sureilizer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Σκεφτομαι να αγορασω το Motorola Razr και να αντικαταστησω το iPhone 3GS μου μιας και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παρω καποιο πιο καινουριο iPhone.Θα ελεγε να προβω σε αυτη την κινηση μιας και εχω υπολογιστη Mac?Επισης καποιες εφαρμογες με διευκολυνουν πολυ στο iPhone και δεν ξερω αν θα υπαρχουν αντιστοιχες στο Android.
sureilizer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Παω σε android δεν εχω προβλημα αρκει και το τηλεφωνο που θα αγορασω να ειναι καλο και συγκεκριμενα το motorola razr xt910...
Vasilisxd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Καλύτερα Galaxy S2 φίλε μου. Εχει σαφώς ανώτερη οθόνη (πιο καθαρή) και έχει και Ράδιο. Είναι μικρότερο , ελαφρύτερο και σίγουρα έχει καλύτερη φήμη απο το Razr. Στα ίδια λεφτα υπάρχει και το Sony Xperia S , καλύτερο και αυτό απο το Motorola.
LosV Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Καλύτερα Galaxy S2 φίλε μου. Εχει σαφώς ανώτερη οθόνη (πιο καθαρή) και έχει και Ράδιο. Είναι μικρότερο , ελαφρύτερο και σίγουρα έχει καλύτερη φήμη απο το Razr. Στα ίδια λεφτα υπάρχει και το Sony Xperia S , καλύτερο και αυτό απο το Motorola. Διαφωνω για την οθονη του S2 οτι ειναι ανωτερη,τα εχω δει πλαι-πλαι και το μοτορολα λογω της μεγαλυτερης αναλυσης εχει πιο "καθαρη" οθονη..Το μοτορολα ομως εχει θεμα με την καμερα..
sureilizer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεις αν θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος LosV?
Vasilisxd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 το Motorola έχει pentile οθόνη όπως και το HTC One S , ενώ το Galaxy έχει RGB. Η διάφορα είναι παραπάνω από εμφανή με γυμνό μάτι.
LosV Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεις αν θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος LosV? Ειναι τελειως υποκειμενικο αυτο που ειπα για την οθονη..Εμενα που τα ειδα διπλα-διπλα που τα ειχαν δυο φιλοι,στο μοτορολα μου αρεσαν πιο πολυ τα χρωματα(το ενα εχει αναλυση 540 x 960,motorola και το 480 x 800 S2 απλα για να το ξερεις)..Οσο για την καμερα,τραβηξα καποιες φωτο και δεν με ενθουσιασε ο φακος του μοτορολα.. Και εχουν το ιδιο μεγεθος(4.3 ιντσες)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα