Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ μόλις γίνει η σύνδεση θα ενημερώσω...

κανόνισε να γίνει πριν απο μένα ε... θα σε κυνηγάω :devil: :-D

απο τις 22 έχω κάνει αίτηση ... :cry:

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κανόνισε να γίνει πριν απο μένα ε... θα σε κυνηγάω :devil: :-D

απο τις 22 έχω κάνει αίτηση ... :cry:

Εγώ εχθές πήγα και το έκανα και μου είπαν πως γίνεται σε μια μέρα αλλά επειδή ήταν Παρασκευή μάλλον θα γίνει την Δευτέρα...  :-)

Δημοσ.

Εγώ εχθές πήγα και το έκανα και μου είπαν πως γίνεται σε μια μέρα αλλά επειδή ήταν Παρασκευή μάλλον θα γίνει την Δευτέρα...  :-)

ναι και μένα τα ίδια ψέματα μου είπαν μην νομίζεις... καλύτερα να λέγαν οτι θα είναι έτοιμο μετά τις διακοπες παρά όλο αυτο το παραμύθι.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι τα καημένα τα παιδιά μην πάθουν κάτι από την υπερκόπωση τελευταίες μέρες του χρόνου... :P

Δημοσ.

Καλά, δουλεύανε την παραμονή για να σε συνδέσουνε;

Δώσε περισσότερα στοιχεία (περιοχή, router, στατιστικά)

Καλή Χρονιά με Καλή Υγεία

Δημοσ.

Καλά, δουλεύανε την παραμονή για να σε συνδέσουνε;

Δώσε περισσότερα στοιχεία (περιοχή, router, στατιστικά)

Καλή Χρονιά με Καλή Υγεία

Για την ακρίβεια, επειδή εχθές το βράδυ δεν πήγα πουθενά και είμουν σπίτι, στις 12.10 το βράδυ δεν μπορούσα να μπω στο ίντερνετ.

Φαντάστηκα πως θα έχει κανένα πρόβλημα το ίντερνετ και δεν θα μπαίνει. Δεν φαντάστηκα πως εκείνη την ώρα έκανα (μάλλον αυτόματα) την αλλαγή. Σήμερα το πρωί μου στέλνει μήνυμα η Forthnet στο κινήτό και λέει ότι η διακόπή ολοκληρώθηκε. Οπότε έβαλα το καινούργιο router και μπήκα κανονικά...

Είμαι στην Κομοτηνή και το router που μου έδωσαν από τον ΟΤΕ είναι το ZTE ZXDSL 931VII.

Στατιστικά:  

Link Status               Connected

Modulation Type       VDSL2

Actual Rate (Up/Down)       2495/29999 kbps

Attainable Rate (Up/Down)       50880/132188 kbps

Noise Margin (Up/Down)      32.7/35.3 dB

Line Attenuation (Up/Down)       0/0 dB

Output Power (Up/Down)       -11.3/6.2 dBm

Data Path (Up/Down)       Fast/Interleaved

Interleave Depth (Up/Down)       1/158

Interleave Delay (Up/Down)        0/10 ms

INP (Up/Down)        0/1 symbols

Profile         17a

LinkEncap       G.993.2_Annex_K_PTM

CRC Errors (Up/Down)     0/0

FEC Errors (Up/Down)      0/0

HEC Errors (Up/Down)      0/0

• Super Moderators
Δημοσ.

ότι όταν κάποτε βγάλει ο ΟΤΕ 100mbps πακέτο θα μπορείς να το βάλεις άνετα, επίσης η γραμμή παίζει μέχρι 50mbps upload...

Δημοσ.

Τι ακριβώς δηλώνει αυτό?

με πιο αναλυτικα λογια ειναι το μεγιστο θεωρητικο που μπορει να παιξει η γραμμη.στο adsl επειδη ειναι μεχρι 24 και συνηθως δεν τα πιανεις θα δεις οτι το max attainable ειναι αρκετα κοντα σε αυτο που εχεις ηδη.οταν ομως ειχαμε 2 mbit εκει εβλεπες πχ οτι το max attainable ηταν πχ στα 15.το ιδιο γινεται και με το vdsl>οσοι παιρνουν απο Kv και οχι απο το αστικο κεντρο επειδη ειναι σαν να εχουην το dslam διπλα το μεγιστο που μπορει να παιξει η γραμμη ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που εχει δωσει ο παροχος.στο αστικο κεντρο επειδη συνηθως εχεις μεγαλυτερη αποσταση απο οτι απο τα νεα Kv εκει βλεπεις οτι το max attainable ειναι σχετικα κοντα σε αυτο που εχεις και καποιες φορες επειδη δεν μπορεις να πιασεις ουτε καν τα 30 αυτα τα δυο νουμερα δηλαδη το ποσο παιζεις με το attainable ειναι το ιδιο.Τα περισσοτερα ρουτερ συνηθως την εχουν αυτην την επιλογη η οποια ειναι καπως καλυτερη για να υπολογισεις τα μεγιστα στην πραξη απο οτι αμα τα υπολογιζες με βαση την αποσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...