Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλη ειναι η προσφορα  αλλα εγω δεν βλεπω και πολυ τηλεοραση,  κατεληξα στην  cyta γιατι ουτε και πολυ τηλ παιρνω

Δημοσ.

δηλαδη να υποθεσω οτι αν καει το ρουτερ θα μου δωσει αλλο η cyta  επισης  να ρωτησω εαν δεν ειναι ανοιχτο το ρουτερ το τηλεφονο θα λειτουργει ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.

α.ναι θα σου δωσουν αλλο.δεν ξερω αν πληρωνεις κατι αλλαλογικα παει εγγυηση.οχι αμα κλεισεις το ρουτερ δεν παιζει το τηλ.

voip ειπαμε ειναι οποτε κλεισιμο ρουτερ= no τηλεφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

πλακα κανεις  τωρα ρε συ 

τι βλακει ειναι αυτη   δηλαδη ενα ρουτερ αν καιει  συνεχεια, δεν υπαρχει  περιπτωση να χαλασει;  απ οτι ξερω αυτα ανεβαζουνε και θερμοκρασιες, τουλαχιστον αυτο του οτε που εχω καιει καμια φορα οταν το πιανω

24 ωρες δηλαδη θα δουλευει

Δημοσ.

α.δεν κανω πλακα.

β.τα ρουτερ φτιαχτηκαν για να δουλευουν 24/7/365.σπιτι μου δεν κλεινει.ενα νορμαλ ρουτερακι δεν θα παθει κατι.οπως λενε πιο μεγαλη πιθανοτητα υπαρχει μια συσκευη να παθει κατι απο το ανοιξε κλεισε παρα οταν παιζει.επισης ρουτερ τα οποια καιγονται με το να τα κλεινεις απλα δινεις παραταση ζωης.εκει δεν φταις εσυ που δεν το κλεινεις αλλα αυτος που το εφτιαξε.παραδειγμα τα crypto 320 f330 και siemens cl110. και τα 3 αργα η γρηγορα καιγοντουσαν.αν τα κλεινες απλα εδινες μια παραταση.απλα ηταν κατασκευαστικα ελλατωματικα.εχω 2 thomson σε 2 διαφορετικα σημεια απλα δεν κλεινουν ποτε παρα μονο αν ειναι να φυγω διακοπες.

Δημοσ.

καλα ενταξει το πλακα τροπος του λεγειν που λενε,  απλα ξερεις ξαφνιαστικα 

να σε ρωτησω απο ακτινοβολια που ακουω οτι βγαζουνε ειναι βλακεια ετσι;

και επισης μηπως ξερεις αν παραλειψουμε το τηλ το καταργησουμε εντελως θα εχω καποια μειωση στην cyta;  ή απλα θα πληρωνο ας πουμε μονο τα 23Ε  που λεει

Δημοσ.

για το αν παραλειψει το τηλεφωνο δνε ξερω αν γλυτωνεις κατι εκτος αν παρεις καποιο προγραμμα που να μην εχει δωρεαν αστικα υπεραστικα κτλ.

τωρα για ακτνοβολια θα ελεγα ας ξεκινησουμε να μιλαμε με κανα bt  η hands free και να μην εχουμε 10 κινητα πανω μας και μετα κοιταμε το ρουτερ.

Δημοσ.

καλησπερα  τελικα ρωτησα εναν υπαληλο  για την cyta και μου ειπε οτι συμφωνα με την περιοχη που εισαι λεει θα πιανεις 11mb αν βαλεις  24  οποτε λεει αυτος βαλε 8  και αν δεν σ αρεσει το γυρναμε στα 24

απλα θελω να ρωτησω οτι τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου ειναι καλα οποτε μπωρει να  παει παραπανω οπως μου ειπες, αυτός λογικα θα κοιταξε τον μεσο ορο της περιοχης ποσο πιανει αν τα λεω καλα ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.

Ναι αυτος μπορει να κοιταξε γενικοτερα ποσο παιζουν οι αλλοι και να το ειπε στο περιπου.με βαση το attenuation σου που ειναι 25 μπορεις να δεις κανονικα και 15αρι.μπορεις να το κανεις 8 αρι αμα βαλεις cyta και δεν σε πειραζει το θεμα με την τηλεφωνια και μετα με βαση αυτα που θα δεις σαν χαρακτηριστικα να δεις αν αξιζει να πας 24αρι που λογικα πρεπει να αξιζει.

Δημοσ.

θα πρεπει να περιμενω τον τελευταιο λογαριασμο οτε για να το κανω;  (για να παω cyta) αλλα λογικα θα γινει αυτοματα, εγω απλα περα απο τα 30 που με ειπε αυτος για cyta, που  πρεπει να πληρωσω, δεν θελω να ξαναδω λογαριασμο οτε απλα λεω να το πρηρωσω οταν ερθει και την αλλη μερα να κανω την αλαγη  και αν ερθει παλι λογαριασμος οτε θα πω οτι αλλαξα εταιρεια αρα δεν θα το πληρωσω, γινετε ετσι δεν ειναι;

πρεπει να παω στον οτε να τους πω οτι φευγω ή δεν χρειαζεται; 

Δημοσ.

α.δεν χρειαζετια να περιμενεις τον τελευταιο λογαριασμο.οτι ειναι να πληρωσεις  η να παρεις επιστροφη γινεται αυτοματα.

β.δεν χρειαζεται να ενημερωσεις τον οτε.οταν παρει την γραμμη ο παροχος ο οτε σε σταματαει υποχρεωτικα γιατι γυρναει και η φορητοτητα.ενημερωνεις τον οτε μονο αν μιλαμε για νεο βρογχο/νουμερο.στην cyta Θα πληρωσεις αυτα που θα σου πουν.και οχι δεν θα κανεις αυτο που λες να πληρωσεις το λογαριασμο και μετα τον αλλον να τον αφησεις απληρωτο.θα φυγει οποτε θες και απλα καποια στιγμη θα σου ερθει απο τον οτε ο εκαθαριστικος.αν δεν τον πληρωσεις και δεν εχεις ενεργοποιηθει στην cyta Υπαρχει περιπτωση ο οτε να μην δινει το βρογχο λογω οφειλων.αν εχεις παει σε cyta απλα μπορει μετα απο κανα δυο χρονια να δεις κανα ωραιο εξωδικο στυλ οτι χρωστας λεφτα στον οτε κτλ κτλ.οποτε πηγαινε cyta περιμενε να ερθει ο εκαθαριστικος και τερμα.ακομα και να πληρωσεις καποια λεφτα παραπανω επειδη συνηθως στο λογαριασμο προπληρωνεις οταν βγει ο εκαθαριστικος θα σου πει πχ ο οτε ελα να παρεις 10 ευρω που σου χρωσταμε.σε αυτα ειναι τυπικοι

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Όλα αυτά τα σενάρια περί forthnet που κλείνει κλπ κλπ, ισχύουν ή όχι; Κι αν ισχύουν, δεν είναι λίγο ρίσκο να πάμε σε μια εταιρία με οικονομικά προβλήματα - και μάλιστα στο κλείσιμο - τέτοιους καιρούς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...