Luciddream Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ΟΚ μόλις γίνει η σύνδεση θα ενημερώσω... κανόνισε να γίνει πριν απο μένα ε... θα σε κυνηγάω απο τις 22 έχω κάνει αίτηση ...
georgekom Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 κανόνισε να γίνει πριν απο μένα ε... θα σε κυνηγάω απο τις 22 έχω κάνει αίτηση ... Εγώ εχθές πήγα και το έκανα και μου είπαν πως γίνεται σε μια μέρα αλλά επειδή ήταν Παρασκευή μάλλον θα γίνει την Δευτέρα...
Luciddream Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ εχθές πήγα και το έκανα και μου είπαν πως γίνεται σε μια μέρα αλλά επειδή ήταν Παρασκευή μάλλον θα γίνει την Δευτέρα... ναι και μένα τα ίδια ψέματα μου είπαν μην νομίζεις... καλύτερα να λέγαν οτι θα είναι έτοιμο μετά τις διακοπες παρά όλο αυτο το παραμύθι.
makfil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Λίγη υπομονή δεν κάνει κακό, αυτές τις μέρες ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ναι τα καημένα τα παιδιά μην πάθουν κάτι από την υπερκόπωση τελευταίες μέρες του χρόνου...
Luciddream Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 εντάξει, σε πρόλαβα http://www.speedtest.net'>
georgekom Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 εντάξει, σε πρόλαβα Αλήτη!! Εμένα μου είχαν πει για σήμερα αλλά τίποτα ακόμα... Του χρόνου τώρα...
georgekom Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Να'μαι κι εγώ.. http://www.speedtest.net'> Στα 30 Mbps έβαλα... 1
makfil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καλά, δουλεύανε την παραμονή για να σε συνδέσουνε; Δώσε περισσότερα στοιχεία (περιοχή, router, στατιστικά) Καλή Χρονιά με Καλή Υγεία
georgekom Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καλά, δουλεύανε την παραμονή για να σε συνδέσουνε; Δώσε περισσότερα στοιχεία (περιοχή, router, στατιστικά) Καλή Χρονιά με Καλή Υγεία Για την ακρίβεια, επειδή εχθές το βράδυ δεν πήγα πουθενά και είμουν σπίτι, στις 12.10 το βράδυ δεν μπορούσα να μπω στο ίντερνετ. Φαντάστηκα πως θα έχει κανένα πρόβλημα το ίντερνετ και δεν θα μπαίνει. Δεν φαντάστηκα πως εκείνη την ώρα έκανα (μάλλον αυτόματα) την αλλαγή. Σήμερα το πρωί μου στέλνει μήνυμα η Forthnet στο κινήτό και λέει ότι η διακόπή ολοκληρώθηκε. Οπότε έβαλα το καινούργιο router και μπήκα κανονικά... Είμαι στην Κομοτηνή και το router που μου έδωσαν από τον ΟΤΕ είναι το ZTE ZXDSL 931VII. Στατιστικά: Link Status Connected Modulation Type VDSL2 Actual Rate (Up/Down) 2495/29999 kbps Attainable Rate (Up/Down) 50880/132188 kbps Noise Margin (Up/Down) 32.7/35.3 dB Line Attenuation (Up/Down) 0/0 dB Output Power (Up/Down) -11.3/6.2 dBm Data Path (Up/Down) Fast/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 1/158 Interleave Delay (Up/Down) 0/10 ms INP (Up/Down) 0/1 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors (Up/Down) 0/0 FEC Errors (Up/Down) 0/0 HEC Errors (Up/Down) 0/0
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 να το το έμπειρο το attainable, 132mbps
georgekom Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 να το το έμπειρο το attainable, 132mbps Τι ακριβώς δηλώνει αυτό?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ότι όταν κάποτε βγάλει ο ΟΤΕ 100mbps πακέτο θα μπορείς να το βάλεις άνετα, επίσης η γραμμή παίζει μέχρι 50mbps upload...
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τι ακριβώς δηλώνει αυτό? με πιο αναλυτικα λογια ειναι το μεγιστο θεωρητικο που μπορει να παιξει η γραμμη.στο adsl επειδη ειναι μεχρι 24 και συνηθως δεν τα πιανεις θα δεις οτι το max attainable ειναι αρκετα κοντα σε αυτο που εχεις ηδη.οταν ομως ειχαμε 2 mbit εκει εβλεπες πχ οτι το max attainable ηταν πχ στα 15.το ιδιο γινεται και με το vdsl>οσοι παιρνουν απο Kv και οχι απο το αστικο κεντρο επειδη ειναι σαν να εχουην το dslam διπλα το μεγιστο που μπορει να παιξει η γραμμη ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που εχει δωσει ο παροχος.στο αστικο κεντρο επειδη συνηθως εχεις μεγαλυτερη αποσταση απο οτι απο τα νεα Kv εκει βλεπεις οτι το max attainable ειναι σχετικα κοντα σε αυτο που εχεις και καποιες φορες επειδη δεν μπορεις να πιασεις ουτε καν τα 30 αυτα τα δυο νουμερα δηλαδη το ποσο παιζεις με το attainable ειναι το ιδιο.Τα περισσοτερα ρουτερ συνηθως την εχουν αυτην την επιλογη η οποια ειναι καπως καλυτερη για να υπολογισεις τα μεγιστα στην πραξη απο οτι αμα τα υπολογιζες με βαση την αποσταση.
makfil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Και πάλι, ευχαριστούμε τον poulinos και τον ThReSh για τις πολύτιμες πληροφορίες και διευκρινίσεις στο θέμα vdsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα