coniste Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα εχω hol 2play 24αρα και τον τελευταιο καιρο μου βγαζει διαφορα προβληματα οπως αργο download σε ταινιες,youtube, πολυ μεγαλο ping σε online games και με πεταει αρκετες φορες πραγμα που δεν μου εκανε σχεδον ποτε. Σκεφτομαι για αυτο το λογο να αλλαξω και να παω στην cyta 2play 24αρα αλλα πριν απο το πρωτο βημα θα ηθελα να μαθω αν σαν εταιρια ειναι αξιοπιστη, με καλες γραμμες κτλπ. Υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει και αν ειναι και απο Τρικαλα ακομη καλυτερα να μου πει εντυπωσεις ? Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 σαν χαλκο θα παρεις τον ιδιο. μετα το κακο με την cyta ειναι οτι αμα χρησιμοποιεις το τηλεφωνο οτι δινει voip.το προβλημα δεν ειναι το voip καθε αυτου αλλα το προβλημα ειναι οτι σε υποχρεωνουν να παιξεις με το δικο τους ρουτερ για να παιξει το voip.εμενα προσωπικα με ξενερωνει αυτο και θελω να μπορω να βαλω οτι ρουτερ θελω πανω.αν το κανεις αυτο θα χασεις την τηλεφωνια.
servetas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Το πρόβλημα της cyta είναι ότι σε δεσμεύει να έχεις το δικό της router. Εγώ προσωπικά είμαι πελάτης της Cyta και μπορώ να πω ότι η εξυπηρέτηση είναι πάρα πολύ καλή. Σε ό,τι χρειαζόμουν δεν είχα κανένα πρόβλημα. Eχω το ενισχυμένο 2play στα 24 Mbps εδώ και ένα χρόνο+...
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 απλα η δεσμευση ειναι μονο αν θες τηλεφωνο.αν δεν σε νοιαζει το τηλεφωνο αλλαζεις το ρουτερ ανετα
z4rx07 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 δηλαδή και να βάλειςαλλο voip router δεν θα κανεις την δουλεια σου χωρις να χασεις την τηλεφωνια; Με ενδιαφερει και εμενα εχω το pirelli για αυτο ρωταω
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 ναι θα χασεις την τηλεφωνια εκτος αν βρεις τροπο(ενα ατομο ξερω να το εχει κανει δεν θυμαμαι ποιος) να βρεις τα στοιχεια της τηλεφωνιας μεσα απο τον ρουτερ που εχεις και μετα να κανεις και αλλαγη την mac address στο ρουτερ για να παιξει η τηλεφωνια. 1
coniste Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα με νοιαζει και το τηλεφωνο, αλλα δεν καταλαβα ακριβως για το voip τι ακριβως παιζει με αυτο και τι διαφορα εχει...θα εχω κατι λιγοτερο απο αυτο που μου δινει τωρα η hol ή περισσοτερο ? ποια θα ειναι η διαφορα στο τηλεφωνο μου αν βαλω cyta ?
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 voip = Τηλεφωνια διαμεσω ιντερνετ.η cyta παιζει μονο ετσι ενω η Hol παιζει και τα 2.το τηλεφωνο δεν συνδεεται στον τοιχο αλλα συνδεεται πανω στον ρουτερ.αμα κλεισεις το ρευμα αμα χαλασει το ρουτερ χανεις και το τηλ.αμα αλλαξεις ρουτερ δεν παιζει το voip επειδη κανεις provider δεν σου δινει τις ρυθμισεις .οποτε η πρεπει να το hackareis να το πω ετσι η αλλιως μενεις με το ρουτερ του provider που σου εχουν δωσει.σαν ποιιοτητα δεν θα δεις καποια διαφορα απλα αν κοπει το ρευμα αν κανει αποσυνδεσεις η γραμμη σου θα χανεις και το τηλ παρεα.οποτε το voip προυποθετει και καλη γραμμη.θεωρητικα σε ταχυτητα θα εχεις τα ιδια.λεω θεωρητικα γιατι κανεις δεν μπορει να πει τι απροοπτο μπορει να γινει ειτε προς καλο ειτε προς κακο.τωρα δεν ξερω αν εχεις voip αλλα λογικα για να μην ξερεις τι ειναι θα εχεις κανονικη τηλεφωνια.
coniste Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Οχι σιγουρα δεν εχω voip και τωρα που καταλαβα αφου μου εξηγησες θα το σκεφτω πολυ πιο σοβαρα. σε ευχαριστω παντως και χρονια πολλα
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 χρονια πολλα και σε σενα.το θεμα οπως ειπα δεν ειναι η ποιοτητα του voip αλλα τα εμμεσα πραγματα με το voip.
weber122 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 τελευταία έχει πέσει και η ποιότητα της τεχνικής της υποστήριξης απότι διαβάζω αλλά και προσωπικής εμπειρίας
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 οσο μεγαλωνει η πελατεις ενος Isp τοσο πεφτει η ποιοτητα τεχνικης υποστηριξης.πιστευω οτι ισχυει σε πολλα πραγματα αυτο. 1
anta_n Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 γενικά η CYTA άρχισε να έχει προβλήματα από τη μέρα που μπήκε στην Αθήνα και μπήκε και λίγο επιθετικά με χαμηλές τιμές κλπ κλπ, οπότε έσκασε από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να ανακάμψει και μπορεί να το κάνει γιατί έχει την πλάτη από την Κύπρο.
Galaxia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Η λογική μου λέει πως δεν είναι και ό,τι καλύτερο να έχεις voip, έτσι δεν είναι; Υποτίθεται πως το τηλέφωνο θα πρέπει να μπορεί να σε "σώσει" στα δύσκολα... Και, αν τα δύσκολα είναι η διακοπή ρεύματος ή κάτι παρεμφερές, τότε πώς ακριβώς θα μπορέσει να σε βοηθήσει; Ή αν θέλεις να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών από το σταθερό σου, δεν θα μπορείς αν έχεις πρόβλημα με το ρεύμα. Γενικά, δεν ξέρω, δεν πολυψήνομαι για voip.
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 γενικά η CYTA άρχισε να έχει προβλήματα από τη μέρα που μπήκε στην Αθήνα και μπήκε και λίγο επιθετικά με χαμηλές τιμές κλπ κλπ, οπότε έσκασε από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να ανακάμψει και μπορεί να το κάνει γιατί έχει την πλάτη από την Κύπρο. αυτο που λειπει γενικοτερα στην ελλαδα ειναι το οταν αρχισεις να μαζευεις πελατες να κανεις επενδυσεις και να κανεις τα παντα για να τους κρατησεις. Η λογική μου λέει πως δεν είναι και ό,τι καλύτερο να έχεις voip, έτσι δεν είναι; Υποτίθεται πως το τηλέφωνο θα πρέπει να μπορεί να σε "σώσει" στα δύσκολα... Και, αν τα δύσκολα είναι η διακοπή ρεύματος ή κάτι παρεμφερές, τότε πώς ακριβώς θα μπορέσει να σε βοηθήσει; Ή αν θέλεις να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών από το σταθερό σου, δεν θα μπορείς αν έχεις πρόβλημα με το ρεύμα. Γενικά, δεν ξέρω, δεν πολυψήνομαι για voip. ναι σε τετοιες περιπτωσεις η πρεπει να εχεις Ups στο router η χρησιμοποιεις το κινητο σου μετα υποχρεωτικα.σαν ποιοτητα δεν ειναι θεμα αλλα ναι εχει καποια ασχημα για τον πελατη που ειναι αυτο με το ρευμα οπως και αμα η γραμμη δεν ειναι καλη θα εχεις θεματα αλλα ταυτοχρονα για την cyta εχει αρκετα καλα τα οποια ειναι εχει μια καρτα data η οποια δινει το ιντερνετ σηκωνει και το voip οποτε αυτο σημαινει οτι μεσα στο αστικο κεντρο δεν χρειαζεται splitter cards kai voice cards.παραλειποντας την splitter kai thn voice card εχεις πιο αδειο rack η στο ηδη υπαρχον βαζεις επι 3 φορες τους πελατες που θα εβαζε αλλος isp.και επειδη πληρωνεις στον οτε ενοικιο για καθε ενα rack που εχεις οσα λιγοτερα τοσο το καλυτερο.επισης δεν μπλεκεις με πολλους vendors.η cyta εχει alcatel dslam και μονο καρτες data και ολα μια χαρα.επισης με το voip μπορεις να δωσεις 2 γραμμες στον πελατη τηλεφωνικες με τα απλα ρουτερ ενω με αλλα ρουτερ μπορεις να δωσεις και 7 και 8 καναλια φωνης στον πελατη με πολλαπλα νουμερα ειτε σε fxs ειτε σε bri. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα