Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την 5770 και με προγραμμα της καταλιστ κοντεψα να την καψω...Βασικα δεν  εφταιγα εγω---> το προγραμμα (αυτο εφταιγε μετα απο απεγκατασταση που του εκανα διορθώθηκε το προβλημα αφου το ειδα σε κατι φορουμ) ανεβαζε την καρτα σε φουλ συχνοτητα και 90% load χωρις λογω αφήνωντας ομως τον ανεμηστηρα στο 50% χωρις να τρεχω κανενα απολύτως προγραμμα...Έτσι λοιπον ανοιγω γρηγορα γρηγορα TechPowerUp GPU-Z και SpeedFan και βλέπω 85(!!!!) ναι καλα ειδατε βαθμους!!!!.Προσπάθησα να ριξω τη θερμοκρασια προμυθεύοντας τον ανεμηστηρα με κρυο αέρα και μετα βρηκα τροπο και τον εβαλα να δουλεψει στο 100% τουλαχιστον για να κατεβασει την θερμοκρασια να δω τι εφταιγε για το υψηλο load χωρις λογο. Βρίσκοντας το τι εφταιγε ολα επανηλθαν, αλλα το θεμα ειναι λέτε να έπαθε τπτ η καρτα φτανοντας τοσο ψηλα;;

(Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ 100% [φανταζεστε δεν μπορουσα να τραβηξω φωτο οταν ειδα την κατασταση] ΤΟΝ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ 850 ΣΤΟ 600 ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ)

post-247066-0-25765500-1356549084_thumb.jpg

Δημοσ.

Τιποτα δεν επαθε.Αντεχουν σιγουρα μεγαλυτερες θερμοκρασιες.Αλλωστε δεν το ετρεξες ουτε πολυ ωρα,ουτε το κανεις καθε μερα για να πεις οτι θα υπαρξει προβλημα μακροπροθεσμα.

Εγω μια φορα Ιουλη μηνα ειχα ξεχασει να ανεβασω τον ανεμιστηρα της καρτας και τον ειχα στο 30%.Επαιξα μπολικη ωρα και οταν το καταλαβα ειδα οτι η καρτα ειχε φτασει 95+ βαθμους.Κανενα απολυτως προβλημα απο τοτε.

Δημοσ.

χαχα οκ παιδες..! με μια γρηγορη ματια δεν βλεπω να έχει κατι αλλα τα ανεμηστηρακια βαριοπυνται να ανεβασουν στροφες τι γινεται ρε φιλε...Καλα οκ στη συγκεκριμενη περιπτωση εφταιγαν οι driver αλλα και πάλι αμα παιζω BF3 σε foul settings το ανεμηστηρακι αντε να πιασει 50% και η καρτα ειναι αρκετα ζεστη(κανα 75 το πιανει)

Δημοσ.

Κατεβασε το msi afterburner και φτιαξε ενα profile που θα καθοριζεις εσυ ποσο τις εκατο θες να ειναι ο ανεμιστηρας σε οποια θερμοκρασια θες.Αστο να τρεχει και θα κανει αυτο την δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω την 5770 και με προγραμμα της καταλιστ κοντεψα να την καψω...Βασικα δεν  εφταιγα εγω---> το προγραμμα (αυτο εφταιγε μετα απο απεγκατασταση που του εκανα διορθώθηκε το προβλημα αφου το ειδα σε κατι φορουμ) ανεβαζε την καρτα σε φουλ συχνοτητα και 90% load χωρις λογω αφήνωντας ομως τον ανεμηστηρα στο 50% χωρις να τρεχω κανενα απολύτως προγραμμα...Έτσι λοιπον ανοιγω γρηγορα γρηγορα TechPowerUp GPU-Z και SpeedFan και βλέπω 85(!!!!) ναι καλα ειδατε βαθμους!!!!.Προσπάθησα να ριξω τη θερμοκρασια προμυθεύοντας τον ανεμηστηρα με κρυο αέρα και μετα βρηκα τροπο και τον εβαλα να δουλεψει στο 100% τουλαχιστον για να κατεβασει την θερμοκρασια να δω τι εφταιγε για το υψηλο load χωρις λογο. Βρίσκοντας το τι εφταιγε ολα επανηλθαν, αλλα το θεμα ειναι λέτε να έπαθε τπτ η καρτα φτανοντας τοσο ψηλα;;

(Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ 100% [φανταζεστε δεν μπορουσα να τραβηξω φωτο οταν ειδα την κατασταση] ΤΟΝ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ 850 ΣΤΟ 600 ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ)

Εγώ με την κάρτα της υπογραφής μου έχω πιάσει και 95 βαθμούς χωρίς να πάθει τίποτα.

Δημοσ.

Πάντως στην δικιά μου όταν έβγαλα το κόκκινο καπάκι για να φανούν οι γρύλιες της ψύκτρας είχε φράξει όλο από σκόνη.Τώρα που είναι πεντακάθαρη πάνω από 68 δεν πάει σε παιχνίδια σε ανάλυση 1280*1024

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...