Προς το περιεχόμενο

Νέο iPad Wi-Fi 16GB €394,80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλες γιορτες

Αυτο που δινουν στην "προσφορα" ειναι το Ipad3(3rd generation) το οποιο λανσαριστηκε επισημα ως New (Νεο) Ipad τον Απριλιο του 2012

Εχει Ρετινα Οθονη (Το πρωτο Ipad με ρετινα οθονη) οντως και ειναι 4g/LTE για τα μοντελα που παιρνουν καρτα κινητης τηλεφωνιας

Εχει επεξεργαστη Α5Χ

οι βασικες διαφορες σε σχεση με το Ipad2 ειναι αυτες εδω

http://www.geek.com/articles/gadgets/new-ipad-vs-ipad-2-how-the-specs-compare-2012038/

Το μοντελο διακοπηκε καπου τελος Οκτωβρη/Νοεμβρη 2012 και αντικατασταθηκε απο το Ipad Retina (Ipad 4)  με επεξεργαστη Α6

Ο επεξεργαστης Α6 ειναι η ουσιαστικη διαφορα του Ipad 4 απο το Ipad 3.

Δημοσ.

βρε παιδάκια αφήστε το...διακόπηκε για πολλούς λόγους τόσο απότομα και όχι μόνο για να το κάνουν καλύτερο... ειχε πολλα προβλήματα, κολλήματα και γενικά ηταν χάλια. θέλετε να τρέχετε χρονιάρες μερες....

Δημοσ.

βρε παιδάκια αφήστε το...διακόπηκε για πολλούς λόγους τόσο απότομα και όχι μόνο για να το κάνουν καλύτερο... ειχε πολλα προβλήματα, κολλήματα και γενικά ηταν χάλια. θέλετε να τρέχετε χρονιάρες μερες....

Δεν έχω iPad και ούτε άμεσα σχέδια να πάρω, οπότε η ερώτηση είναι ακαδημαϊκή.

Σε τι αναφέρεσαι όμως;

Δημοσ.

Ναι, για πες μας!

Γιατί πρώτη φορα το ακούω- είναι άλλωστε γνωστό ότι για λόγους μάρκετινγκ έγινε η μετάβαση στο 4

Δημοσ.

Εχει Ρετινα Οθονη (Το πρωτο Ipad με ρετινα οθονη) οντως και ειναι 4g/LTE για τα μοντελα που παιρνουν καρτα κινητης τηλεφωνιας

Δεν υποστηριζει 4g στην ευρωπη αποτι διαβασα

www.slashgear.com/new-ipad-4g-lte-little-use-outside-of-north-america-08217470/

Δημοσ.

γνωστη μου το γυρισε 5 φορες μεχρι να βρει καλό. κολλούσε ΑΦΟΡΗΤΑ. στην αυστραλία διάβαζα έπεσαν μηνύσεις και το γυριζαν ολοι, νομιζω ομως για το 4g που δεν έπεζε. ειχε προβλήματα και στην Αγγλία για τον ιδιο λόγο. πάντως δεν ειναι τυχαίες οι αλλαγες που κάναν, επεξεργαστής , 4g και κάμερα. ειχε χοντρο προβλημα. και γιατι νομιζετε οτι το δίνουν φτηνα τωρα και οχι πριν την αλλαγη;;; ελατε τωρα, παρτε κατι αλλο που εχουν βγει ενα καρο προσφορες, την αποδεδειγμένη σαβουρα της apple θα παρουμε;;

Δημοσ.

γνωστη μου το γυρισε 5 φορες μεχρι να βρει καλό. κολλούσε ΑΦΟΡΗΤΑ. στην αυστραλία διάβαζα έπεσαν μηνύσεις και το γυριζαν ολοι, νομιζω ομως για το 4g που δεν έπεζε. ειχε προβλήματα και στην Αγγλία για τον ιδιο λόγο. πάντως δεν ειναι τυχαίες οι αλλαγες που κάναν, επεξεργαστής , 4g και κάμερα. ειχε χοντρο προβλημα. και γιατι νομιζετε οτι το δίνουν φτηνα τωρα και οχι πριν την αλλαγη;;; ελατε τωρα, παρτε κατι αλλο που εχουν βγει ενα καρο προσφορες, την αποδεδειγμένη σαβουρα της apple θα παρουμε;;

Το έχω και με jailbreak σε ios 5.1.1 και είναι αψεγάδιαστο. Τώρα που τα είδαν τα προβλήματα δεν ξέρω. Εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος.

Δημοσ.

ok, παρτε το τοτε τι ρωτατε. ο γουγλης θα σας λυση την απορια αμα δεν πιστευετε. εγω σας ειπα οτι εχω δει και ακουσει. αλλωστ δε θα το αγορασω εγω...

Δημοσ.

ok, παρτε το τοτε τι ρωτατε. ο γουγλης θα σας λυση την απορια αμα δεν πιστευετε. εγω σας ειπα οτι εχω δει και ακουσει. αλλωστ δε θα το αγορασω εγω...

κάτσε ρε φίλος, κουβέντα κάνουμε, να μάθουμε θέλουμε αν ξέρεις κάτι που μας διέφυγε.

έχεις κανένα λινκ;

Δημοσ.

σόρρυ, αλλά χωρίς να είμαι fanboy (ούτε καν έχω iPad!) πρέπει να σου πω ότι από το άρθρο που επιλέγεις το το πρώτο είναι ουσιαστικά μύθος, το δεύτερο διορθώθηκε μέσω software, και τα υπόλοιπα αναφέρονται είτε σε third party items είτε σε προσωπικές εκτιμήσεις.

όπως και νά'χει, δε νομίζω ότι τίθεται στην πραγματικότητα θέμα ποιότητας των iPad. Η προσφορά σαν προσφορά είναι εξαιρετική κι αν είχα τα φράγκα (που δεν....) θα το αγόραζα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...