newtech Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αφου ειστε 3.. ανταλαξτε στοιχεια και καντε μια μαζικη καταγγελια... καντε κ ενα google την πρωσφορα ολο και καποιος αλλου θα την εχει πατισει..
giorginho Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Hρθαν οι "ιδιοκτητες" (λογικα ουτε δημιουργοι δεν ειναι, ποσο μαλλον "ιδρυτες" λες και ειναι κανα ιδρυμα) και ηταν και λυπημενοι που τους φευγουν οι πελατες; Με 5 σεντς ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΛΙΚ (και +0.01 για καθε επομενο κλικ πλοηγησης στο μαγαζι χωρις να ξαναγυρισεις στο σκρουτζ) ανεξαρτητα αν αγορασει τελικα καποιος κατι ή οχι; Δηλαδη να ανοιξουμε απο 10 λινκς ο καθενας μας καθε μερα, επι 10.000 επισκεπτες να φεσωσουμε τα μαγαζια ετσι για πλακα ενα πεντοχιλιαρο-δεκαχιλιαρο χωρις να παρουμε τιποτα, ολα στην τσεπη του σκρουτζ... και για να μη μπαινουν και μεσα τα μαγαζια να ενσωματωνουν την φαπα στην τιμη, ετσι;... Με 1 σεντ ανα επισκεψη (και οχι κλικ) και 10-20 σε περιπτωση αγορας και μονο ισως γινοταν κατι (και τοτε ισως ειχαμε 100αδες μαγαζακια στα συγκριτικα τιμων, και οχι απλα τους.... καρχαριες!). 1
nomikarios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Hρθαν οι "ιδιοκτητες" (λογικα ουτε δημιουργοι δεν ειναι, ποσο μαλλον "ιδρυτες" λες και ειναι κανα ιδρυμα) και ηταν και λυπημενοι που τους φευγουν οι πελατες; Με 5 σεντς ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΛΙΚ (και +0.01 για καθε επομενο κλικ πλοηγησης στο μαγαζι χωρις να ξαναγυρισεις στο σκρουτζ) ανεξαρτητα αν αγορασει τελικα καποιος κατι ή οχι; Δηλαδη να ανοιξουμε απο 10 λινκς ο καθενας μας καθε μερα, επι 10.000 επισκεπτες να φεσωσουμε τα μαγαζια ετσι για πλακα ενα πεντοχιλιαρο-δεκαχιλιαρο χωρις να παρουμε τιποτα, ολα στην τσεπη του σκρουτζ... και για να μη μπαινουν και μεσα τα μαγαζια να ενσωματωνουν την φαπα στην τιμη, ετσι;... Με 1 σεντ ανα επισκεψη (και οχι κλικ) και 10-20 σε περιπτωση αγορας και μονο ισως γινοταν κατι (και τοτε ισως ειχαμε 100αδες μαγαζακια στα συγκριτικα τιμων, και οχι απλα τους.... καρχαριες!). Πλάκα-πλάκα βέβαια, αν ένα μαγαζί που είναι στο skroutz κάνει καμιά "πατάτα" όπως αυτή που έκανε το ebw.gr για το galaxy s advance, θα ήταν ένας ωραίος τρόπος "τιμωρίας" του αυτός...
giorginho Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Nταξει εχουν καποιες "δικλειδες ασφαλειας" οπως πχ οτι διατηρουν ενα χρηματικο ποσο σε εναν "λογαριασμο" και απο εκει αφαιρει λεφτα το σκρουτζ (οταν τελειωσουν υποτιθεται οτι "παγωνει" και δεν εμφανιζονται τα προϊοντα στο σκρουτζ μεχρι να ξαναγεμισουν το λογαριασμο με χρημα), οποτε δε μπορεις να βαλεις μεσα χιλιαρικα καποιο μαγαζι, αναφερομουν γενικα στο συνολο τους οταν ειπα για 5-10χιλιαρικα...
dieccast Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Παιδια παντως η αποψη μου ειναι οτι κακως μπηκατε στη φαση να παραγγειλετε απο ενα site το οποιο δεν γνωριζατε καθολου απο οτι καταλαβα! Σε ολα τα καταστηματα στο skroutz εχει 199,που ειναι καταστηματα με κριτηκες! Αλλα αφου εγινε ετσι συμφωνω με τους υπολοιπους οτι αυτοι οι απατεωνες πρεπει να τιμωρηθουν
nomikarios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Παιδια παντως η αποψη μου ειναι οτι κακως μπηκατε στη φαση να παραγγειλετε απο ενα site το οποιο δεν γνωριζατε καθολου απο οτι καταλαβα! Σε ολα τα καταστηματα στο skroutz εχει 199,που ειναι καταστηματα με κριτηκες! Αλλα αφου εγινε ετσι συμφωνω με τους υπολοιπους οτι αυτοι οι απατεωνες πρεπει να τιμωρηθουν Το ebw.gr είναι γενικά γνωστό κατάστημα και το γνωρίζουν οι περισσότεροι εδώ μέσα! Άλλο βέβαια ότι μάλλον δεν έχει καλή φήμη... 2
val007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/GRIP-S-LINE-WAVE-GEL-CASE-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S-ADVANCE-I9070-FREE-SCREEN-GUARD-/360510413514?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item53f0185aca καλη ποιοτητα?
giannisko Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 ψαχνω screen protector και θηκη.. Δεν ξέρω αν αξίζει να υποβαθμίσεις την ποιοτητα των χρωματων της οθονης ,καθως και την αμεσοτητα στο γυαλι με screen protector ,εφοσον εχει gorilla glass . Οσο για θηκη σιλικονης απο 4,80 - 10 ευρω την εχουν εδω http://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=Advance Δεν ξερω αν αξιζει να ασχοληθης με e-bay που την εχει 4,1 ευρω + τα μεταφορικα
runner69 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Το ebw.gr είναι γενικά γνωστό κατάστημα και το γνωρίζουν οι περισσότεροι εδώ μέσα! Άλλο βέβαια ότι μάλλον δεν έχει καλή φήμη... Βασικα το ebw θα το ελεγες αλυσιδα συνοικιακων μαγαζιων και προσωπικα σε οσα εχω παει (3) ειναι λες και ψωνιζεις απο λαικη. Δηλαδη λιγο αχουρι. Δεν σου γεμιζει το ματι γιαι μαγαζι με τεχνολογικα προιοντα. Η εξωτερικη τους εικονα βγαζει πολλη προχειροκατασταση. 1
kalampakas. Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 συγγνωμη που ξεθαβω το θεμα....πηρα σημερα το κινητο απο Public Με την web τιμη στα 179,πραγματικα το κινητο θεριζει και σ αυτη την κατηγορια παιζει χωρις αντιπαλο!ηθελα να ρωτησω για θηκη,αυτες οι hard cases απο πλαστικο υπαρχει περιπτωση να γδερνουν το bezel και να βγει το χρωμα; 1
Giorgos09 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 συγγνωμη που ξεθαβω το θεμα....πηρα σημερα το κινητο απο Public Με την web τιμη στα 179,πραγματικα το κινητο θεριζει και σ αυτη την κατηγορια παιζει χωρις αντιπαλο!ηθελα να ρωτησω για θηκη,αυτες οι hard cases απο πλαστικο υπαρχει περιπτωση να γδερνουν το bezel και να βγει το χρωμα; Παιζει με αντιπαλους λογο της pentile οθονης. Το μονο αρνητικο σε αυτο το κινητο.
Judgeman Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 συγγνωμη που ξεθαβω το θεμα....πηρα σημερα το κινητο απο Public Με την web τιμη στα 179,πραγματικα το κινητο θεριζει και σ αυτη την κατηγορια παιζει χωρις αντιπαλο!ηθελα να ρωτησω για θηκη,αυτες οι hard cases απο πλαστικο υπαρχει περιπτωση να γδερνουν το bezel και να βγει το χρωμα; Δεν ξέρω αν γδέρνουν το bezel αλλά οι σκληρές θήκες φθείρονται εξωτερικά σχετικά γρήγορα. Θα σου πρότεινα gel case που κρατάει περισσότερο και προστατεύει καλύτερα νομίζω.Εξάλλου δεν θα την μπαινοβγάζεις συνέχεια...
k_dinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Παιζει με αντιπαλους λογο της pentile οθονης. Το μονο αρνητικο σε αυτο το κινητο. Εγώ που έχω το απλό S, δεν έχω δει καλύτερη οθόνη σε κινητό 4'' με αυτή την ανάλυση. Ποιο έχεις στο μυαλό σου? Ειδικά στα 170€ δεν νομίζω να υπάρχει κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα