Προς το περιεχόμενο

galaxy s advance sta 199

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To πήρα και εγώ με τα δώρα στα 199 στο Public Συντάγματος.

Πιο πριν είχα περάσει από το Public στο mall και παρότι τους ρώτησα για την προσφορά δεν γνώριζαν κάτι και μου έλεγαν ότι κάνει 249!!!

Δημοσ.

το τσιμπησα χθες στις 20.30 το βραδυ

με 199€ σε 6 ατοκες μαζι μετα τρια δωρα

απο public τσιμισκη....

ειχε μονο ασπρα...

ευχαριστω τον topic starter....

βρε θηριο, ρωτησα για ατοκες και ειπαν ΟΧΙ! με ποια πιστωτικη χρησιμοποιησες;;

Δημοσ.

πιεστε τους γιατι τα λενε ενα ενα.Στο τηλ μου λενε 249 ,λεω δεν εχει προσφορα?Λέει α ναι υπαρχει 50 ευρω δωροεπιταγη.(την οποια τελικα εξαργυρωνεις στο ταμειο ως επιστροφη.)Τελικα στο απο κοντα ρωτωντας πηρα και δωρο φορτιστη αυτοκινητου,βαση στηριξης και χαρτες destinator (Συνολο 80 ευρω ολα μαζι). Νομίζω είναι εξαιρετικη προσφορα. Πήρα ενα λευκο απο το cosmos και σιγουρα ειχε και αλλα.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το μαύρο από το public του cosmos. 199 τελική με τα 3 δώρα και σε 2 άτοκες. Για 6 άτοκες έπρεπε να πάρω επιπλέον εγγύηση.

Έχει κομμάτια πάντως, οποίος ενδιαφέρεται ας πεταχτεί να το πάρει.

Δημοσ.

το μονο αρνητικο ειναι οτι ειχα πει οτι δεν θα ξαναπαρω απο αυτο το μαγαζι αλλα ας όψεται οτι χρειαζομουν κινητο και η προσφορα ελεγε.Η γνωμη για γιαυτους παντως δεν αλλαζει.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια αυτο με τα δωρα τη βλακεια ειναι??
η δωστα σε ολους η σε κανεναν.....
μερικοι περνουν αλλοι οχι οτι να ναι....
ποιο πολυ για τους χαρτες αναφερομαι που ειναι το πιο αξιολογο δωρο!! Αν υπαρχει καποιος καλοθελητης να τους ανεβαζε για εμας που οι γυφτοι δεν μας δωσανε τιποτα!  :fear: 
θα του ημουνα εγω και πολλοι αλλοι ευγνωμονες...!

Δημοσ.

ρε παιδια ακομα υσχυει η προσφορα και σε ποια καταστηματα τον public (αθηνα) ελεος δηλαδη σε μερικα να δινουν δωρα και μερικα οχι? οτι να ναι ομως τεσπα αξιζει να το παρει κανεις τι πιστευετε γιατι και το s2 εχει πεσει πολυ και πιστευω θα πεσει και αλλο..... :)

Δημοσ.

αλλο 200 +80 ευρω δωρα και αλλο 270 παντως... στα χρηνατα του ειναι απιθανη προσφορά!! αιγαλαιο το πηρα εγω την πεμπτη. βεβαια για την προσφορα το ειπα εγω. εκεινη δεν ειχαν πει κατι μεχρι εκεινη τη στιγμη...

Δημοσ.

παιδια ολα καλα με την τιμη την προσφορας κτλ. Εχει εξετασει όμως καποιος αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας η' παραεισαγωγης?

Δημοσ.

Δεν νομίζω το Public/Multirama (μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στην Ελλάδα) να πουλάει προϊόντα και μάλιστα κινητά και Samsung παραεισαγωγής!

Δημοσ.

υπαρχει αρνητικο σχολιο (6/10/2012) για το συγκεκριμενο καταστημα στο skroutz.gr απο πελατη που εστειλε λογω βλαβης το κινητο στην αντιπροσωπεια για επισκευη εντος εγγυησης και του το γυρισε πισω διοτι ηταν παραεισαγωγης.

http://www.skroutz.gr/m/1064/Public#shop_reviews

Δημοσ.

υπαρχει αρνητικο σχολιο (6/10/2012) για το συγκεκριμενο καταστημα στο skroutz.gr απο πελατη που εστειλε λογω βλαβης το κινητο στην αντιπροσωπεια για επισκευη εντος εγγυησης και του το γυρισε πισω διοτι ηταν παραεισαγωγης.

http://www.skroutz.gr/m/1064/Public#shop_reviews

υπαρχει απαντηση απο τα παμπλικ, στο συγκεκριμενο γεγονος, κατω απο το feedback του παιδιου.

Προσωπικα θεωρω πολυ απιθανο να μην εχουν οι συσκευες εγγυηση αντιπροσωπειας, ακομα και παραεισαγωγη, απο τη στιγμη που ειναι εντος Ε.Ε. παλι θα καλυπτονται. Ισως εγινε καποιο μπερδεμα στην περιπτωση του, και την πληρωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...