phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εν τω μεταξύ δεν ξέρω πόσοι πρόλαβαν τα δώρα. Εγώ το πήρα το Δεκέμβρη στα 249€ και δε μου έδωσαν τίποτα. Τέλος πάντων, και το Sola δεν είναι άσχημο, απλά δε νομίζω ότι είναι καλύτερη περίπτωση απ' το S Advance.
dieccast Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 για κανενα λογω το sole καλυτερο παιδια! αλλα ειναι και τα δυο αρκετα καλα κινητα!
k_dinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Συγνώμη για το offtopic, αλλά μου γνωστός μου πουλάει iphone4 στα 200€. Να το προτιμήσω ή καλύτερα το S Advance? Τώρα έχω το απλό Galaxy S, το οποίο θα το δώσω σε κοπέλα.
Razor7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Κατώτερη ? σε τι πέρα από το μέγεθος της Οθόνης και τα 256mb έχει όμως καλύτερη ανάλυση μιας και είναι 265 ppi pixel density βέβαια ούτε αυτό αξίζει στα λεφτά που έχει σήμερα αλλά η τιμές παίζουν οπότε στα 200€ θεωρώ ότι υπάρχουν επιλογές ( αν κάποιος το ψάξει σε βάθος χρόνου 15 μέρες) αν θέλει εδώ και τώρα ναι είναι καλύτερη αλλά το sole έχει πάει και στα 169 εκεί τι λες...?phanispal Φιλικά το λέω μην παρεξηγηθείς . sar,μπαταρία,δεύτερη κάμερα, ram,λογισμικό. Αρκετά υποδεέστερο γενικά edit: με πρόλαβαν κ άλλοι...
phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Συγνώμη για το offtopic, αλλά μου γνωστός μου πουλάει iphone4 στα 200€. Να το προτιμήσω ή καλύτερα το S Advance? Τώρα έχω το απλό Galaxy S, το οποίο θα το δώσω σε κοπέλα. Apples and oranges man.. Για μένα δεν τα αξίζει, μιλάμε για μονοπύρηνο 2½-3 ετών, εκτός εγγύησης πιθανότατα. Αυτό από άποψη χαρακτηριστικών. Αν προτιμάς iOS όμως, νομίζω είναι καλή η τιμή. sar,μπαταρία,δεύτερη κάμερα, ram,λογισμικό. Αρκετά υποδεέστερο γενικά edit: με πρόλαβαν κ άλλοι... Αρκετά υποδεέστερο δεν το λες, ελαφρώς το λες.
melen Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Το 199 ισχύει κ αν πας να το πάρεις απο το κατάστημα ή μόνο απο το internet?
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ισχύει και για τα καταστήματα.
FiKiFiKi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Το 199 ισχύει κ αν πας να το πάρεις απο το κατάστημα ή μόνο απο το internet? Και από τα καταστήματα
max_iths Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 πόση ram έχει... από μέσα από τις ρυθμίσεις ρωτάω όχι 768 που γράφει έξω το κουτί... ξέρει κάποιος?
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Με τη 2.3.6 έχει γύρω στα 560ΜΒ. Με 4.1.2 ανεβαίνει γύρω στα 615ΜΒ. Αυτό ισχύει για τη Ρώσικη, καθώς μόνο αυτή έχει βγει προς το παρόν.
max_iths Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 εσύ την έχεις βάλει την ρώσικη έκδοση ... αξίζει? Η είναι καλύτερο να περιμένω την επίσημη εμένα μου λέει 555mb και να σε ρωτήσω κάτι άλλο αφού το κινητό έχει 8gb γιατί εμένα μου βγάζει 4gb σαν usb και 2 ακόμα για προγράμματα ? και εσένα έτσι είναι ? ευχαριστώ για την απάντηση σου.
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δεν το έχω εγώ προσωπικά το κινητό, αλλά το έχω δει. Μη βάλεις ακόμα τη ρώσικη, περίμενε την «κανονική» για να έχουν διορθωθεί τα όποια μικροπροβλήματα. Αυτό με το διαθέσιμο χώρο που λες, ισχύει για όλες τις συσκευές πλέον. Ο υπόλοιπος χώρος δεσμεύεται προφανώς για το λειτουργικό.
max_iths Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τι να σου πω, απλά εκεί που έψαχνα το κινητό ( είδα πρώτα αυτό μετά την μνήμη ) δεν λέω ότι πάει άσχημα άσε που ακόμα δεν έχω βάλει κάτι για να το ζορίσω , απλά άμα βλέπεις τα νούμερα μικρότερα από τα αναμενόμενα δηλαδή αυτά που βλέπεις έξω στο κουτί κάπου σε ψηλό προβληματίζει . καλώς ευχαριστώ και πάλι ( είπα να ρωτήσω μιας και αρχικά νόμιζα ότι έχω πάρει προβληματική συσκευή και αν ήταν έτσι θα πήγαινα για DOA). Το s2 πόσο έχει από 1gb που είναι ξέρουμε?
giorginho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Παντως αξιοσημειωτο οτι το μαγαζι οταν πριν λιγο καιρο το εδινε 249, το εδινε και δωρεαν με καρτοπρογραμμα με παγιο 35 ευρω (και με 40 και 50) το μηνα. Λιγο αργοτερα εφυγε το 35αρι προγραμμα και εμειναν τα αλλα δυο. Τωρα που εχει 199 ευρω, το δινουν δωρεαν μονο με το 50ευρω προγραμμα... 18 μηνο παντα. Σα να σου δινουν δηλαδη 4 απο τα 18 παγια του 50ευρου δωρο... Τουλαχιστον επι 35ευρου ηταν σα να εδιναν 7 παγια δωρο...
melen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Πηρα σημερα τηλέφωνο και μου είπαν οτι από σημερα το 199 ισχύει μόνο για online παραγγελίες, ενώ αν πας σε κατάστημα το παίρνεις 249€...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα