Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω μια αρκετα παλια μητρικη και σκεφτομαι να την αλλαξω...αλλα εππειδη δεν παιζουν χρηματα να αναβαθμησω και επεξεργαστη και ραμ ηθελα να ρωτησω αν ο επεξεργαστης μ θα ειναι συμβατος με μια νεας τεχνολογιας μητρικη ο επεξεργαστης ειναι ενας amd Athlon 64 3800+.Και αν γινεται μπορειτε ν μ προτεινετε καποιες μεχρι 70-80 γιουρια.

Ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσ.

Με 110€ έχεις καινούρια σύστημα 

AMD ATHLON II X4 631 2,6Ghz (57€)

ASROCK A75 HVS (51€)

CRUCIAL 4GB DDR3 1600Mhz (16€) 

--------------------------------------------------

Σύνολο 115€ για ένα τετραπύρηνο συστηματάκι με εγγυήσεις νέα πρότυπα SATA III , USB III  και θέλω να πιστεύω περισσότερη μνήμη από αυτό που τώρα έχεις !  :-D

Δεν αξίζει να ρίχνεις 70-80€ σε συστήματα 8 ετών ........ ακόμα και να υπήρχε μητρική στην αγορά !

Δημοσ.

4gb εχω και τωρα αλλα η μητρικη νομιζω σιγα σιγα τα φτηνει εχω την ιδεα

Η μητρικη που μ προτεινες θα μπορει να δεχθει αργοτερα ενα ssd?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fm2 Socket, δεν βλέπω τον λόγο να πάει σε Athlon(Παρόλο που είναι ακόμα τίμιος).

FM1 είναι και είναι Llano με απενεργοποιημένα γραφικά, δηλαδή ίδιος πυρήνα με τον A6-3650 ! Θα του έβαζα τον 3650 αλλά θα ξεφύγει πολύ από το budget που έθεσε !

4gb εχω και τωρα αλλα η μητρικη νομιζω σιγα σιγα τα φτηνει εχω την ιδεα

Η μητρικη που μ προτεινες θα μπορει να δεχθει αργοτερα ενα ssd?

Και SSD δέχεται με την νέα SATA III σύνδεση και USB III !

Αλλά δώσε μας ένα budget να κινηθούμε , ώστε να σου δώσουμε και άλλες λύσεις !

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Ξερεισ τι γινεται εχω ξεφυγει ηδη κατα πολυ μια μητρικη ηθελα να αγορασω ωστε να αντικαταστησω αυτην που εχω...απλα ρωτησα εαν αυτη που μ προτεινε ο φιλος θα ειναι αξιοποιησημη και για το μελλον..

Δημοσ.

Ok ! τότε θα πας ή στην πρώτησ σύνθεση που σου έδωσα ή σε :

AMD Athlon II X4 740 3.2 GHz Quad Core Socket FM2 65W Box (AD740XOKHJBOX)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32400&cat=2

Biostar Hi-Fi A75S3 A75 RG SM

http://www.brizaki.gr/category-1382/category-1411/motherboards/biostar-hi-fi-a75s3-a75-rg-sm.html

Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3B1K2/4G) (Kit 2 x 2048)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21360&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτό είναι λίγο ποιο ακριβό από το πρώτο αλλά λίγο ποιο γρήγορο και σε νέο socket !

Δημοσ.

με λιγο διαβασμα που εριξα διαβασα οτι αυτοσ ο αμδ ειναι καπως μουφα και ακριβως για αυτα που παρεχει δεν ξερω αν ειναι worth buying...εσυ τι λες?με τα ιδαι λεφτα μηπως θα ηταν καλυτερα να πας σε εναν Α8 λεω εγω....!?

Δημοσ.

με λιγο διαβασμα που εριξα διαβασα οτι αυτοσ ο αμδ ειναι καπως μουφα και ακριβως για αυτα που παρεχει δεν ξερω αν ειναι worth buying...εσυ τι λες?με τα ιδαι λεφτα μηπως θα ηταν καλυτερα να πας σε εναν Α8 λεω εγω....!?

Ο A8 κοστίζει περισσότερα !

Υπάρχουν και άλλες επιλογές καλύτερες αλλά με περισσότερα χρήματα !

Το θέμα είναι πόσα χρήματα είσαι διατεθημένος να δώσεις !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...