-mixalis- Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είπε κάτι. Αλλά πάνω κάτω ότι λέτε εσείς είπε και αυτός...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ε τότε άλλα λέει και άλλα προτείνει. Μη δίνεις σημασία γενικά.
XMorsX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ναι μεν αλλα η καρτα που σου προτινε κοστιζει 200 ευρω ενω αξιζει με το ζορι 150...
-mixalis- Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Κοίταξε γενικά το ξέρω ότι και αυτοί προτείνουν αυτά που τους έχουν πεί. Και αν τους πείς εσύ ως πελάτης είσαι άσχετος η καλύτερη τους. Απλά σκεφτόμουν για μαγαζί λόγο δόσεων. Δηλαδή αυτός τα 720 μου τα έβγαλε 60€ το μήνα άτοκα. Καλύτερα από τα 650 στο χέρι αυτή την στιγμή
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μόνο για τη σύνθεση που σου έκανε αυτός? Δλδ την δικιά μου πχ δεν σου την δίνει με δόσεις?
-mixalis- Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Αν η radeon είναι τόσο καλή μπορώ να το αφήσω και να την πάρω από αλλού. Απλά μου είπαν ότι μπορούν να μου τον φέρουν έτοιμο σπίτι. Μια κάρτα την βάζω και μόνος μου. Πόσο δύσκολο να είναι? Όχι ρε συ. Ότι πάρω από το πλαίσιο
-mixalis- Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Οπότε ας αφήσουμε το πλαίσιο. Ας δούμε ένα μαγαζί που να έχω δυνατότητα δόσεων οπότε πάμε μέχρι τα 700€. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να έχει ο υπολογιστής μία καλή βάση. Ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει αλλαγή σε κάρτα γραφικών και μνήμες είναι σίγουρο, αλλά να αλλαχτούν μόνο αυτές σε βάθος χρόνου 3 χρόνων. Μην χρειαστεί ας πούμε να αλλάξω και μητρική και επεξεργαστή κτλ
Millennium Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Με δοσεις μπορεις να παρεις και απο μικροτερα μαγαζια δεν εχει αποκλειστικοτητα το πλαισιο και το καθε πλαισιο σε αυτο. Για 3ετια που σκεφτεσαι ειναι λιγο δυσκολο.Αναλογα και τη χρηση βεβαια.
-mixalis- Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Για άτοκες μιλάω... Δεν μιλάω για τρελή χρήση. Πιο πολύ call of duty παίζω
XMorsX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Οριστε συστημα που θα αντεξει 3ετια, τουλαχιστον ο επεξεργαστης. Βεβαια το "αντεξει" ειναι σχετικο, δεν μπορουμε να ξερουμε απο τωρα τη σχετικη του δυναμη σε 3 χρονια. Ξεπερνα το budget σου παντως κατα 50 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα