xpapias Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Γειά χαρά! Τις τελευταίες μέρες έλειπα από το σπίτι μου. Γυρνώντας παρατήρησα στη συσκευή αναγνώρισης κλήσεων κάποια εντελώς περίεργα νούμερα πχ. 14820 , 40704 , 53222, 6963522 κ.α. Η συσκευή μου έγραφε ακριβώς έτσι τα νούμερα ΧΩΡΙΣ άλλο πρόθεμα πχ 210 κλπ. Από τις ημερομηνίες και ώρες που είδα στη συσκευή παρατήρησα ότι τα νούμερα αυτά με είχαν πάρει είτε πρωί είτε βράδυ - κάποια από αυτά στις 2:30, 3:30 το βράδυ! Να πω ότι το φαινόμενο αυτό συμβαίνει από τις αρχές του Ιουλίου και οτι δεν μου έχει ξανασυμβεί. Έχω την εντύπωση οτι παλαιότερα κλησεις που γίνονταν από τηλεφωνικά κέντρα ή εναλλακτικούς φορείς έβγαζαν κάτι περίεργα νουμερα ισχύει ακόμα αυτό; Μήπως πρέπει να ανησυχώ για το σπίτι μου - δεδομένου οτι λείπω συχνά για μεγάλα διαστήματα;
Highlander Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Αυτό είναι συνήθως θέμα συσκευής. Κάποιες συσκευές, όπως και μία από αυτές που έχω κάνει τέτοια κουφά κάποιες φορές. Δεν κάνουν ποτέ λάθος οι ISDN συσκευές, το έχω παρατηρήσει. Οι PSTN κάπου τραβάνε ζόρι. Επίσης η άλλη περίπτωση είναι να είναι λάθος του κέντρου του ΟΤΕ.
vagos789 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 an den afhneis to kleidi kato apo to xalaki mhn anhsyxeis poly an kai den eimai eidikos,pithanologo oti h syskeuh sou ta psilopaizei me oles autes tis etairies thlefonias
Vaghelas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Καθαρό πρόβλημα συσκευής δείχνει να είναι. Το μόνο παράξενο είναι η ώρα που λες ότι γίνονται οι κλήσεις. Κάνε μία προσπάθεια να δεις αν μπορούν να δουν από τον ΟΤΕ ποιοι καλούν τη συσκευή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.