aris1986 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Εχω ενα Νokia asha 201 (δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο) όταν στέλνω μηνύματα με lower case (μικρά δλδ με τόνους κτλπ) στις συνομιλίες μου τα δείχνει ότι τα έστειλα κεφαλαία. Των αλλονων τα μηνύματα όμως μου έρχονται με μικρά. Φταιει το δικτυο της εταιρίας που ειμαι (Cosmote); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Αν θελεις να στελνεις με lower case θα πρεπει να εχεις υποψη σου πως θα εχεις 70 χαρακτηρες ανα μηνυμα (αντι για τους 160). Ετσι οπως το εχεις τωρα και στους παραληπτες τα μηνυματα σου πανε με κεφαλαια. Αν θελεις να το αλλαξεις αυτο (και να συμβιβαστεις με το πρωτο που ειπα), θα πας στις ρυθμισεις μηνυματων και καπου εκει θα εχει επιλογη αλφαβητου GSM/Unicode. Καποιο ειναι τικαρισμενο, εσυ ενεργοποιησε το αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα