poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 καταρχην οποια εταιρεια και να πηγαινε για φουντο δεν θα εκλεινε αλλα θα εξαγοραζοταν απο αλλη εταιρεια.να κλεισει μια εταιρεια που αυτην την στιγμη εχει αν θυμαμαι καλα τους περισσοτερους πελατες μετα τον οτε.... ε ειναι λιγο χλωμο.να εξαγοραστει αυτο ναι.οποις την παρει αν γινει κατι τετοιο απλα θα παρει και τους πελατες μαζι οπως ειχε κανει και η forthnet οταν πηρε την Internet hellas Κτλ.
panos0100 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 εχει ο ΟΤΕ τους περισσοτερους πελατες; εγω νομιζα οτι φευγουνε, μαλον γιατι δεν εχουνε να πληροσουνε, εμενα παντος στην περιοχη μου ειμαι ο μονος που εχω οτε (αλλα δεν θα εχω για πολυ καιρο ακομη )
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 οσο θυμαμαι ναι ο οτε εχεις τους περισσοτερους πελατες και σκεψου οτι δεν υπαρχει ιδιοκτητο παντου.ενταξει η πιτα του οτε μειωνεται με τον καιρο αλλα εχει ακομα πιστευω.
argirisparxas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Γενικά αυτά είναι σενάρια και μόνο. Μην ξεχνάμε οι διαπραγματεύσεις κρατάνε καιρό και συχνά χωρίς αποτέλεσμα όπως αυτό με την wind και vodafone.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ακριβως.οπως και με τραπεζες κτλ.οτι και να γινει δεν νομιζω οτι συμφερει γενικοτερα οποιοσδηποτε παροχος να αφησει αλλον παροχο να κλεισει.οτι αμα τον εξαγορασει αγοραζει και την πελατεια του μαζι που της forthnet ειναι πολυ μεγαλη .δηλαδη οι πελατες δεν θα μεινουν στον αερα.το πολυ να αλλαξουν ιδιοκτητη σταδιακα αν γινει τελικα κατι.
Galaxia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 ακριβως.οπως και με τραπεζες κτλ.οτι και να γινει δεν νομιζω οτι συμφερει γενικοτερα οποιοσδηποτε παροχος να αφησει αλλον παροχο να κλεισει.οτι αμα τον εξαγορασει αγοραζει και την πελατεια του μαζι που της forthnet ειναι πολυ μεγαλη .δηλαδη οι πελατες δεν θα μεινουν στον αερα.το πολυ να αλλαξουν ιδιοκτητη σταδιακα αν γινει τελικα κατι. Αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι οι όροι μπορεί να αλλάξουν; Ότι δηλαδή μία προσφορά μπορεί ξαφνικά να πάψει να ισχύει;
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι οι όροι μπορεί να αλλάξουν; Ότι δηλαδή μία προσφορά μπορεί ξαφνικά να πάψει να ισχύει; ναι αυτο ειναι αληθεια οτι θα μπορουσε να ξαναγινει απο την αρχη νεα συμβαση για τον πελατη με αλλους ορους.
Galaxia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ναι αυτο ειναι αληθεια οτι θα μπορουσε να ξαναγινει απο την αρχη νεα συμβαση για τον πελατη με αλλους ορους. Άρα, αυτό που σήμερα είναι μια τρομερή υπερπροσφορά, αύριο μπορεί και να μην υπάρχει (που οκ, αυτό ισχύει για οτιδήποτε σ' αυτή τη ζωή "σήμερα είμαστε-αύριο δεν είμαστε"), αλλά ενδεχεται να προκύψουν και άλλα προβλήματα από την αγοραπωλησία μιας τόσο μεγάλης παρόχου εταιρείας, έτσι δεν είναι; Η λογική μου λέει πως το πολύ πολύ να διακοπεί η σύνδεση και όλα οκ, πας σε άλλο πάροχο αν δεν σου αρέσει, αλλά επειδή εδώ είναι Ελλάδα και πλέον συμβαίνουν τα άλλα, σκέφτομαι πως δεν θέλω μεθαύριο να λέω "τι ήθελα και πήγα στη forthnet Θεέ μου, πώς έμπλεξα έτσι...!"
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 καλα ναι στην ελλαδα ολα ειναι χυμα.οταν ενωνονται 2 providers ειναι πολλα στην μεση.πχ ας πουμε οτι πχ η cyta εξαγοραζει την Hol.παραδειγμα λεμε.οι τεχνικοι εκει που κοιταγαν μονο voip και alcatel dslam ξαφνικα μπλεκουν με Intracom και tdm telephony.βεβαια δεν θυμαμαι ποια εταιρεια ηταν που ειχε πει στην αρχη οτι ολους τους ιδιωτες του κατεβαζω απο τα κυκλωματα μου και οποιος θελει να παει στην ταδε εταιρεια και μετα που εκλεισε εδωσε και τους εταιρικους.η Lannet νομιζω ηταν?δεν εξαγοραστηκε αν θυμαμαι σωστα απλα ειπε οτι οποιος θελει μπορει να παει στην ταδε εταιρεια.τωρα μηχανηματ ακτλ τι εγιναν δεν ξερω.ηHol μετα που αγορασε τις αττικες αν θυμαμαι καλα κρατησε ta dslam γιατι μεσα στα αστικα κεντρα συνεχιζα να βλεπω dslam που εγραφαν αττικες πανω.
Galaxia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Άρα καταλήγουμε στο "πάρε την προσφορά κι ό,τι κάτσει" ...;
argirisparxas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Άρα καταλήγουμε στο "πάρε την προσφορά κι ό,τι κάτσει" ...; Το ψαχνεις και λιγο να δεις τι παιζει στην περιοχη σου δεν πας ετσι. Γιατι σε μερικες περιπτωσεις οικονομικα ειναι καλυτερο να βαλεις 2αρα απο οτι 24αρα και να πληρωνεις τσαμπα.
Galaxia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Το ψαχνεις και λιγο να δεις τι παιζει στην περιοχη σου δεν πας ετσι. Γιατι σε μερικες περιπτωσεις οικονομικα ειναι καλυτερο να βαλεις 2αρα απο οτι 24αρα και να πληρωνεις τσαμπα. Πες μου λίγο αν μπορείς, πώς ακριβώς το ψάχνεις; Ρωτάς στις εταιρείες ή μπορείς από κάπου να δεις από μόνος σου τι ταχύτητα σε συμφέρει να πάρεις;
panos0100 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 φιλε pouline επιτετελους οι μερες μου στον ΟΤΕ ειναι μετρημενες εκανα αιτηση για cyta οι οιπαληλοι εκει περα επεμενα να βαλω 8mbit εγω δεν δεχτηκα γιατι λεω λιγο ειναι και τους ειπα οτι με ειπες δηλαδη με τα χαρακτηριστηκα της γραμμης γυρω στα 15 θα πιανει και επισης τον ρωτησα μπωρο να κατεβω στα 8; και μου λεει πρεπει να περιμενεις 1 χρονο, και του λεω ενας αλλος υπαληλος μου ειπε οτι αμεσως μπωρο να κατεβω τεσπα σε 3 εβδομαδες θα με κανουνε την συνδεση, εκμεταλευτηκα και την προσφορα για τα τελη συνδεση και αν ερθει και το ρουτερ να το κλειδωσουμε να μην μας κλεβουνε και οι γειτονες, (για να δουμε η cyta θα ειναι καλη; εγω παντος το μονο που θελω ειναι να εχω αξιοπιστο internet και να μην εχει διακοπές, ημουνα τοσα χρονια στον οτε ουτε μια φορα δεν ειχα την παραμικρη διακοπη, φευγω γιατι ητανε πανακριβα για τα 2mbit 85Ε το διμινο, και η ταχυτητα ητανε μικρη)
bebis4 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 θα ηθελε να ρωτησω το εξης για να μην αανοιξω αλλλο θεμα. σχετικα με το τηλεφωνο οταν βαλεις cyta το τηλεφωνο ειναι μεσω ρουτερ. στις υπολοιπες πριζες του σπιτιου θα μπορω να εχω αλλες συσκευες?
panos0100 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 ναι φιλε ειναι μεσω του ρουτερ δηλαδη επανω αν κλεισεις ρουτερ δεν εχει τηλεφωνο ναι θα μπωρεις να εχεις κι αλλες συσκευες αλλα θα βαλεις σπλιτερακια αν ειναι για αλλες συσκευες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα