HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δεν εχω καταλάβει πως πηγαίνεις σε ενα επεξ. των 300ε και σε αυτή τη μητρική; βάλε άλλα 40ε και πάρε μια Z77X-Ud3h ή μια Ud5H να'σαι άρχοντας. Τωρα δε θελω να ξεκινήσει η κουβέντα του στυλ ή ασροκ εκείνο , η ασροκ το αλλο, η ασροκ εξαγορασε τη τάδε κτλ. Απλώς είμαι της αποψης πως εφόσον αγοράζεις ακριβό περιεχόμενο, πάρε κι ακριβό περιτύλιγμα. Και με τη στοκ μπορεί να πηγαίνει στα 4 απ όσο ξέρω οπότε αυτή θα είναι αρκετή. Αλλά αφού παίρνεις που παίρνεις γιατί να μην πας σε μία καλύτερη? @ kanesaxo 15 ευρώ παραπάνω έχει η ud3h την οποία προσωπικά επίσης θα προτιμούσα, αλλά δε νομίζω να κάνουν την αρχοντιά. Σωστά, αλλά θα διορθώσω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29391&cat=3 Και τέλος, τι καλύτερο αλλά να μην ξεφύγουμε πολύ σε ψύκτρα από Visionstudio προτείνετε;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23980&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30484&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
kanesaxo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Eπίσης, για να μην έχεις θέματα με τη ψύκτρα (πες οτι αργότερα θες να τοποθετήσεις καποιο θηρίο...) πάρε μνήμες με "κοινή" ψύκτρα και οχι τερατάκια τύπου vengeance. Εχει πάμπολλες. Το 1156 ειναι ψιλομακακισμένο, διότι ολες οι hiend ψύκτρες εχουν θέμα με ψηλές μνήμες...
HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη και επιτέλους τελειώνει ένα κεφάλαιο και για μένα για αρκετό πιστεύω καιρό. Φιλικά. 1
petranthe Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δεν εχω καταλάβει πως πηγαίνεις σε ενα επεξ. των 300ε και σε αυτή τη μητρική; βάλε άλλα 40ε και πάρε μια Z77X-Ud3h ή μια Ud5H να'σαι άρχοντας. Τωρα δε θελω να ξεκινήσει η κουβέντα του στυλ ή ασροκ εκείνο , η ασροκ το αλλο, η ασροκ εξαγορασε τη τάδε κτλ. Απλώς είμαι της αποψης πως εφόσον αγοράζεις ακριβό περιεχόμενο, πάρε κι ακριβό περιτύλιγμα. Φίλε δεν είναι θέμα ακριβου περιτυλίγματος η φθηνού ...oi asrock είναι μΙα χαρά μητρικές .Και οταν λεω μια χαρά εννοω ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο τις Gigabyte...γιατί δηλαδη να παει στην ud3.Τι θα κερδίσει;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 +1 χρόνο εγγύηση. Ανάλογα με την εκάστοτε διαφορά της τιμής, πιθανώς και να αξίζει.
kanesaxo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Φίλε δεν είναι θέμα ακριβου περιτυλίγματος η φθηνού ...oi asrock είναι μΙα χαρά μητρικές .Και οταν λεω μια χαρά εννοω ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο τις Gigabyte...γιατί δηλαδη να παει στην ud3.Τι θα κερδίσει; Γιατί δεν πήρες Asrock mb αντί της Asus ; Εάν είσαι κοντά στην ηλικία μου, στα 31 δηλαδή, θα θυμάσαι πως επι σειρά ετών η Asrock ήτο η τελευταία επιλογή. Δεν ειναι τυχαίο που στα τούβλο-Χ βάζαν asrock για κάμποσα έτη. Οπως και να έχει, μπορεί χθες, σήμερα, να είναι καλές μητρικές, αλλά εγώ προτιμώ κατι δοκιμασμένο επι σειρά ετών, εκ προσωπικής πείρας. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εφόσον είσαι 31, θα θυμάσαι τις QDI στο παρελθόν. Πάντοτε στο χαμηλό εύρος τιμής αλλά με πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή τους (σαν τις asrock σήμερα ένα πράγμα). Δεν αποδεικνύει τίποτα αυτό που θα πω, αλλά έχω δύο κομμάτια που ακόμα δουλεύουν: Το πρώτο είναι από το 99 μαζί με έναν PIII και το δεύτερο από το 2001 με ένα P4 και rambus μνήμες.
kanesaxo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Κατσε ρε σύ Dino, οι QDI δεν ήταν φθηνές μητρικές τότε και της "σειράς". Απλώς είχε "και" φθηνές μητρικές ή εστω κοντά στο VFM που αναφέρεις. Κι εγώ εχω ακόμη μία με celeron 466 (OC) ακόμη που δουλεύει κανονικότατα.(εκτός αν κουμπάρος το παρόπλισε...χαχα) Εκείνες τις εποχές όποιος ήθελε OC πήγαινε πρώτα σε Abit (η 1η μητρική νομίζω που ανέβαζε ενα-ενα τα MHz στο FSB) και μετά σε QDI τα καλά μοντέλα. Αν δε με απατά η μνήμη μου!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δεν σε απατα, αλλά ήταν αρκετά φτηνότερες από τις asus ίδιων χαρακτηριστικών (δεν υπήρχαν τότε giga). Kαι σήμερα μπορείς να βρεις asrock και με 300 ευρώ.
Millennium Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Παλι τα ιδια με την ASRock. Μια χαρα μοντελα εχει η asrock.Τα πραγματα αλλαζουν.
petranthe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Γιατί δεν πήρες Asrock mb αντί της Asus ; Εάν είσαι κοντά στην ηλικία μου, στα 31 δηλαδή, θα θυμάσαι πως επι σειρά ετών η Asrock ήτο η τελευταία επιλογή. Δεν ειναι τυχαίο που στα τούβλο-Χ βάζαν asrock για κάμποσα έτη. Οπως και να έχει, μπορεί χθες, σήμερα, να είναι καλές μητρικές, αλλά εγώ προτιμώ κατι δοκιμασμένο επι σειρά ετών, εκ προσωπικής πείρας. 'Έχω asrock μητρική sto HTPC και σε ένα παλιό που το χρησιμοποιώ σαν κατεβαστήρι . Στο βασικό σύστημα πήρα asus γιατί απλά την περίοδο που το πήρα σύμφερε απίστευτα η τιμή της για αυτό που την θέλω. Από θέμα πάντως αξιοπιστίας δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις asrock. Είναι μια χαρά μητρικές, ποιοτικότατες και αρκετα vfm. Τώρα τα turbox μπορεί να βάλουν και asus ή gigabyte δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές μητρικές. Το χειρότερο είναι που βάζουν H61 με κάτι ivy ή sandy se gaming μηχανήματα +1 χρόνο εγγύηση. Ανάλογα με την εκάστοτε διαφορά της τιμής, πιθανώς και να αξίζει. Ναι εδώ να συμφωνήσω... Βέβαια ουσιαστικά τον πληρώνει αυτόν τον 1 χρόνο 1
cris67 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αν σου πω, πως δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερως, επειδή δε με πολυενδιαφέρει το σπορ... Για την ιστορία τν εβαλα στα 4.6 με το αυτοματο, επαιζα καμποση ωρα crysis 2 απροβλημάτιστα. Τωρα αν περνάει Prime και συναφή δε γνωρίζω. Μονο με εκτενείς δοκιμές θα βγεί πόρισμα... Δε συγκράτησα θερμοκρασίες, ομως, αλλα δε πρεπει να ήταν και πολυ υψηλές. Εχω μια ευμεγέθη ψύκτρα απ'το παλιο πισι. Και εγω τωρα που εστησα τον υπολ. με το αυτοματο (ΕΤ6 της Gigabyte) ειναι στα 4.6.Κανε το τεστ με το Intel Burn Test να δεις αν ειναι stable.Διαβασα οτι τελειωνει σε περιπου 8-10 λεπτα αλλα ειναι σαν τρεχεις το prime95 για 40 ωρες, δηλ. στρεσαρει πολυ τον επεξεργαστη.Εγω εκανα το τεστ και ηταν ολα μια χαρα, οποτε και εσυ μαλλον δεν θα εχεις προβλημα.
kanesaxo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Α να σου πώ την αλήθεια δε με ενδιαφέρει και πολύ. Μονο για κάνα bench θα το έκανα. Τζαμπα ρεύμα καίει το πισί...Στοκ τον εχω, με το κλασσικο τούρμπο στα 3.8 Και μια που το είπα, αυτό το τουρμπο ρυθμίζεται ψηλότερα απ'το βιος; δε βρήκα καποια ρύθμιση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα