Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλες γιορτες σε ολους ευχομαι, παντα με υγεια και τα υπολοιπα ερχονται.

Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω για ενα λαπτοπακι εως 400€ (max 450).Προοριζεται για το μικρο ξαδερφακι οποτε οπως καταλαβαινετε το θελουμε για τα βασικα-βασικα.Προγραμματακια εκπαιδευτικου περιεχομενου,βιντεακια απο youtube,ταινιες,εικονες,ζωγραφικη αλλα και διαφορα παιχνιδακια online γιατι οχι και άλλα απλα σε χαμηλες αναλυσεις φυσικα.

Μας ενδιαφερει να ειναι και οσο γινεται future proof για να ασχοληθει αργοτερα με τιποτα word και γενικο browsing.

Καρτα γραφικων δεν μας ενδιαφερει οποτε κοιταμε απλα για μια καλη ενσωματωμενη που να μπορει να αναπαραγει ομαλα και hd ταινιες.

Νομιζω τα εχω γραψει ολα οποτε περιμενω τις προτασεις σας.Προσωπικα επειδη εχω αρκετο καιρο να ασχοληθω με λαπτοπ δεν γνωριζω τι κυκλοφορει και δεν εχω προταση.Ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσ.

Δεν γνωριζω τι απαιτησεις θελει το sims.

Διαβαζοντας ομως το λινκ που σου εστειλα, αν ειναι ιδιες οι απαιτησεις με το pro/fifa κλπ, ανετα το σηκωνει.

Δημοσ.

Thanks!Έχεις δίκιο το site γράφει από κάτω τα περισσότερα παιχνίδια!Και πράγματι,άνετα το σηκώνει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...