dieccast Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Γιάννενα ισχύει σιγουρα παντως και οταν ρωτησα μεχρι πότε θα υπαρχει μου ειπαν μεχρι εξαντλήσεως οποτε τρεχτε παιδια :-P
thodoras13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Γιάννενα ισχύει σιγουρα παντως και οταν ρωτησα μεχρι πότε θα υπαρχει μου ειπαν μεχρι εξαντλήσεως οποτε τρεχτε παιδια :-P Θα ισχύει τι φίλος? και από ποιο κατάστημα ?
dieccast Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 public φιλε η προσφορα στα 199 ευρω για το s advance!
thodoras13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 σκέτο υπάρχει αρκετό καιρό τώρα διαθέσιμο , απλά είπα μήπως ανακάλυψες τίποτα παραπάνω.
FiKiFiKi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Την Παρασκευή 22.02 (Θεσσαλονίκη) στο κέντρο είχε μόνο άσπρα και στο κόσμος μόνο μαύρα (σύμφωνα με τον τρέντι πωλητή που μας εξυπηρέτησε) χωρίς δώρα και σούπα μούπες. Στα 199€ με android πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή.
thodoras13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 φικιφικι πολύ απόλυτος είσαι , ή τα 200€ δεν τα υπολογίζεις μάλλον ( ένα κάρο συσκευές έχουν βγει που κάνουν 200 (- +) και είναι εφάμιλλες ( με τα δώρα ήταν προσφορά ) τώρα είναι απλά ένα καλό κινητό τίποτα περισσότερο με την νορμαλ τιμή που πρέπει να έχει άλλωστε βλέπεις ότι έχει φύγει ο κόσμος που ήταν μέσα τον πρώτο καιρό ( Αιγάλεω έχει διαθέσιμα για όποιον θέλει ) ας πάρει βέβαια ένα τηλ πρώτα μην με κράζει μετά αν τα πήρανε.
Razor7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Πλέον έχει πέσει η τιμή του πάντως.... http://www.e-maxstores.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=7958&ref=bestprice.gr
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 φικιφικι πολύ απόλυτος είσαι , ή τα 200€ δεν τα υπολογίζεις μάλλον ( ένα κάρο συσκευές έχουν βγει που κάνουν 200 (- +) και είναι εφάμιλλες ( με τα δώρα ήταν προσφορά ) τώρα είναι απλά ένα καλό κινητό τίποτα περισσότερο με την νορμαλ τιμή που πρέπει να έχει άλλωστε βλέπεις ότι έχει φύγει ο κόσμος που ήταν μέσα τον πρώτο καιρό ( Αιγάλεω έχει διαθέσιμα για όποιον θέλει ) ας πάρει βέβαια ένα τηλ πρώτα μην με κράζει μετά αν τα πήρανε. Για πες μερικές από το ένα κάρο συσκευές...
FiKiFiKi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 φικιφικι πολύ απόλυτος είσαι , ή τα 200€ δεν τα υπολογίζεις μάλλον ( ένα κάρο συσκευές έχουν βγει που κάνουν 200 (- +) και είναι εφάμιλλες ( με τα δώρα ήταν προσφορά ) τώρα είναι απλά ένα καλό κινητό τίποτα περισσότερο με την νορμαλ τιμή που πρέπει να έχει άλλωστε βλέπεις ότι έχει φύγει ο κόσμος που ήταν μέσα τον πρώτο καιρό ( Αιγάλεω έχει διαθέσιμα για όποιον θέλει ) ας πάρει βέβαια ένα τηλ πρώτα μην με κράζει μετά αν τα πήρανε. Φίλε μου τα 200€ είναι πολλά χρήματα στις μέρες μας συμφωνώ και επαυξάνω!!! Αν έχεις πρόταση συσκευής στα 200€ ρίχτην στο τραπέζι να βοηθηθούν οι συμφορουμίτες
thodoras13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 μεγάλα και έξυπνα παιδιά είμαστε ( κάποια πρόταση να κάνω δεν θέλω ) αλλά αν δει κάποιος προσεκτικά το θέμα πίσω έχουν γίνει προτάσεις αξιόλογες και υπάρχουν και άλλες . το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πάει λίγο ποιο κάτω το κινητό για να ακουμπήσει την προσφορά που είχε πριν 2 μήνες ( με τα τόσα συνοδευτικά δώρα). ( άλλωστε στην χώρα που ο βασικός μισθός είναι 360€ τα 200€ για κινητό είναι Θάνατος). επειδή βλέπω κόσμο να μου ζητάει επίμονα να πω κινητό χωρίς να το ψάξω καλά https://www.skroutz.gr/s/1872154/Sony-Xperia-Sole.html?keyphrase=sole αλλά έχει πάει και ποιο κάτω ( αυτό που λέω και έχει παρεξηγηθεί απ ότι βλέπω είναι ότι δεν πρέπει ποια να χαρακτηρίζεται σαν προσφορά μια λογική τιμή είναι ).
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 To Sola είναι κατώτερη συσκευή όμως. Πού να πάμε και πιο κάτω... Επίσης άσε τα περί «θανάτου», σε αυτή τη χώρα όλοι πεινάμε και όλοι έχουμε iPhone και πανάκριβες συσκευές, αυτές των 200€ καλώς ή κακώς δε θεωρούνται πανάκριβες. Προχθές ήμουν στο Public και άκουσα μια υπάλληλο να αναφέρει σε μια οικογένεια, ότι αν έβλεπε η Μέρκελ τι αγοράζει ο κόσμος κάθε μέρα, θα 'λεγε βαράτε κι άλλο. Είπε στον πατέρα ότι δίνει τουλάχιστον 15 iPhone 5 κάθε μέρα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, το iPhone 5 ξεκινά από τα 740€.
thodoras13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Κατώτερη ? σε τι πέρα από το μέγεθος της Οθόνης και τα 256mb έχει όμως καλύτερη ανάλυση μιας και είναι 265 ppi pixel density βέβαια ούτε αυτό αξίζει στα λεφτά που έχει σήμερα αλλά η τιμές παίζουν οπότε στα 200€ θεωρώ ότι υπάρχουν επιλογές ( αν κάποιος το ψάξει σε βάθος χρόνου 15 μέρες) αν θέλει εδώ και τώρα ναι είναι καλύτερη αλλά το sole έχει πάει και στα 169 εκεί τι λες...?phanispal Φιλικά το λέω μην παρεξηγηθείς .
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 1. Δεν έχει secondary camera. Βολεύει πολύ κόσμο και φυσικά είναι απαραίτητη για skype κ.λπ.. 2. Δε θα πάρει Jelly Bean. 3. Έχει μικρότερη μπαταρία. 4. Όπως είπες έχει μικρότερη οθόνη, πολύ σημαντικό για πολύ κόσμο. 5. Λιγότερη RAM, εξίσου σημαντικό. 6. Overall, αν διαβάσεις απόψεις χρηστών, το S Advance παρέχει πιο smooth εμπειρία android λόγω των παραπάνω. Δεν τα λέω εγώ, τα λένε εκείνοι που έχουν πιάσει και τα δύο στα χέρια τους. 1
katcos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 1. Δεν έχει secondary camera. Βολεύει πολύ κόσμο και φυσικά είναι απαραίτητη για skype κ.λπ.. 2. Δε θα πάρει Jelly Bean. 3. Έχει μικρότερη μπαταρία. 4. Όπως είπες έχει μικρότερη οθόνη, πολύ σημαντικό για πολύ κόσμο. 5. Λιγότερη RAM, εξίσου σημαντικό. 6. Overall, αν διαβάσεις απόψεις χρηστών, το S Advance παρέχει πιο smooth εμπειρία android λόγω των παραπάνω. Δεν τα λέω εγώ, τα λένε εκείνοι που έχουν πιάσει και τα δύο στα χέρια τους. Επίσης: -Εχει υπερδιπλάσιο Δείκτη SAR (1.25 έναντι 0.52 ) -Είναι ακριβότερο http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4408&idPhone2=4469
ilias8513 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια μην τρελαθουμε κιολας με τα δωρα που εδινε το public υποτιθεμενης αξιας 80 ευρω. Στην πραγματικοτητα ειναι αρκετα μικρη η αξια τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα