πέρασα πριν λίγο). Δοκιμές με αυτόματη επιλογή καναλιού, χειροκίνητη επιλογή, όλους τους τρόπους κλειδώματος, είτε στο ρεύμα είτε εκτός... Βλέπει τα δίκτυα, ζητάει κωδικό (ή pin και αλλάζω σε κωδικό), τον βάζω προσπαθεί να κάνει τη σύνδεση και μου βγάζει σφάλμα. Εκείνη τη στιγμή "παγώνει" και το router και δεν έχω internet ούτε στο σταθερό! Δεν ξέρω τι να κάνω, έχω απελπιστεί!!! Το router είναι φοράει το 8.2.7.7
SpirosLouis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Να δοκίμαζες ένα reset στο routerάκι. Επίσης δοκίμασε αν μπορείς να μπεις από κάποιο κινητό.
Tomahawk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ξεχασα να το αναφερω... Εκανα αρκετα reset οπως επισης δοκιμασα το desire μου και συνδεεται κανονικα...
Tomahawk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν, έκανα unistall ότι drivers είχε για το wireless, έβγαλα και bluetooth manager κλπ και με κάποιον driver κατάφερε να συνδεθεί μέχρι το identifying, εκεί κόλλαγε και έβγαζε unable, κλασσικά σκάλωνε και το router... Η μόνη λύση πλέον είναι το format που κάνω τώρα με εγκατάσταση 1-1 τους drivers με πρώτο του wireless να δω τι επιτέλους δημιουργεί το πρόβλημα...
kemosabe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δες μήπως έχει βγει καμία αναβάθμιση για το ρουτερ
Tomahawk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά δεν υπάρχει αναβαθμιση αλλη για το router αλλά και πάλι δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα αφού μεχρι το format δούλευε τέλεια και το κινητό συνδεεται κανονικά...
SpirosLouis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Τα windows μήπως τα πήρες από τον θείο;
Tomahawk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το laptop είχε μόνο recovery disks μαζί και όχι dvd των Windows 7...Λοιπόν έκανα εκ νέου format και εγκατέστησα μόνο τους drivers για το wireless (δοκίμασα 2-3) αλλα πάλι τα ίδια συμπτώματα... Έχω αρχίσει να τρελαίνομαι!!Δεν νομίζω πως παίζει ρόλο αυτό αλλα τα Windows είναι ούτως ή άλλως αυθεντικά απλά τα κατέβασα απο link με official iso...
bele Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 κανε update και τους drivers της καρτας, αν δεν το εχεις κανει ηδη. Πηγαινε στη σελιδα της εταιρειας, θα τους βρεις... Εμενα για τετοιο προβλημα μου φαινεται.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 εχω δει πολλες φορες σε thomson και vista η 7 να ζηταει Pin αντι για password.να του λες οκ θα βαλω password και να μην συνδεεται ποτε.δοκιμασε να βαλεις το Pin που εχει απο κατω το ρουτερ και πες αν δουλεψε
Tomahawk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχώς σε καμια περίπτωση δεν δοκίμασα το pin που έχει πίσω, εν τέλει παροτι έκανα 2ο format και εγκατέστησα μόνο τους drivers του wireless (είτε απο το windows update είτε χειροκίνητα, δοκίμασα 4 διαφορετικούς) δεν έλεγε να συνεργαστεί και έβαλα χειροκίνητα το δίκτυο και δούλεψε κανονικά... Πήγε να με τρελάνει αυτό το πράγμα!
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Next time δοκιμασε και με το Pin.λογικα θα παιξει.και με wps εχω δει να παιζει σε καρτες που το υποστηριζουν. 1
SpirosLouis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 προσοχή όμως με το wps διότι είναι αρκετά ευάλωτο και μπορούν να μπουν στο δίκτυό σου.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 το wps κλεινει ευκολα αν θελησει παντως να το κλεισει μονιμα. telnet 192.168.1.254 Username Administrator Password τιποτα η οτι αλλο εχει βαλει. wireless wps config state=disabled saveall αν τα θυμαμαισωστα.αρκει να μην εχει καποιο firmware που να μην εχει προσβαση στο Telnet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα