Προς το περιεχόμενο

galaxy s advance sta 199

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα Public στην Αγία Παρασκευή (επί της λεωφόρου Μεσογείων 402) πήρα το μαύρο με τα 3 δώρα στην τιμή των 199 σε 2 άτοκες.

Η αγορά έγινε στις 28/12. Στην αρχή ο πωλητής το έδινε 249€ αλλά με την δωροεπιταγή των 50€ "έπεφτε" στα 199€. Δεν μου έλεγε για δώρα παρά μόνο όταν του είπα πως το αγόρασε γνωστός μου με το MLS την βάση για το αυτοκίνητο και τον φορτιστή.

Αντίθετα μία πωλήτρια από τον ίδιο τομέα (των κινητών) το έδινε κατευθείαν με τα δώρα σε όποιον ρωτούσε…

Θα πέφτει καλό καβάντζωμα.
  • Like 1
  • Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο καταστημα Ξανθης το δινουν και εδω 199 αλλα χωρις δωρα λεει, οταν ρωτησα ειχε και ενα υφακι ο τυπος και η απαντηση του ηταν του στιλ "Τι δωρα? Ηδη ειναι 50 ευρω κατω!". Πραγματικα σε καποια φαση νομιζα οτι ημουν σε δημοσια υπηρεσια του 90 και μου κανανε και χαρη!!! Δεν παμε καλα μου φαινεται!!!

(να τονισω οχι οτι μονο παιζει καβατζομα, καθως ακουγα τον ιδιο να μιλαει στο τηλεφωνο λιγο πιο πριν με καποιον γνωστο του και να λεει οτι θα φερει κατι και θα του το εδινε σαν "χαλασμενο" ωστε να κατεβει η τιμη λογικα)

Αναρωτιέμαι πραγματικα αν υπαρχει καποιος που κλαιει τα λεφτα του με τετοιους υπαλληλους και ποσο καλα κοιματε!!

Δημοσ.

Το πήρα σήμερα από το mall χωρίς τα δώρα ( δεν ρώτησα βέβαια).Από ότι είδα έχουν 7-8 ακόμα συσκευές για όποιον θέλει να το πάρει...Να ευχαριστήσω πάντως και εδώ για την ενημέρωση, καθώς στο μαγαζί δεν αναφέρεται πουθενά!!

Δημοσ.

Το πήρα σήμερα από το mall χωρίς τα δώρα ( δεν ρώτησα βέβαια).Από ότι είδα έχουν 7-8 ακόμα συσκευές για όποιον θέλει να το πάρει...Να ευχαριστήσω πάντως και εδώ για την ενημέρωση, καθώς στο μαγαζί δεν αναφέρεται πουθενά!!

να πας να τα ζητησεις.. στο κατω κατω παρε τα και χαρισέ τα...θα ηταν ωραιο δωράκι για καποιον....

Δημοσ.

Αν γινετε να μας πεις για πια αλλα μοντελα παιζει η ιδια προσφορα.
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν θα ισχύει η προσφορά και την άλλη βδομάδα γιατί Σάββατο θα ανέβω Αθήνα και δεν ξέρω αν θα προλάβω να πάει να το πάρω..

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν θα ισχύει η προσφορά και την άλλη βδομάδα γιατί Σάββατο θα ανέβω Αθήνα και δεν ξέρω αν θα προλάβω να πάει να το πάρω..

Παντως στην Ξανθη που τελειωσαν λεει αν παραγγείλουμε σημερα ως την παρασκευη θα εχει ερθει και 99% θα ισχύει η προσφορα.
Δημοσ.

ευχαριστω στον topic starter για την προσφορά, το πήρα για την γυναίκα μου μιας και έψαχνα για samsung αποκλειστικα γιατι υποστηρίζουν βιντεοκλήσεις μεσω δικτύου οι οποιες περιλαμβάνονται στον χρόνο ομιλίας

εντωμεταξυ αυτη η βαση πολυ καλη αλλα με το ζορι χωραει το κινητο..

αν πήραμε την ίδια βάση belkin στο κέντρο έχει ενα κουμπί με το οποίο απελευθερώνει τα αυτιά της βάση. δοκίμασα και το s2  και το παίρνει κανονικά απλά δεν χρειάζεται να το λύνεις συνεχεια απλά το τραβάς ελαφρά και βγαίνει

Δημοσ.

Αν γινετε να μας πεις για πια αλλα μοντελα παιζει η ιδια προσφορα.

Οχι δεν εννοώ άλλα μοντέλα, απλά οτι έχουν μεινει κάποια από αυτο αν θέλει κανείς να το αγοράσει..

Δημοσ.

Λοιπον εγω το χα αγορασει οπως ειχα γραψει το Σαββατο χωρις τα δωρα και πηγε φιλος μου την Κυριακη και του δωσανε τα δωρα!!

Ετσι πηγα κι εγω χθες με την αποδειξη μου και την αποδειξη του φιλου μου και τους ζητησα κι εγω τα δωρα. Ο υπαλληλος μου τα εδωσε χωρις πολλες ερωτησεις αλλα η κοπελα στο ταμειο αγενεστατη μου μιλουσε λες και τα εκλεβα!! πραγματικα ελεεινο!

Το καλυτερο στην ιστορια ειναι οτι βαζω thn sd με τους χαρτες mls destinator και ειναι αδεια! δεν εχει χαρτες μεσα!

Αυριο θα παρω τηλεφωνο στην mls αμα μπορω να τους κατεβασω απο καπου και να βαλω τον κωδικο που εχει στο κουτι.

Μια καλη προσφορα κανανε και μας βγαζουνε το λαδι να μας την δωσουνε!

Δημοσ.

Ετσι πηγα κι εγω χθες με την αποδειξη μου και την αποδειξη του φιλου μου και τους ζητησα κι εγω τα δωρα. Ο υπαλληλος μου τα εδωσε χωρις πολλες ερωτησεις αλλα η κοπελα στο ταμειο αγενεστατη μου μιλουσε λες και τα εκλεβα!! πραγματικα ελεεινο!

Μια καλη προσφορα κανανε και μας βγαζουνε το λαδι να μας την δωσουνε!

φυσικά...αφού τα είχε ήδη δώσει για δώρο στο φίλο της και πρεπει τωρα να τα πληρωσει ή να τα παρει πίσω... :-D

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...