Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά και καλά σε όλους σας.

Σκέφτομαι να αγοράσω μια τηλεόραση για το δωμάτιο  μου. Αναφέρομαι σε 27" ή 32" γιατί με δεσμέυει το έπιπλο(ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος χώρος εκτός του επίπλου αυτού για να την βάλω). Παλιότερα που έψαχνα, οι 32"¨αρες που θα ήθελα να πάρω δεν κάνανε στο έπιπλο για χιλιοστά. Οπότε και τώρα η αναζήτηση μου πιστεύω αν δεν καταφέρω να βρω κάτι σε 32", θα καταφύγω σε κάποια 27".

Οι απαιτήσεις που θα είχα απο την τηλεόραση είναι να είναι Full HD. Να έχει τουλάχιστον 1 USB,1 HDMI και υποδοχή RCA και αυτά τα ζητάω για να συνδέσω πράγματα που εχω πάνω στην άλλην αυτή τη στιγμή αλλά και για να συνδέσω κανα εξωτερικό δίσκο ή στικάκι για ταινείες.

Το να ζητήσω να είναι DLNA ή να έχει πάνω θύρα για ασύρματο στικάκι ή ethernet δεν με ενδιαφέρει...

Το κρεβάτι μου απο το σημείο που θα στηθεί η τηλεόραση θα είναι τουλάχιστον 1.8 μέτρα απο εκεί που θα είμαι ξάπλα και κανα 2μετρο απο εκεί που ίσως κάθομαι να βλέπω..

Ίσως να ήθελα να παραπάνω usb τώρα που το σκέφτομαι να έχει και σίγουρα αποκωδικοποιητή,αν και πιστεύω πως πλέον όλες έχουν.

Τι έχετε να μου προτείνετε;

Και μια τελευταία ερώτηση... αν αγοράσω κάποιον HD android player δε θα μπορώ να την κάνω smart tv - δηλαδή να εχω και το ιντερνετ πάνω σε αυτήν κ.ο.κ;; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας...

Δημοσ.

Χωρις να ξερω καλα απο αυτα θα σου ελεγα αυτην εδω την 27" την εχω και εγω ειναι full hd οθονη για υπολογιστη με TV tuner ομως δηλαδη και τηλεοραση και ειναι και 3D!! 370ευρω τελεια με λιγα λογια! http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=290b134b-7cf2-4ff1-8198-4d7c070417c5

Το CHECKARA τωρα!! εχει και USB νομιζω ειναι τελεια οθονη και για εσενα!  :-D

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ... Το να έχει 3D λίγο με νοιάζει να σου πω την αλήθεια...ξέχασα να το αναφέρω πιο πάνω γιατί σε τόσο μικρό πόσο 3D να είναι το 3D;; :P Θα προτιμούσα καθαρόαιμη TV, μόνο και μόνο για την τιμή για να είναι πιο φτηνή...

Δημοσ.

Αν η 32ρα δεν χωραει για χιλιοστα, ισως να εψαχνες μια 32ρα με πολυ μικρο εως πρακτικα καθολου πλαισιο. Παρε μετρα στο δωματιο σου ακριβως τις διαστασεις που χωρανε και ελεγχε τες ο ιδιος στα μαγαζια.

Να μια με μικρο πλαισιο για παραδειγμα. Χωρις να θελω να προτεινω απαραιτητα το συγκεκριμενο μοντελο

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE32EH5000-LED-TV-32-UE32EH5000.htm

Δημοσ.

καλυτερα θα ειναι να δωσεις και διαστασεις χωρου, οπου θα μπει η TV, για να μην καταληξεις με καποια που δεν θα χωραει για 3mm.....!!!!!

και μην πας σε λιγοτερο απο 32", δεν αξιζει...!! πιστεψε με κι εγω 32αρα εχω στο υπνοδωματιο!!!!

η samsung που προταθηκε ειναι μια καλη προταση. και λογικα, εχει και media player που παιζει ολα τα format βιντεο και ηχου..!!

Δημοσ.

καλυτερα θα ειναι να δωσεις και διαστασεις χωρου, οπου θα μπει η TV, για να μην καταληξεις με καποια που δεν θα χωραει για 3mm.....!!!!!

και μην πας σε λιγοτερο απο 32", δεν αξιζει...!! πιστεψε με κι εγω 32αρα εχω στο υπνοδωματιο!!!!

η samsung που προταθηκε ειναι μια καλη προταση. και λογικα, εχει και media player που παιζει ολα τα format βιντεο και ηχου..!!

Πιστεύεις πως αυτή που θα μου πει κάποιος θα παω να την τσιμπήσω έτσι,χωρίς να την μετρήσω?? ;) Απλά προτάσεις θέλω να ακούσω...

Δημοσ.

λογικα, θα την μετρησεις...!!

απλα,τις διαστασεις, θα τις δωσεις εδω, για να γινονται πιο σωστες προτασεις!!

Δημοσ.

Full HD 32αρα σε αυτα τα χρηματα αυτες που υπαρχουν δεν ξερω κατα ποσο αξιζουν.

Αν ανεβεις λιγο κοιτα αυτην http://www.skroutz.gr/s/442018/Samsung-UE32EH5000.html

παιδες η συγκεκριμενη ειναι στα 50hz? αξιζει για τηλεοπτικο σημα,ταινιες απο usb και ps3? μεταξυ αυτης και της http://www.skroutz.gr/s/449522/LG-32LS5600.html που λεει και ο alfas που ειναι 100hz?

Δημοσ.

Η 32ΕΗ5000 που σου προτάθηκε χωράει μια χαρά. Σου μένει και ρέστος χώρος.

Και η LG 50Hz ειναι πραγματικά. Και το interpolation apo 50 στα 100 ειναι σχεδόν ανύπαρκτο. Αρα όποια σου αρεσει.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...