knightwish Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας.Παιζει να εχω παρει ιο στο ταμπλετ γιατι οταν πηγαινω στο google play να κατεβασω εφαρμογες μου βγαζει και κατι αλλες "περιεργες" αναμεσα.Εν τω μεταξυ εχω το AVG σαν antivirus αλλα μου δειχνει ολα κανονικα.Βεβαια εχω παρατηρησει τωρα τελευταια οτι καπως κρασαρουν 2 εφαρμογες.Η μνημη μου ειναι σχεδον ελευθερη δεν εχω ουτε 20 εφαρμογες μεσα στο ταμπλετ.Μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες πως να τον βγαλω ή αν υπαρχει καποιο προγραμμα?οι εφαρμογες γραφουν κατι τυπου milware και απο εκει το παρατηρησα οτι ειναι ιος..... :unsure: :unsure: !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgio_melad Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειμαι ειδικος,αλλα εχω και εγω samsung tablet. Μπορεις να δοκιμασεις να τεβασεις το uninstaller απο το play store και εκει να δεις αν σ εχει καποια ανεπιθυμιτα προγραμματα και να τα σβησεις.τα antivirus απο οτο εχω προσεξει στο ταβ μ ειναι λιγο μουφα..οταν λες περιεργες εννοεις στις κατεβασμενες η σε καποιες στο στορε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knightwish Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Αυτες που εχει στο πλει στορε για να κατεβασεις.Οι κατεβασμενες ειναι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knightwish Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει κανεις αλλος που μπορει να βοηθησει??Μηπως πρεπει να μεταφερω το θεμα σε αλλο topic;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε να βάλεις το Avast Mobile Security. Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια, μπορεί και να εντοπίσει τον ιο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.mobilesecurity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα