Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα

λοιπον  ειμαι στον οτε  παρα πολλα χρονια τα τελευταια 3 χρονια εχω το κονεξ  στα 2  επειδη ομως ειναι παρα πολυ ακριβα, σκεφτομαι να βαλω cyta  αυριο κιολας λεω να το κανω, θελω να μου πειτε καποιες γνωμες, αν και αυτο το voip που διαβασα δεν θα με απασχολησει γιατι πιο πολυ παιρνω το κηνιτο και μιλαω, αλλα θελω να ρωτησω  τις εμπειριες σας, αν ειχατε ποτέ προβλήμματα και αν ειναι καλη και αξιοπιστη οπως ο οτε, 

1) αν βαλω 8mb  με την 24 εχει διαφορα;  

2)  σκεφτομαι και την forthnet αλλα πιο πολυ παω για την cyta   αυτες οι 2 μαζει πια ειναι πιο καλη

ευχαριστω και περιμενω τις απαντησεις σας, γιατι αυριο λεω να το κανω δεν παει αλλο με τον ΟΤΕ

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον  ειμαι στον οτε  παρα πολλα χρονια τα τελευταια 3 χρονια εχω το κονεξ  στα 2  επειδη ομως ειναι παρα πολυ ακριβα, σκεφτομαι να βαλω cyta  αυριο κιολας λεω να το κανω, θελω να μου πειτε καποιες γνωμες, αν και αυτο το voip που διαβασα δεν θα με απασχολησει γιατι πιο πολυ παιρνω το κηνιτο και μιλαω, αλλα θελω να ρωτησω  τις εμπειριες σας, αν ειχατε ποτέ προβλήμματα και αν ειναι καλη και αξιοπιστη οπως ο οτε, 

1) αν βαλω 8mb  με την 24 εχει διαφορα;  

2)  σκεφτομαι και την forthnet αλλα πιο πολυ παω για την cyta   αυτες οι 2 μαζει πια ειναι πιο καλη

ευχαριστω και περιμενω τις απαντησεις σας, γιατι αυριο λεω να το κανω δεν παει αλλο με τον ΟΤΕ

Η 8  με την 24 ειναι θεμα ταχυτητας.εξαρτατε βεβαια γιατι η γραμμη σου μπορει να μην πιανει πχ πανω απο 10 οποτε το μεχρι 24 να ειναι αχρηστο.

τωρα για τα υπολοιπα ειναι καθαρα θεμα χαλκου/πανω κατω θα παιξεις τα ιδια που παιζεις και τωρα.forthnet παιζει και μια προσφορα τωρα.

με 25 ευρω το μηνα σου δινουν nova,τηλεφωνο αστικα υπεραστικα δωρεαν και ιντερνετ εως 24 (για παντα)

Δημοσ.

η forthnet ειναι αληθεια οτι εχει καποια πρωβλημματακια;  δηλαδη ακουω οτι εχει πολλες αποσυνδεσεις 

αλλα η cyta πως γινεται να μαθω αν βαλω 24 ποσο θα πιανει;  γινεται να βαλω μια 24 και αν δεν πιανει πολυ να κατεβω στα 8

Δημοσ.

η forthnet ειναι αληθεια οτι εχει καποια πρωβλημματακια;  δηλαδη ακουω οτι εχει πολλες αποσυνδεσεις 

αλλα η cyta πως γινεται να μαθω αν βαλω 24 ποσο θα πιανει;  γινεται να βαλω μια 24 και αν δεν πιανει πολυ να κατεβω στα 8

εχω κλεισει με forthnet και 20+ μερες Online χωρις αποσυνδεση.η γραμμη σου κανει τις αποσυνδεσεις οχι ο provider.αν εχεις καλη γραμμη θα παιξεις καλαμε ολους .για να δουμε ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ θα πρεπει να μας πεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου που εχεις τωρα.

Δημοσ.

ναι να σου πω  αλλα οταν λες χαρακτηριστικα 

μαλον του ρουτερ θα λες

snr margin downstream 24   upstream 25   db

line atenuation downstream  25   upstream 14   db

δεν ξερω αυτα ειναι;  αλλα δεν ξερω πες μου λιγο αν ειναι καλα και τι αλλο θες να σου πω

παντος με τα 2 mb του οτε πιανω 1,7

Δημοσ.

μαλλον εννοεις οτι συγχρονιζεις στα 2 αλλα πιανεις 1,7.με βαση τα χαρακτηριστικα σου ναι αξιζει να πας μεχρι 24 αρα γραμμη.θεωρητικα παντα μια τετοια γραμμη θα μπορουσε να παιξει 15 Mbit.to μεγιστο θεωρητικο ειναι πιο πανω απλα τα μεγιστα ειναι λιγο θεωρητικααααααα

Δημοσ.

αληθεια λες;;   ωραια τελεια η γραμμη μου ειναι καλη τοτε,   δηλαδη  παω για 24 στην cyta   εγινε, αντε να φυγω απο τον ΟΤΕ!!!   σε ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

οπως ειπα για να μην λες μετα οτι φταιω εγω αυτα ειναι τα θεωρητικα με βαση αυτα που βλεπω.τωρα αν γινει καμια στραβη η δεν ξερω τι δεν θα φταιω εγω.αλλα φαντασου με 30 attenuation ειχα δει και 15 Mbit εγω οποτε εσυ με 25 πρεπει να δεις πανω κατω στα 15 σε μια νορμαλ γραμμη.

Δημοσ.

εμενα πιο πολυ με ενδιαφερει να φυγω απο τον ΟΤΕ  τωρα αν θα εχει 15  ή  12   δεν με απασχολει και πολυ αλλα μην κατεβει στα 10 ή 9 τοτε δεν συμεφερει βαζω και 8  εγω θελω ενα  αξιοπιστο και γρηγορο  ιντερνετ αυτο μονο με φτανει για την cyta λεω παντα

Δημοσ.

οκ απλα στην cyta η τηλεφωνια ειναι voip.αμα κανει disconnect το ρουτερ πεφτει το τηλ.αμα κοπει το ρευμα πεφτει το τηλ.αμα καει το ρουτερ δεν εχεις τηλ.δεν μπορεις να βαλεις αλλο ρουτερ επισης πανω γιατι δεν θα εχεις τηλεφωνο.

Δημοσ.

για εξηγησε  δηλαδη ετσι οπως το λες εγω πως τα συνδεω;  το καλωδιο του τηλεφωνου αντι να μπει στο πριζακι  μπαινει πισω στο ρουτερ;  

υπαρχει περιπτωση  το τηλ  να ριχνει την συνδεση;  οταν κανω κλιση  ή οταν παιρνω καποιον;  η ταχυτητα μοιραζεται με το τηλεφονο;

Δημοσ.

απο cyta η forthnet θα προτιμουσα forthnet για δυο λογους.

α.λογω 6 snr

β.λογω tdm telephony οχι voip.

απλα ελπιζω αν πας σε forthnet να σου δωσουν Thomson και οχι Huawei.Το θεωρω πολυ καλυτερο το Thomson

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεα σου  θα το σκεφτω αν ειναι και θα δω τι θα κανω  αρκει να φυγω απο τον OTE 

καλη χρονια να εχουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...