Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίταξε γενικά το ξέρω ότι και αυτοί προτείνουν αυτά που τους έχουν πεί. Και αν τους πείς εσύ ως πελάτης είσαι άσχετος η καλύτερη τους. Απλά σκεφτόμουν για μαγαζί λόγο δόσεων. Δηλαδή αυτός τα 720 μου τα έβγαλε 60€ το μήνα άτοκα. Καλύτερα από τα 650 στο χέρι αυτή την στιγμή

Δημοσ.

Αν η radeon είναι τόσο καλή μπορώ να το αφήσω και να την πάρω από αλλού. Απλά μου είπαν ότι μπορούν να μου τον φέρουν έτοιμο σπίτι. Μια κάρτα την βάζω και μόνος μου. Πόσο δύσκολο να είναι?

Όχι ρε συ. Ότι πάρω από το πλαίσιο

Δημοσ.

Οπότε ας αφήσουμε το πλαίσιο. Ας δούμε ένα μαγαζί που να έχω δυνατότητα δόσεων οπότε πάμε μέχρι τα 700€. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να έχει ο υπολογιστής μία καλή βάση. Ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει αλλαγή σε κάρτα γραφικών και μνήμες είναι σίγουρο, αλλά να αλλαχτούν μόνο αυτές σε βάθος χρόνου 3 χρόνων. Μην χρειαστεί ας πούμε να αλλάξω και μητρική και επεξεργαστή κτλ

Δημοσ.

Με δοσεις μπορεις να παρεις και απο μικροτερα μαγαζια δεν εχει αποκλειστικοτητα το πλαισιο και το καθε πλαισιο σε αυτο.

Για 3ετια που σκεφτεσαι ειναι λιγο δυσκολο.Αναλογα και τη χρηση βεβαια.

Δημοσ.

Οριστε συστημα που θα αντεξει 3ετια, τουλαχιστον ο επεξεργαστης. Βεβαια το "αντεξει" ειναι σχετικο, δεν μπορουμε να ξερουμε απο τωρα τη σχετικη του δυναμη σε 3 χρονια. Ξεπερνα το budget σου παντως κατα 50 ευρω. 

post-247983-0-44257100-1356706017_thumb.jpg

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...