Προς το περιεχόμενο

δωρεάν OfficeSuite Professional 6 for Android device

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημερωτικά:

Απαιτεί εγκατάσταση του Amazon Appstore. Συν ότι μου έβγαλε μήνυμα που έλεγε να ελέγξω τη χώρα τιμολόγησης διακόπτοντας τη διαδικασία της εγκατάστασης.

Τώρα όσον άφορα σε αρνητικά σχόλια σε κριτική της εφαρμογής στο amazon, δεν μπόρεσα να τα επιβεβαιώσω...

• Like 1
Δημοσ.

Μπραβο για την ενημεωση holy, το τσιμπησα!

Εφαρμογές μόνο από Play

για αμαζον μιλαμε οχι για κουκουρουκου.

δεν υπαρχει καλυτερο "μαγαζι" στον κοσμο.

κ μονο που εχω χαρει τοσα δωρεαν προγραμματα απο την προσφορα της ημερας τοσο καιρο, αν καποια στιγμη θελω να αγορασω εφαρμογη θα την παρω σιγουρα απο αμαζον.

(κριμα που δεν υποστηριζει επισημα Ελλαδα κ χρησιμοποιουμε τρικ, προς το παρον βεβαια, καποια στιγμη θα παιξει κ σε μας).

Ενημερωτικά: Απαιτεί εγκατάσταση του Amazon Appstore. Συν ότι μου έβγαλε μήνυμα που έλεγε να ελέγξω τη χώρα τιμολόγησης διακόπτοντας τη διαδικασία της εγκατάστασης. Τώρα όσον άφορα σε αρνητικά σχόλια σε κριτική της εφαρμογής στο amazon, δεν μπόρεσα να τα επιβεβαιώσω...

thes, υπαρχει τροπος να παιρνεις τα δωρεαν προγραμματα του amazon για android δηλωνοντας αμερικανικη διευθυνση, θα βρεις λεπτομερειες στο subforum με τις προσφορες παιχνιδιων, μια φορα το κανεις κ μετα κατεβαζεις για παντα δωρεαν την εφαρμογη/παιχνιδι της ημερας. το καλο ειναι που τα εχεις στο cloud παντα και τα κατεβαζεις οποτε θελεις κ σε οποια συσκευη θελεις τωρα ή στο μελλον. Η συγκεκριμενη προσφορα δεν ειναι η τυπικη ημερησια, ειναι εορταστικη εκτακτη κ γι'αυτο ευχαριστω τον ts για την ενημερωση.

Δημοσ.

τώρα το επιχείρησα, αλλά μου βγάζει μήνυμα γεωγραφικού περιορισμού, παρόλο που έχω βάλει us στοιχεία..

μήπως κάποιες αναφορές που διάβασα για ip validation Ισχύουν? ή μου ξεφεύγει κάτι?

Δημοσ.

πως το κατεβάζουμε? υπάρχει κάποιο λινκ σχετικά?

μόλις τώρα κατάφερα και το κατέβασα και εγώ..

α) κάνεις νέο λογαριασμό στο amazon (ενδεχομένως να γίνεται και με τον υπάρχον σου, προσθέτοντας νέα διεύθυνση, ωστόσο εγώ προτίμησα να κάνω νέο)

β) κατεβάζεις και εγκαθιστάς το amazon appstore

γ) σε συνέχεια της ερώτησης μου παραπάνω, μάλλον παίζει και θέμα με τις ip οπότε κατεβάζεις κάποιο πρόγραμμα στη συσκευή σου orbot, proxydroid Κλπ το εγκαθιστάς, το ρυθμίζεις

δ) μπαίνεις πλεον στο amazon "κύριος" και παίρνεις την εφαρμογή που θέλεις.. :)

Δημοσ.

Μήπως έχει αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις; Έβαλα και δ/νση ΗΠΑ, πρόσθεσα και την visa στην δ/νση ΗΠΑ αλλά και πάλι:

q2cFa.jpg

Δημοσ.

Πράγματι στο IP έτρωγε το σκάλωμα. 

Η δική μου συσκευή δεν είναι ρουταρισμένη οπότε δεν λειτουργούν τα orbot, proxydroid κλπ με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα 'αγοράσω' μέσω του κινητού μου.

Οπότε μπήκα μέσω proxy server και έκανα sign in στο Άμαζον και τα 'αγόρασα΄.

Στην συνέχεια μπήκα στο Αμαζον app που είχα στο κινητό, τα κατέβασα και τα εγκατέστησα.

Τέλος, για λόγους ασφαλείας άλλαξα το password μου στο Άμαζον.

Πριν από κάνα δίμηνο είχα κάνει λογαριασμό με τη βοήθεια του http://el.fakenamegenerator.com/. Θα ήταν καλό να το κάνετε απόψε, γιατί σήμερα εκτός από officesuite έχει και tunein radio pro και splashtop remote.

Θέλει να αγοράσεις και το Anywhere Access για να έχεις πρόσβαση από οπουδήποτε με το  splashtop remote;

Δημοσ.

Πράγματι στο IP έτρωγε το σκάλωμα. 

Η δική μου συσκευή δεν είναι ρουταρισμένη οπότε δεν λειτουργούν τα orbot, proxydroid κλπ με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα 'αγοράσω' μέσω του κινητού μου.

Οπότε μπήκα μέσω proxy server και έκανα sign in στο Άμαζον και τα 'αγόρασα΄.

Στην συνέχεια μπήκα στο Αμαζον app που είχα στο κινητό, τα κατέβασα και τα εγκατέστησα.

Τέλος, για λόγους ασφαλείας άλλαξα το password μου στο Άμαζον.

Θέλει να αγοράσεις και το Anywhere Access για να έχεις πρόσβαση από οπουδήποτε με το  splashtop remote;

Δε το κατάφερα με proxy... Μου έλεγε κάτι για cookies.

Δημοσ.

Το anywhere access είναι για το splashtop 2, όχι για το splashtop remote.

Δημοσ.

Το anywhere access είναι για το splashtop 2, όχι για το splashtop remote.

Πήγα να το παίξω έξυπνος και κατέβασα το 2 που θεωρητικά το δείχνει δωρεάν...  Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μόλις το πήρα και εγώ!Κατέβασα το amazon appstore στο κινητό,έκανα ένα account βάζοντας διεύθυνση Αμερική και πιστωτική που βρήκα στο google και το κατέβασα!δεν χρειάστηκε ούτε proxy ούτε τίποτα!Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω γαλλική rom στο κινητό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...