Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας φίλοι και φίλες του Insomnia forum. Έχω τις εξείς απορίες και όποιος μπορέσει να απαντήσει υπεύθηνα θα με φωτίσει πλήρως και θα είμαι ικανοποιημένος.

Έχω εγκατεστημένα τα Windows 7 Ultimate χ64 στον υπολογιστή μου και πρίν από λίγες ημέρες κατέβασα από το διαδίκτυο τα Windows 8 Pro. Οι απορίες μου λοιπόν είναι οι εξείς:

1. Τα Windows 8 Pro που έκανα download στον υπολογιστή μου είναι το ολοκληρωμένο πακέτο της Microsoft ή είναι έκδοση αναβάθμισης; Διότι άλλοι μου έχουν πεί ότι είναι η ολοκληρωμένη έκδοση των Windows 8 και άλλοι ότι είναι μονάχα το πακέτο αναβάθμισης. Τι ισχύει πάνω σε αυτό;

2. Εγώ θέλω να αποθηκεύσω τα παραπάνω Windows 8 Pro που έκανα download μέσω του Internet σε DVD. Ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Φτάνει μόνο να αποθηκεύσω το εικονίδιο Install Windows που υπάρχει στο desktop της επιφάνειας εργασίας του υπολογιστή μου ή όχι; Αυτό το ρωτάω διότι σε περίπτωση που θέλω να κάνω format στον υπολογιστή θα πρέπει να ξανακάνω download το λειτουργικό σύστημα από την αρχή μέσω της Microsoft?

3. Τι ισχύει με τις άδειες χρήσης του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft? Δηλαδή αν έχω 2 PC θα πρέπει να έχω δύο διαφορετικά πακέτα εγκατάστασης των WIndows 8 Pro ή όχι; Ισχύει ότι ισχύει και με τα Windows 7?

Παρακαλώ όποιος μπορεί να μου απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα. Θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα.

Δημοσ.

1.Ειναι η έκδοση αναβάθμισης,αλλά μ'αυτο μπορείς να κανείς και clean install!Η αναθμηση δε σημαίνει οτι δε θα είναι η πλήρης έκδοση των 8,απλά είναι ο τροπος που θα περάσουν τα 8 στο PC σου!Το λογισμικό θα είναι πλήρες είτε το περάσεις με αναβαθμηση,είτε σαν clean install!

2.Κατα την διαδικασία αναβαθμησης,θα σε ρωτήσει να φτιάξει ISO των windows,για να μπορέσεις να το κάψεις σε DVD ή αρχεία για bootable USB!

(Ψάξε πως καίμε ISO αρχείο σε DVD!!!)

3.Ισχύει ότι και στα 7,για δύο συστήματα,δυο διαφορετικές άδειες!

Δημοσ.

Απλα τ iso αρχειο τ ανοιγεις πολυ απλα με Winrar k τα αρχεια τ γραφεις σενα data dvd πιο απλα

Και μετα ανοιγεις νεο θεμα στο insomnia με τιτλο "Δεν κανει boot απο το dvd. Γιατι?" :P

• Like 2
Δημοσ.

Το καλύτερο προγραμματάκι για αυτήν την δoυλειά είναι το 

http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool

Απλα τ iso αρχειο τ ανοιγεις πολυ απλα με Winrar k τα αρχεια τ γραφεις σενα data dvd πιο απλα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...