Προς το περιεχόμενο

galaxy s advance sta 199

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω πάρει μια τέτοια σε μπλε από αυτόν τον πωλητή είναι πολύ όμορφη θήκη και με καλή ποιότητα πάρτην άφοβα.

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κι εγω την έχω σε 3 κινητά. είναι πάρα πολύκαλή και δε βρίσκει το τζάμι στο τραπέζι όταν το έχεις τούμπα.

Υπάρχει σίγουρα και στα 2 ευρω

Δημοσ.

Εγώ που έχω το απλό S, δεν έχω δει καλύτερη οθόνη σε κινητό 4'' με αυτή την ανάλυση.

Ποιο έχεις στο μυαλό σου? Ειδικά στα 170€ δεν νομίζω να υπάρχει κάτι

Κι εγω εχω το s και μου εχουν βγει τα ματια. Η διαφορα φαινεται πολυ οταν κοιτας το κινητο απο κοντα οπως εγω. Και το οπτιμους 2χ καλο ειναι και το huawei y300 αλλα εχουν 512 ραμ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανένα λευκό έχετε δει να έχει ξεμείνει πουθενά??

Επίσης τιμή internet παίζει να κάνουν στο κατάστημα?(δεν προλαβαίνω για παραγγελία)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημερα, παιδια! πολυ καλες τιμες σε κινητα, ιδιως iphone samsung galaxy s3 ή s4 και tablet να ριχνετε κανενα βελεφαρο στο easy buy world.. Και για tablet συμφερει παρα πολυ, εχουν κανονικα εγγυηση απο οτι εχω ρωτησει 2 χρονια και ειναι απο ελληνα προμηθευτη. Ειναι ευρωπαικα! Εχω κανει αγορες απο εκει και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.

Φιλε σταματα να τρολαρεις για αυτο το μαγαζι. Το ιδιο ποιημα ειπες και και στο αλλο τοπικ για το χειριστηριο.

Αν θελεις να ακουστει και αλλη γνωμη αυτο το μαγαζι μονο προβληματα εχει δημιουργησει.

Κανεις online παραγγελια και ευχεσαι να σου στειλουν αυτο που ζητησες, να μην ειναι ανοιγμενο, να μη λειπει κατι.

Ολοκληρα τοπικ εχουν ανοιχτει σε διαφορα φορουμ.

Τοσοι την πατησαμε.

Αν πεις το αντιθετο σημαινει εισαι απο μεσα :) και οτι ολοι βλεπαμε φαντασματα στα δεματα :)

ΥΓ και οι τιμες ΔΕΝ ειναι καλες, ειδικα σε οτι εχει σχεση με κονσολες

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

• Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...